S
stalja
Guest
Duhovni je u californication prevazišao epitet Moldera i stil finog momka. Ko bi rekao da je idealan je karakter za seriju
:iagree:Duhovni je u californication prevazišao epitet Moldera i stil finog momka. Ko bi rekao da je idealan je karakter za seriju
Upravo. Ne znam idealnijeg glumca za ulogu.Duhovni je u californication prevazišao epitet Moldera i stil finog momka. Ko bi rekao da je idealan je karakter za seriju
Kako ko bi rekao. Pa lik ni ne glumi u toj ulozi. Barem ne karakter. On je sex zavisnik oh well. Ima i gorih stvariDuhovni je u californication prevazišao epitet Moldera i stil finog momka. Ko bi rekao da je idealan je karakter za seriju
Izvor: Wikipedia (link)As of December 2, 2010 the show has been renewed for a sixth season.
Au, bolesno (nebitno o kojoj seriji je reč)Kako dobra serija kad te drzi prikovanog za fotelju svaki dan po 8-9 sati
Matorac, ako si bio bolestan i sl imash opravdanje, ako nisi bio bolestan, od ovolikog sedenja cesh biti Ja sam mislio da sa 3-4 sata preterujemKako dobra serija kad te drzi prikovanog za fotelju svaki dan po 8-9 sati Odusevio sam se...
Ovako: smena na poslu 7 ili 8h. Radnim danom tokom sezone u prvoj smeni ima veoma malo posla. Tu uglavnom uglavim 4-5 epizoda serije, vikendom kad ima vishe posla nestignem puno da odgledam, mozda 2-3 epizode ako imam sreceMatorac, ako si bio bolestan i sl imash opravdanje, ako nisi bio bolestan, od ovolikog sedenja cesh biti Ja sam mislio da sa 3-4 sata preterujem