BEGINER
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 1.740
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Boldovana i podvucena recenica su totalno kontradiktorneDa, sto se tice motora, tehnike, Nemci su tu prvi bez premca, evo samo da se uporede specifikacije motora, menjaci i sistemi kao start&stop i ovaj regenerativni sistem kocenja sto je krenuo kod bmw-a...
Ne zelim ja da kazem da su Francuzi generalno bolji od Nemaca, niti C5, ali sve ima svoje...
U jednoj ti hvalis nemce i BMW-a ko lud,a u drugoj kazes da ne zelis da kazes da su Francuzi bolji od Nemaca, pominjes model C5 i onda kazes cuveno "ali"
To jedno nikako ne ide sa drugim...Ne kazem ja da je Citroen tolko los auto,ali porediti C5 sa bilo kojim konkurentnim Nemcem(BMW,Audi,Merka, pa cak i Insignia) po mom licnom misljenju je trenutno nemoguce...Jesu nasminkali C5 sve to stoji, ali sminka je sminka,a ono sto je stvarno vazno je mehanika(bar meni ) e to nisu jos uvek skinuli ni priblizno
Bez obzira sto se krade Passat on je definitnvo kod mene broj jedan(imam garazu,a kad idem u grad stavio bih sve moguce Zedere lavlje kandze i ostalo )Ako bih birao izmedju Insignie, Mazde 6, Accorda, Alfe 159, Avensisa, Lagune i C5, pre bih uzeo sve ove nego C5, izuzev Lagune, koja je jos gori auto od C5.
Izuzev novih VW-a koji se kradu, redosled bi ovako izgledao:
1. Avensis
2. Alfa 159
3. Insignia
4. Accord
5. Mazda 6
6. C5
7. Laguna
Tako da moja lista bi bila:
1. Passat CC(posto ovo je totalno neralno onda bi tu bio B6 )
2.Insignia
3. Alfa 159
4.Avensis
5.Accord
6.Mazda 6
7.Laguna( lagunu sam vozio i iskreno stvarno nisam imao nikakve probleme sa njom, sluzila me je totalno korektno i relano lepsa mi je od C5 ice, ne racunam najnovije modele vec one do 2005 godine)
8.Citroen C5
Poslednja izmena: