BEGINER
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 1.740
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Boldovana i podvucena recenica su totalno kontradiktorneDa, sto se tice motora, tehnike, Nemci su tu prvi bez premca, evo samo da se uporede specifikacije motora, menjaci i sistemi kao start&stop i ovaj regenerativni sistem kocenja sto je krenuo kod bmw-a...
Ne zelim ja da kazem da su Francuzi generalno bolji od Nemaca, niti C5, ali sve ima svoje...

U jednoj ti hvalis nemce i BMW-a ko lud,a u drugoj kazes da ne zelis da kazes da su Francuzi bolji od Nemaca, pominjes model C5 i onda kazes cuveno "ali"

To jedno nikako ne ide sa drugim...Ne kazem ja da je Citroen tolko los auto,ali porediti C5 sa bilo kojim konkurentnim Nemcem(BMW,Audi,Merka, pa cak i Insignia) po mom licnom misljenju je trenutno nemoguce...Jesu nasminkali C5 sve to stoji, ali sminka je sminka,a ono sto je stvarno vazno je mehanika(bar meni

Bez obzira sto se krade Passat on je definitnvo kod mene broj jedan(imam garazu,a kad idem u grad stavio bih sve moguce Zedere lavlje kandze i ostaloAko bih birao izmedju Insignie, Mazde 6, Accorda, Alfe 159, Avensisa, Lagune i C5, pre bih uzeo sve ove nego C5, izuzev Lagune, koja je jos gori auto od C5.
Izuzev novih VW-a koji se kradu, redosled bi ovako izgledao:
1. Avensis
2. Alfa 159
3. Insignia
4. Accord
5. Mazda 6
6. C5
7. Laguna

Tako da moja lista bi bila:
1. Passat CC(posto ovo je totalno neralno onda bi tu bio B6

2.Insignia
3. Alfa 159
4.Avensis
5.Accord
6.Mazda 6
7.Laguna( lagunu sam vozio i iskreno stvarno nisam imao nikakve probleme sa njom, sluzila me je totalno korektno i relano lepsa mi je od C5 ice, ne racunam najnovije modele vec one do 2005 godine)
8.Citroen C5
Poslednja izmena: