Sad sam vec odgledao 4 sezone i vishe od pola pete. Znachi gledam po 12-15 epizoda dnevno
Od toga pola odgledam na poslu ako nemam guzvu a ostalo kuci i onda sledeci dan opet isto

resurection, hiljadu giga u sekuundi hard diskovi, kamere na nebu .. 
Gledao sam je pre nekih 5-6 godina dok se josh emitovala na pinku 
Ili USB flash od 240GB
To mora da bude onaj kineski sigurno su uh zayebali 

al sam ipak gledao, i cekam da izadje jos.to je zaostala neprikazana epizoda iz prve sezone.Prati li ko fringe?! Koja je sad varijanta da su od 10te epizode drugog serijala oziveli onog mrtvog agenta i radnja koja je trebala da se nastavi ne postoji vec 3 epizode?!
Imajuci u vidu da Sam Raimi je umesao svoje prste u kreiranje Spartacusa , imao sam velika ocekivanja. Cak sam se potrudio i skinuo HD ripove u nekoj nadi da cu biti odusevljen, MEDJUTIM ...Ja odgledao 2 epizode spartacusa![]()
Na foru 300, tako kao strip, lete ruke, noge, glave, nije lose deluje je mi ok, gluma je katastrofaal sam ipak gledao, i cekam da izadje jos.
navukoste me na fringe....Pa ni u te dve mi se nesto bas ne vraca na glavnu pricu...no izasla jos jedna, odoh da vidim ima li vise sreceto je zaostala neprikazana epizoda iz prve sezone.
radnja je nastavljena u poslednje dve emitovane, sa otrovom, i sa nacistima.

Imas srece, samo 2 serijala do sadakrenuo sam danas da gledam Fringe, ovo je ludnica, Dosije X na kvadrat hheheheheh, stigao sam do 6-e iz prve sezone, gde vide ovaj tred sunce li vam zarkonavukoste me na fringe....

... btw ljudi LOST krece za 3 dana opet, poslednja sezona, konacno treba da objasne sve u ovoj sezoni
Slazem seSto se tice spartacusa, sta znam ima tu mnogo gluposti, al mi je ok, moze da se gleda..
i ja sam odgledao prve dve i nastavicu da je gledam 
.. no ocekujem od narednih epizoda da krenu da otkrivaju stvari polako, sad smo skontali da je onaj Jacob-ov drug-brat ili bem li ga sta je = THE BLACK SMOKE e sad kako sta... a pre su rekli da je crni dim neki mehanizam odbrane oko onog hrama, sad se opet tu kose neke stvari... nema zakomplikovali ga fes 
i onda nema odvajanje od ekrana dok ne odgledam sve odjednom
... prvu i drugu sezonu sam gledao u cugu a posle sam cekao svaki put novu epizodu... sad jedva cekam kraj... a sto se tice FRINGE-a e i ono mi sad drzi paznju, mada neke stvari nikako da kazu, stigao sam na 2x03 idem polako do poslednje koja je emitovana 

hehe jedva cekam kraj da vidim ko ovde vozi traktor a ko otvara kapiju