Jaooooooooo Kako ću sad slatko da ti nađem one tvoje postove kad si pričao da je 1155 "mrtav soket" A još onda sma govorio da će Intel 100% da omogući Ivy na p6X čipsetovimaLako je vama...a ja se ratosiljah p67 plojke i Sendija pre par dana, sad me ceka ponizenje povratka na 1155 po svoj prilici:no:..au kakva ispala
Jos se samo u sekiru nadam da cu videti nesto pozitivno na testu.:kokice:
Jaooooooooo Kako ću sad slatko da ti nađem one tvoje postove kad si pričao da je 1155 "mrtav soket" A još onda sma govorio da će Intel 100% da omogući Ivy na p6X čipsetovima
I told U soo :banana:
17 sec K10 izvlaci na 4 GHz. Doduse, malo bi se popravio skor kada bi kloknuli nb sa tih bednih 2.2 ghz na 3.5 GHz.Thubanu za ovo vreme treba preko 800Mhz manja frikvencija.
Drukse receno kad je superpi u pitanju sav OC potencial koji BD ima u odnosu na Thuban se relativizuje zbog losijeg IPC'a ili ti koje kakvih gresaka sa prefetcherom.
Ovo je po onoj staroj -> Mi se zezamo a AMD ga pretera! Nesto smrdi u drzavi Danskoj
Ne bih se ja mnogo uzdao u te rumunske testove disipacije. Uskoro stize nova igracka pa cemo da vidimo trosi li puno ili ne.Samo pitanje je veliko postoji li stabilnost na 5GHz za 24/7, oni iz Laba501 tvrde da nema govora o stabilnoj petici, wall je nekih 4.8GHz a disipacija je stravicna, u rangu Thubana na 4+GHz, cpu je povukao cak 22.4A iliti 268w i to prilikom Cinebencha na svega 4.8GHz, izgleda da je i po pitanju potrosnje daleko gori od Thubana. Crni uzas.
SPI nije toliko, samo da on ima normalne performanse u igrama i markovima i mislim da će se prodavati.Thubanu za ovo vreme treba preko 800Mhz manja frikvencija.
Drukse receno kad je superpi u pitanju sav OC potencial koji BD ima u odnosu na Thuban se relativizuje zbog losijeg IPC'a ili ti koje kakvih gresaka sa prefetcherom.
Ovo je po onoj staroj -> Mi se zezamo a AMD ga pretera! Nesto smrdi u drzavi Danskoj
Ma izbacice oni noviju verziju linxa koji ce da baca peko 100gflopsaVesti su sve gore, onaj ukrajinac sto se docepao primerka FX-8120 je apdejtovao najnoviji bios i rezultati su jos losiji, 20ak GFlopsa u linX-u i katastrofalni u svim sintetickim testovima, kaze i da se procesor greje nenormalno.
http://forum.overclockers.ua/viewtopic.php?f=2&t=42451&start=1700
he he he..bas si me nasmejaoAu brate, dok izadje bice sporiji od K6.
Prodao sam ga jer 2,5 meseca nsiam bio u Srbiji, a sprema mi se još toliko izgleda, pa da ne pada cena bzvz... Oko novaka kupujem neku aždajčinu U igri je sve! od GTX590 i 3x24" 3D monitora, pa do 3x3D projektora. Čeka se samo iVy (ipak) i nova serija Noctua kulera )bice muhahahaaah,
@Villy
nemoj tako pa i ti si prodavao svoj i7 ili mi se ucinilo ???
Lepo, sada jedan 3k eura build logProdao sam ga jer 2,5 meseca nsiam bio u Srbiji, a sprema mi se još toliko izgleda, pa da ne pada cena bzvz... Oko novaka kupujem neku aždajčinu U igri je sve! od GTX590 i 3x24" 3D monitora, pa do 3x3D projektora. Čeka se samo iVy (ipak) i nova serija Noctua kulera )
Vidis da radi na relaciji srbija-italija.. ukljuci mastuSine kazi mi cime sa bavis da i ja krenem taj posao