Naravno da ne. Uvek se gleda da bude vakum pakovanje.Da li je realna prica ovih koji prodaju telefone i napisu da je telefon nov ali je pakovanje otvoreno kako bi potvrdili tehnicku ispravnost telefona?
Ko je dobio 2 negativne? Svet kompjutera? Moze da se dobijaju ocene tu nema limita, ne mozes da das istom clanu vise ocena u kratkom vremenskom periodu, mora da prodje 7 dana.Dobili su dve negativne u jednom danu što mi je malo čudno. Ne znam kako i na koji način ovi u KP prihvataju negativne ocene i koja im je politika. Koliko znam ocenu ne možeš da daš nakon 3 meseca ili više manje ne znam tačno.
Pa da, oni plaćaju telefon na rate a dobili su keš na ruke u vrednosti telefona. Kao neka vrsta keš kredita.Ljudi koji uzmu telefon preko operatera i odmah ga stave na prodaju, zasto to rade? Jel to neki nacin da brzo dodju do kesa ili nesto drugo?
To uzima neko ko ima jacu tarifu, dobije telefon za neku smesnu cenu a ne treba mu i proda ga.Meni su svakako cudni malo ti ljudi koji uzmu telefon kako bi ga prodali zarad nesto kesa, a onda ce u naredne 2 godine otplatiti verovatno vecu vrednost nego sto ce je dobiti za telefon, Pomislim da nije neko kome gori pod nogama jer kontam ako ti ne treba telefon uzeces popust na pretplatu bez uredjaja a ne ugrabiti priliku za instant kesom.
Sta znam, komfornija mi ideja garancije na obecanje od godinu dana od proverenog prodavca na verovatno svercovani telefon nego 2 godine garancije na telefon kod operatera na ugovor neke druge osobe.
Od ovakvih se ne kupuje...Ovo si ti uzeo navigaciju?Pa video si jednu negativnu jbg..al ajd sad.Ovaj ne moze da spoji 50 ocena pozitivnih a cini mi se da je i pre toga imao nalog.
pa nisu ti oni krivi, jedva cekas konkurenciju... sta sve necu procitam ovde, katastrofa narod.Prijavio sam prevaranta,kp umesto da odstrani majmuncinu,odgovara mi da ima negativne ocene pa ce kupci videti s kim imaju posla.Svasta,jedva cekam da im se pojavi konkurencija pa da ih onda pitam.
Imaju dosta propusta. Razumem ja da oni ne mogu da isprate toliko broj oglasa, ali baš umeju da iskuliraju kada im se skrene pažnja na oglase koji na neki način krše pravila ili su sumnjivi.Videcemo ali verovatno cu preci na neki drugi sajt,KP ocigledno dozvolljava prevare,ne blokira prevarante a dozvoljava i raznorazne oglase.
Veliki minus za njih od mene kao dugogodisnjeg korisnika pa nek se slikaju.