to je zaostala neprikazana epizoda iz prve sezone.Prati li ko fringe?! Koja je sad varijanta da su od 10te epizode drugog serijala oziveli onog mrtvog agenta i radnja koja je trebala da se nastavi ne postoji vec 3 epizode?!
Imajuci u vidu da Sam Raimi je umesao svoje prste u kreiranje Spartacusa , imao sam velika ocekivanja. Cak sam se potrudio i skinuo HD ripove u nekoj nadi da cu biti odusevljen, MEDJUTIM ...Ja odgledao 2 epizode spartacusa![]()
Na foru 300, tako kao strip, lete ruke, noge, glave, nije lose deluje je mi ok, gluma je katastrofaal sam ipak gledao, i cekam da izadje jos.
Pa ni u te dve mi se nesto bas ne vraca na glavnu pricu...no izasla jos jedna, odoh da vidim ima li vise sreceto je zaostala neprikazana epizoda iz prve sezone.
radnja je nastavljena u poslednje dve emitovane, sa otrovom, i sa nacistima.
Imas srece, samo 2 serijala do sadakrenuo sam danas da gledam Fringe, ovo je ludnica, Dosije X na kvadrat hheheheheh, stigao sam do 6-e iz prve sezone, gde vide ovaj tred sunce li vam zarkonavukoste me na fringe....
Slazem seSto se tice spartacusa, sta znam ima tu mnogo gluposti, al mi je ok, moze da se gleda..