to je zaostala neprikazana epizoda iz prve sezone.Prati li ko fringe?! Koja je sad varijanta da su od 10te epizode drugog serijala oziveli onog mrtvog agenta i radnja koja je trebala da se nastavi ne postoji vec 3 epizode?!
Imajuci u vidu da Sam Raimi je umesao svoje prste u kreiranje Spartacusa , imao sam velika ocekivanja. Cak sam se potrudio i skinuo HD ripove u nekoj nadi da cu biti odusevljen, MEDJUTIM ...Ja odgledao 2 epizode spartacusa
Na foru 300, tako kao strip, lete ruke, noge, glave, nije lose deluje je mi ok, gluma je katastrofa al sam ipak gledao, i cekam da izadje jos.
Pa ni u te dve mi se nesto bas ne vraca na glavnu pricu...no izasla jos jedna, odoh da vidim ima li vise sreceto je zaostala neprikazana epizoda iz prve sezone.
radnja je nastavljena u poslednje dve emitovane, sa otrovom, i sa nacistima.
Imas srece, samo 2 serijala do sadakrenuo sam danas da gledam Fringe, ovo je ludnica, Dosije X na kvadrat hheheheheh, stigao sam do 6-e iz prve sezone, gde vide ovaj tred sunce li vam zarko navukoste me na fringe....
Slazem se i ja sam odgledao prve dve i nastavicu da je gledamSto se tice spartacusa, sta znam ima tu mnogo gluposti, al mi je ok, moze da se gleda..