Licno mislim da je ovo poslednji evropski auto koji je trebao da bude neka americka kopija, u ovom slucaju kopija MustangaMa kakvi to
Opel Rekord C Coupe
Opel Manta
Evropski automobili sa najvise americkog smeka.
EDIT
Zaboravih ovo:
Opel Kapitan 1964
Slazem se. Izgleda kao sabijeni Q7 (a i on mi je ruzan).^
Obozavam AUDI, ali ovo je bljak. Malo podseca na Fiat 500 fazon, ali je nekako los dizajn...
Reci mi da se salis!?Pa boli je od Pola, BMW1, Mita i sličnih gluposti.
Dobro, Polo je OK, ali je idalje A1 ljepši. Jes' da ja nikad ne bih kupio auto iz te klase (niti bih mogao stati u isto ), ali je A1 ljepši od njih svih.Reci mi da se salis!?
A posle ja stojim u potpisu Ja se bar odistinski zezamUpravo tako.BJ kao da si mi procitao misli sta sam hteo da kazem!
EDIT: Ahahahahahha...tek sam sad video da ovo BJ previse podseca na BlowJob!
Ja sa mojih 190/130 stajem komotno u Polo i u BMW1Dobro, Polo je OK, ali je idalje A1 ljepši. Jes' da ja nikad ne bih kupio auto iz te klase (niti bih mogao stati u isto ), ali je A1 ljepši od njih svih.
Prvo ide visina pa tezina a ne tezina pa visinaJa sa mojih 190/130 stajem komotno u Polo i u BMW1
Pa ne bi trebalo da bude puno . Mislim, nije neka nauka promeniti kais pa da treba da te oderu.Ovako,treba mi informacija koliko kosta zamena zubcastog kajsa za Mazdu 626 (2001 godiste) ? Trebalo bi uskoro da postanem njen vlasnik,pa da znam koliko treba da se isprsim jos
To ti mozda mislisTO mozda mislis na onaj obican kais a zubcasti je nesto drugo
Pa ono Mazda i Evo jesu slicni
Hahahahahaah rasplaka me sokolePrvo ide visina pa tezina a ne tezina pa visina
Mazda 626... 2001. godiste... hmmm, kako se cudno pise "Mitsubishi Lancer EVO"Ovako,treba mi informacija koliko kosta zamena zubcastog kajsa za Mazdu 626 (2001 godiste) ? Trebalo bi uskoro da postanem njen vlasnik,pa da znam koliko treba da se isprsim jos
Nisi naveo jel benzinac ili dizel (pošto ti modeli su ovde popularni u zeldi varijanti)Ovako,treba mi informacija koliko kosta zamena zubcastog kajsa za Mazdu 626 (2001 godiste) ? Trebalo bi uskoro da postanem njen vlasnik,pa da znam koliko treba da se isprsim jos