• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Automobili

Oki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.867
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
11:33 AM, 03/08/2010
$648,500?
I'll take 1 sexy black DBS, 1 911 Turbo, 1 Nice SUV for the Family, the rest to add a few pieces to add to my watch collections...

Life is good!!

What? Spend it on MB? The one joined to Chrysler and produced a bunch of POCs?

Thanks but no thanks!
ubo poentu !!!

Daddy Yankee

PCAXE Member
Učlanjen(a)
07.10.2009.
Poruka
229
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i3 2100
Motherboard:
ASUS P8Z77
RAM:
8GB Mushkin Radioactive 1600 CL7
Display:
Philips 226v
HDD:
Patriot Pyro 60GB, WD Green 2TB
Sound:
Logitech X-530
Case:
Thermaltake V4 Black
PSU:
Seasonic 430W
Optical drives:
Pioneer DVD-RW
Internet:
FTTB
OS & Browser:
Windows 7 Pro x64
DBS? 911? :rotf: For Cocks. :d

Više stila ima Golf VI.

Beagle

PCAXE News Guru
Učlanjen(a)
20.01.2010.
Poruka
1.480
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AthlonII X4 620 @1.225v, Hyper 412 Slim
Motherboard:
Gigabyte M720-US3
RAM:
2x2GB Patriot Viper + 2x2GB GEIL Black Dragon CL5-5-5-15 @800 @1.8v
VGA & cooler:
Gigabyte GF9500GT 1GB (750/1850/500), CoolViva Z1
Display:
LG L204WS
HDD:
Patriot Pyro 60 GB, WD5001AALS
Sound:
Creative Audigy 1, Altec Lansing ATP3, Beyerdynamic DTX-710
Case:
Lian Li PC-S80 Black, 2xScythe SlipSream, 1x Turbine Master 800RPM
PSU:
OCZ StealthXStream 500W (Scythe S-Flex ventilator)
Optical drives:
Optiarc DVD-RW
Mice & keyboard:
Microsoft sidewinder X5, Roccat Taito, Logitech K120
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7x64 SP1
Other:
Audigy front panel
Gde bre ruzan... OK, GT-R nije neki lepotan, to stoji, ima dosta lepsih kola, cak i prethodnik, poslednji sa Skyline nazivom u imenu - R34. Ali opet, reci da je ruzan jednostavno ne ide.
Ali tek kada se vidi uzivo, u "black on black" kombinaciji (crna farba & crne felne), pa kad se onda tek uvidi koliko opasano ta zverina izgleda... neverovatno.
O ukusima ne vredi raspravljati. Kod automobila cenim skladnost i formu, a GT-R to nema. Iskreno, meni lici na aerodinamicni buldozer :d

A svi obozavaju da navode brutalni pogon Nissan-a kao nesto specijalno. Zasto? Jedino mesto gde bi takav pogon dosao do izrazaja je Nirnburg Ring (ili u nasem slucaju Ada Huja). Za realne uslove, ogibljen je kao kuhinjski sto. Vise volim AMG filozofiju: ladja sa isto takvim motorom :). Na auto putu jede decu, na semaforu ga nema, i sigurno da ostavlja WAU efekat za sobom.

Nissan tera novi fazon gde kombinuju zaobljene i ostre linije. Po meni je to nekako neuspelo. Ako uporedimo 350Z i 370Z, 350Z je lepsi (i skladniji) auto.

ays

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
17.07.2009.
Poruka
1.376
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Aко планираш у некој даљој/ближој будућности да постанеш власник било ког AMG модела, преплати се одмах на гуме. Неконтролисани мотори са превише обртног момента и апсолутним одсуством контроле над истим аутомобилом је можда теби кул и готивно... мени је то имбецилно.

Никако немој да помислиш да говорим у корист GTR-a јер једноставно то није ауто који је направљен за свакодневну вожњу по српским путевима. Ја у сваком случају не бих ни у лудилу купио MB или GTR, купио бих М3.

И да... укуси су различити и о истим не вреди расправљати. ;)

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Pa ja mora da zivim u nekoj drugoj zemlji jer ovde kolko vidim svi govore o nekim AMG verzijama Merdze odnosno M i Alpina verzijama Benke i kolima od po 45-50k+ jura koja trose 2 litra corbe samo na paljenje/gasenje :D

Bolje se spustite na zemlju i ako vec pricamo o kolima i Srbiji,pricajte o realnijoj situaciji,a Ferarije Maseratije i ostalo ostavite za neka bolja vremena(koja mi sigurno necemo doziveti :d)

Beagle

PCAXE News Guru
Učlanjen(a)
20.01.2010.
Poruka
1.480
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte M720-US3
RAM:
VGA & cooler:
Display:
LG L204WS
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Optiarc DVD-RW
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7x64 SP1
Other:
Audigy front panel
Aко планираш у некој даљој/ближој будућности да постанеш власник било ког AMG модела, преплати се одмах на гуме. Неконтролисани мотори са превише обртног момента и апсолутним одсуством контроле над истим аутомобилом је можда теби кул и готивно... мени је то имбецилно.

Cekaj, a ti ne mozes normalno da vozis auto i po potrebi ubrzavas, nego pedala gasa ima samo dva polozaja (on i off)? Ljudi, previse gledate Clarksona :)

Никако немој да помислиш да говорим у корист GTR-a јер једноставно то није ауто који је направљен за свакодневну вожњу по српским путевима. Ја у сваком случају не бих ни у лудилу купио MB или GTR, купио бих М3.

И да... укуси су различити и о истим не вреди расправљати. ;)
Taj auto tesko da je za voznju i po boljim putevima. Taj auto je za freaky Japance i lozenje, ni za sta vise. Imao je komsija pimpovanu CRX (ali bukvalno, samo karoserija je bila stock) i taj auto jeste paljevina: lezi fenomenalno, isto tako ubrzava, ali sa tim autom nikada, ali nikada, neces preci vise od 100 kilometara u kontinuitetu. Toliko je udoban.

Razumem ja to, svi se mi lako zanesemo sa takvim automobilima, ali u stvarnosti tako nesto je neprakticno, neudobno i previse trosi. Posle odredjenog vremena pochelo bi da te nervira.

ays

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
17.07.2009.
Poruka
1.376
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
@Beginer, у праву си... ево, ја ћу онда да почнем са оним на шта ја циљам да купим до(најкасније) лета.
BMW 320i (E90), 2006/7 годиште, мануални мењач, црне боје са М опремом.
Тренутно би ме тако нешто коштало око 15.000е... ех сада, можда се и предомислим до лета и одлучим за неки јефтинији ауто из исте класе и онда купим нови, типа... инсигнија или мазда 6, пошто су ми то после бмв серије 3, најпривлачнији аутомобили.

ZoNi

Free SW Guru
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
3.254
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ja razmišljam o ovome (4x4, dizel od 14.5k€; mada benzinac 4x4 1.6 105KS je samo 12.5k€):

Poslednja izmena:

Diabolique

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.705
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
E5200
Motherboard:
P5Q
RAM:
2x2GB
VGA & cooler:
5770
Display:
DIY Projektor
HDD:
10001FALS, 10EACS, 10EADS
Sound:
Audigy@Z5500
Case:
Generic
PSU:
CM 450 RP
Optical drives:
Pioneer 215D
Mice & keyboard:
MS Natural 4000, MX1100R
Internet:
IKOM 2Mb
OS & Browser:
Win XP

Beagle

PCAXE News Guru
Učlanjen(a)
20.01.2010.
Poruka
1.480
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte M720-US3
RAM:
VGA & cooler:
Display:
LG L204WS
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Optiarc DVD-RW
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7x64 SP1
Other:
Audigy front panel
Zoni, mora li da bude 4x4? :) Ustedeo bi lepo sa pogonom na prednjim tockovima, lakse se odrzava, a i manje bi trosilo goriva.

activated1

Moderator
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.583
Rezultat reagovanja
10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
a1-PC
CPU & cooler:
AMD FX 8300 @ 3.3GHz / Thermalright Ultra-120A
Motherboard:
ASUS M5A99X EVO
RAM:
4x4GB Kingston HyperX Genesis
VGA & cooler:
ZOTAC GTX1060 6GB / ASUS R9270X-DC2T-2GD5
Display:
BenQ 2450
HDD:
SP/Samsung 120GB SSD Raid-0, 4x Toshiba 1TB Raid-0, Toshiba 2TB
Sound:
Integrated - S/PDIF @ Yamaha RX-V 659
Case:
Corsair Obsidian 750D
PSU:
Corsair RM1000i
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Logitech UltraX & Razer Copperhead (thanks to Lukija)
Internet:
Telekom VDSL 20Mbps/4Mbps
OS & Browser:
Windows 10 x64
Other:
Xiaomi Redmi 5 Plus/HTC One M7 32GB/HTC EVO 3D + 8gb microSD/Sony Ericsson X1
Dacia, no thanks :trust:

CooLa

I didn't ask for this
Učlanjen(a)
02.03.2009.
Poruka
1.277
Rezultat reagovanja
56
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Mainframe
CPU & cooler:
AMD ThreadRipper 2920X
Motherboard:
Asus ROG Zenith Extreme
RAM:
8x8 Corsair Vengeance RGB PRO @ 3600MHz
VGA & cooler:
MSI RTX 2080Ti
Display:
3x Acer Predator 27"
HDD:
2x Samsung 970Pro 1TB + 2xSamsung 850Pro 2TB
Sound:
Integrale
Case:
Phanteks Evolv X
PSU:
Corsair HX1200i
Optical drives:
LOL
Mice & keyboard:
Razer Blackwidow Chroma + Razer Mamba TE
Internet:
Orion 1Gbit
OS & Browser:
Windows 10
Other:
Alienware R13 R3
GT-R na slikama moram priznati jeste ruzan, ali kad ga viseh uzivo, kao da gledam drugi auto. Ne mogu reci da lepshi nisam video, ali nije ni daleko od istine, izgleda brutalno, tako da od tog momenta zaista slikama ne verujem ni najmanje ;)

:wave:

R34 je keva :D... I ostace keva :D

Lukija

PCAXE Eminent Guru
Učlanjen(a)
13.04.2009.
Poruka
2.564
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
GT-R na slikama moram priznati jeste ruzan, ali kad ga viseh uzivo, kao da gledam drugi auto. Ne mogu reci da lepshi nisam video, ali nije ni daleko od istine, izgleda brutalno, tako da od tog momenta zaista slikama ne verujem ni najmanje ;)

Nista dok se ne vidi uzivo. GT-R sam prvi put video uzivno na 24h Nordschleife gde je ucestvovao kao paradno vozilo. Bez obzira, automobil izgleda brutalno.

http://www.nacionalnaklasa.com/gallery2/v/nacionalnaklasa/24h_nordschleife_2008/24h_nords2008_028.jpg.html
http://www.nacionalnaklasa.com/gallery2/v/nacionalnaklasa/24h_nordschleife_2008/24h_nords2008_029.jpg.html
http://www.nacionalnaklasa.com/gallery2/v/nacionalnaklasa/24h_nordschleife_2008/24h_nords2008_030.jpg.html

Pre 10ak dana sam video jedan italijanskih tablica parkiran u Zenevi, auto je bio sav prljav, neko ga je parkirao na parkingu gde i ostali novinari. Bas je strcao :)

Inace sva ta egzotika kada se vidi uzivo prosto izgleda unreal (ako moderatori nemaju nista protiv mogu da okacim jos linkova).

SuperStarr

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
1.342
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD DA-C2 @ 3,66Ghz (1.4V) under Alpenföhn Broken
Motherboard:
DFI LANParty JR 790GX-M2RS @ 1,8Ghz
RAM:
4x 2Gb "Crne Dragane" @ 866Mhz CL5 1.95V
VGA & cooler:
PCS 6770 1Gb feat. Scythe Musashi + PAPST 12cm @ 5V
Display:
ASUS VW222U
HDD:
1x Maxtor, 3x WD, 1x Hitachi
Sound:
SB0460 feat. Creative Fatal1ty Gaming Headset
Case:
kinez čisto da zašrafim ploču da se ne krivi...
PSU:
ZM850-HP
Optical drives:
LiteOn always & forever :P
Mice & keyboard:
GA GM-M6800 & Microsoft Multimedia 1.0A
Internet:
Telekom ADSL 1Mbps
OS & Browser:
xDark W7 x64 SP1 /// Google Chrome
Other:
2x Doggy Dog ?
Dacia, no thanks :trust:
Zašto?
Solenca (i naravno sve pre nje) je katastrofa, Logan je već dosta korektan a čujem i ovi novi Logani (naročito pik-ap) da su zahvalni.
Pričamo o mehanici i limariji.

Inače, koliko sam video, Škoda je sada dosta konkurentna sa cenama a mehanika je vrlo dobra, jesu malo starija rešenja ali su jeftini rezervni delovi...

Beagle

PCAXE News Guru
Učlanjen(a)
20.01.2010.
Poruka
1.480
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte M720-US3
RAM:
VGA & cooler:
Display:
LG L204WS
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Optiarc DVD-RW
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7x64 SP1
Other:
Audigy front panel
Inače, koliko sam video, Škoda je sada dosta konkurentna sa cenama a mehanika je vrlo dobra, jesu malo starija rešenja ali su jeftini rezervni delovi...
Starija tehnika? Nova Oktavija, SuperB i Yeti imaju najmodernije TSI i common rail TDI motore. Nema tu nista starije moj prijatelju ;)

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Zašto?
Solenca (i naravno sve pre nje) je katastrofa, Logan je već dosta korektan a čujem i ovi novi Logani (naročito pik-ap) da su zahvalni.

Kao sto ti je Beagle reko za Skodu to potpisujem buduci da Skoda=VW jer su ih kupili pre par godina ;)

A i ako se bolje zagledas u Skodu SuprerB cini mi se model i novog Passata B6 i unutrasnjosti i u spoljasnjosti ces primetiti dosta slicnih(da ne kazem istih detalja) samo drugi znak na haubi i volanu ;)

Sto se tice Dacije sve je to lepo sto su je nasminkali,ali je si se vozio u njoj ili jos bolje jer si je vozio???Skoro sam bio upravo u Daci Logan sa drugarom na autoput i veruj mi lakse bih podneo da sam ceo dan radio na gradjevini nego ta voznja(+ sto je po mom misljenju auto ruzan do bola,kao velika konzerva ),jos najgore u celoj prici je sto voznja nije bila duga i put je bio i vise nego dobar,tako da neka fala...Buduci da si stariji dosta od mene skontaces kad ti kazem ovo:" Nije zlato sve sto sja" ;) tj to sto su je nasminkali je samo ocajan pokusaj da privuku ljude sminkom,jer kvalitet im definitivno nije na zavidnom nivou...

Shiki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.609
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Kingston V+ 128GB|WD GREEN 1TB (Icy Box)| 160GB WD Passport
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Apple Magic Mouse|Apple Wireless Keyboard
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Snow Leopard 10.6.6 :)
Other:
Macbook White Unibody
Pa dokle vishe? :d

Da li primecujesh koliko si nerealan i neobjektivan?

M3 jeste za svaki dan a AMG i GTR nisu? Davaj neke parametre po kojima si izveo taj zakljucak :)

activated1

Moderator
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.583
Rezultat reagovanja
10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
a1-PC
CPU & cooler:
AMD FX 8300 @ 3.3GHz / Thermalright Ultra-120A
Motherboard:
ASUS M5A99X EVO
RAM:
4x4GB Kingston HyperX Genesis
VGA & cooler:
ZOTAC GTX1060 6GB / ASUS R9270X-DC2T-2GD5
Display:
BenQ 2450
HDD:
SP/Samsung 120GB SSD Raid-0, 4x Toshiba 1TB Raid-0, Toshiba 2TB
Sound:
Integrated - S/PDIF @ Yamaha RX-V 659
Case:
Corsair Obsidian 750D
PSU:
Corsair RM1000i
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Logitech UltraX & Razer Copperhead (thanks to Lukija)
Internet:
Telekom VDSL 20Mbps/4Mbps
OS & Browser:
Windows 10 x64
Other:
Xiaomi Redmi 5 Plus/HTC One M7 32GB/HTC EVO 3D + 8gb microSD/Sony Ericsson X1
Zašto?

Matori mi radi sa kolima (limar je po zanimanju) vishe od 20 godina i nema nijednu pohvalnu rech za Dachiju, a iskreno nemaju preterano fizichki lepe automobile, chak ni Solenza nije neshto lepa. A da ne prichamo da imaju neprirodno veliku visinu. Logan je kao limuzina, a kad ulazish u nju ko da ulazish u kombi. Enterijer je losh, mislim na kvalitet plastike plus delovi nisu jeftni. Ja jednostavno ne vidim koja je to dobra strana Dachijinog automobila :wave:

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Matori mi radi sa kolima (limar je po zanimanju) vishe od 20 godina i nema nijednu pohvalnu rech za Dachiju, a iskreno nemaju preterano fizichki lepe automobile, chak ni Solenza nije neshto lepa. A da ne prichamo da imaju neprirodno veliku visinu. Logan je kao limuzina, a kad ulazish u nju ko da ulazish u kombi. Enterijer je losh, mislim na kvalitet plastike plus delovi nisu jeftni. Ja jednostavno ne vidim koja je to dobra strana Dachijinog automobila :wave:
I jos Nebojsa zaboravio si da pomenes da ne treba biti majstor pa videti da je Dacija sa kvalitetom losa,sve sto treba(tj ako nekog uspe da prevari na oko :d) je samo sesti u nju i provozati se jedan krug i shvaticete da ste sa vasim starim yugom prezadovoljni :d:d
To sam ja pokusavo da mu objasnim ali da ne povredim njegovu krhu stranu :P:P:P ali moze i ovako ko sto si ti :D:D:D

@stalja: Hmmmmmmmmmm,sa Dacijinog sajta o dacijinom autu...daj mi dve sekunde da vidim sta tu ne valja :d:d:d

p.s. Ako neko nije razumeo onda cu reci svaki ciga svoga konja fali

Poslednja izmena:
S

stalja

Guest
Onaj video nije fejk, a nadji mi auto koji za te pare može da se aka a da nije niva ili polovno. Ja sa društvom idem preko zime na goč ili taru za vikend akcije i nama bi idealan bi bio ovaj dunster :D . Strpaš skije na krov i potrpaš stvari u gepek i cepaj. Lepo je maštati o nekom Discovery-u al realnost je sasvim drugačija.

Btw logani su idealna službena kola. Visoki klirens služi da preživi naše puteve, a i renaultova zamisao je da kroz dačiju naprave idealan auto za zemlje u razvoju (ili krizi). Kao lični auto može da posluži kao drugi, nikako kao primarni.

Mene ljudi za***avaju što volim italijane, a evo 2 komšije sa 307 pežoima daju na vanredni servis oko 1500 evra zbog toga što elektronika ili nešto drugo naprasno prestalo da radi.

Francuze jedino nove kupovati, nikako ali nikako polovne. To važi i za dačiju, eventualno benzinci su donekle sigurni.

Drugar sa stilom jtd je za 2 godine posedovanja dotičnog, zamenio vanredno jedan grejač i sijalicu na zadnjem stopu. Ukupan trošak oko 1500 din ne računajući redovne servis koje radimo sami pa samim tim nas jedino košta ulje i filteri.

Znam da ima problematičnih stila al to je 2002 generacija koje se nalaze najviše u oglasima. 2003 i 2004 generacije su preležale dečije bolesti i sad ih već mogu da se nađu po finim cenama.

Oki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.867
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
Nista dok se ne vidi uzivo. GT-R sam prvi put video uzivno na 24h Nordschleife gde je ucestvovao kao paradno vozilo. Bez obzira, automobil izgleda brutalno.

http://www.nacionalnaklasa.com/gallery2/v/nacionalnaklasa/24h_nordschleife_2008/24h_nords2008_028.jpg.html
http://www.nacionalnaklasa.com/gallery2/v/nacionalnaklasa/24h_nordschleife_2008/24h_nords2008_029.jpg.html
http://www.nacionalnaklasa.com/gallery2/v/nacionalnaklasa/24h_nordschleife_2008/24h_nords2008_030.jpg.html

Pre 10ak dana sam video jedan italijanskih tablica parkiran u Zenevi, auto je bio sav prljav, neko ga je parkirao na parkingu gde i ostali novinari. Bas je strcao :)

Inace sva ta egzotika kada se vidi uzivo prosto izgleda unreal (ako moderatori nemaju nista protiv mogu da okacim jos linkova).
taman posla samo kachi !

Beagle

PCAXE News Guru
Učlanjen(a)
20.01.2010.
Poruka
1.480
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte M720-US3
RAM:
VGA & cooler:
Display:
LG L204WS
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Optiarc DVD-RW
Mice & keyboard:
Internet:
Cable
OS & Browser:
Win 7x64 SP1
Other:
Audigy front panel
Bolje se spustite na zemlju i ako vec pricamo o kolima i Srbiji,pricajte o realnijoj situaciji,a Ferarije Maseratije i ostalo ostavite za neka bolja vremena(koja mi sigurno necemo doziveti :d)
Evo da se spustim :D

Planiram da iduce godine uletim u neki kredit i kupim ovaj auto. 7 godina garancije, relativno pristojna cena i atraktivan izgled. C'eed familija se pokazala kao pouzdan auto. Na Autobild 100.000 kilometara testu, auto nije imao nikakvih znacajnijih kvarova.

S

stalja

Guest
Garancija se ne odnosi na vešanje.

Redovan servis je kao i kod hjundaija skup kad se sagleda ukupna vožnja.

Bolje juri punto evo jer za te pare dobijaš panorama krov ili 1.4t verziju od 120 konjića kao benzin ili 1.9mjet kao dizel. Svejedna je ukupna vrednost kasnije pri prodaji jer nisu ,,atraktivna" marka. Italijan je jeftiniji za održavanje i kasko bi odprilike trebao da bude isti.

Punto ima dosta prostora iznutra za razliku od pro ceed-a koji je skučen. Ko oće da se uveri u ovo imate priliku sad na sajmu da vidite sve što vas zanima.

Vrh