voodoons
Moderator
- Učlanjen(a)
- 06.04.2009.
- Poruka
- 7.950
- Rezultat reagovanja
- 147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
- Admin
- #2.451
Filozofija svakogg od tih instruktora je bila kad treba da koce, prvo kvacilo a onda kocnica, bez obzira na stepene prenosa. Ja kontam da je zbog toga sto se pocetnicima ugasi auto, ne stisnu kvacilo kad vec auto staje, ili ako su u vecem stepenu prenosa, pocne da trza.2 voodoo:
Mozda to ima veze sa saltovanjem brzina nanize... ?
Mozda navikli na kamioncine i matora kola bez sinhrona, te na blagi "blip" gasa zbog uskladjivanja broja obrtaja izmedju brzina?
Ili pak jednostavno voze poput trkaca
Samo, time uce ljude kako da se ubiju. Kontam ako iz tog razloga uce pocetnike vozace da stisnu kvacilo pa koce, onda oni treba da se ubiju.. jbt.kad je malo samo klizavo, tako ce se zavrnuti svaki u ulasku u krivinu. Licno sam bio u autu sa jednim, koji je tako naucen a moje "ne stiskaj kvacilo pa onda kocnicu" nije hteo da prihvati, koji se tri puta zavrnuo u krivini za 1.5km voznje. Kad je stao, ja sam izasao i vratio se peske..
nadam se da ce novi sistem auto skole biti malo vise od koristi vozacima pocetnicima pored ovakvih instruktora.
Ja licno, da sam u komisiji na polaganju, nikad ne bih pustio kandidata pa makar savrseno sve vozio, ukoliko bih video taj stil voznje, tj.kocenja..