• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Je li 2009-a godina otkrivenja

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
S.T.A.R.A.C. je napisao(la):
Napasti? Zasto bih ga napao? S tim neces postici bas nista. Ja se mogu umijesati i mozda rijesiti problem bez nasilja. A vjerovatno ce neko drugi ustati i ustupiti mjesto.

Nasiljem ja ne mogu promijeniti neciju svijest.
Loshe sam se izrazio, nisam mislio da ga fizichki napadnesh, nego verbalno i da mu objasnish da treba da ustupi mesto. Tachnije na nachin na koji si objasnio.
E kada svest dovedemo do nivoa, moj Starche, da ne mora da se intervenishe na takav nachin, znacemo da se krecemo u dobrom pravcu, a ne u pravcu sebichluka, sujete...
Nije poenta da neko drugi ustane, vec da nikada ne dodjemo u situaciju da drugi ustane... Na takavim ljudskim slabostima su mnogi pojedinci prosparirali, jer se uvek nashao neki nesrecnik da stane na loptu i smiri stvar. "Neka, ja cu" fazon ;) Gde je tu problem? Pa u tome shto taj neki smrad josh uvek sedi i boli ga uvo za stariju zenu.
Primer koji sam naveo je banalan do besvesti i razmere istog su mizerne, kao i velichina problema koji nosi... Ono shto mene brine, a svakodnevno smo svedoci toga, da postoje daleko veci promeri sa daleko vecim problemom koji nose, po svakoj osnovi. Pa onda ponekad ne razumem zalbe tipa: Pa vidi ga on do juche nije imao to i to, i nije mogao to i to, sad moze! Moze, jeste ;) Ali moze zato shto smo ga mi pustili da moze, ne zato shto je zasluzio. Zato shto su mu se ljudi sklanjali i tripovali da je on autoritet. NE! Taj neko je samo bio dovoljno bezobrazan, sujetan i samoziv, nishta vishe...
Svaki problem treba seci u korenu, na zalost, nama ljudima to nije u prirodi jer ne kapiramo jednu bitnu stvar. Da sve krece od jednog choveka, a odrazava se na masu i kolektiv, kakv god on bio... Eto kakva je nama svest ;) Znash shta je tuzno :) Shto svi znaju da je tako i apsolutno nishta ne preduzimaju povodom toga i krecu se shinama iz kojih ne mogu da iskoche, a te shine nisu sami postavili, vec neko drugi...

:wave:

P.S. Mozda zvuchim malo konfuzno, ali ja tako dozivljavam ljudsku svest, pa mi je apsurdno da kao takvi budemo zanimljivi vanzemaljcima. Zashto bi neko takav bio zanimljiv bilo kome!?!!!?

Diabolique

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.705
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
E5200
Motherboard:
P5Q
RAM:
2x2GB
VGA & cooler:
5770
Display:
DIY Projektor
HDD:
10001FALS, 10EACS, 10EADS
Sound:
Audigy@Z5500
Case:
Generic
PSU:
CM 450 RP
Optical drives:
Pioneer 215D
Mice & keyboard:
MS Natural 4000, MX1100R
Internet:
IKOM 2Mb
OS & Browser:
Win XP

R_U_S

Banned
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
117
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Athlon64 X2 3800+@3GHz-Cooler Master Hyper 212 , Aerogate 1-----Turion64 1.6GHz
Motherboard:
Biostar A78XA-A2T-AMD-Ati RD770-----Acer Aspire 9300
RAM:
2x1Gb Kingston VR@1GHz-5-4-4-12 -----2xGB DDR2 SODIMM
VGA & cooler:
Asus TOP EAH 3870 512Mb, Apache Voodoo2 12Mb, Matrox MGA200-----GeForce 7300go
Display:
Asus TOP EAH 3870 512Mb, Apache Voodoo2 12Mb, Matrox MGA200-----GeForce 7300go
HDD:
2xWD 640Gb RAID 0-----2.5" Hitachi 120Gb
Sound:
Creative Audigy 2, Altec Lansing 5100 Realtek ALC 883
Case:
Chieftec Dragon DX-01WD
PSU:
LC Power 550Wt
Optical drives:
HP DVD630i, LiteOf DVD-----TSST Corp DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech: RX1500, RX250, ...
Internet:
ADSL
OS & Browser:
WinXP professional

Milos

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
422
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel|E8400|3.0 GHz
Motherboard:
Gigabyte|GA-EG45M-DS2H
RAM:
KINGSTON|1066MHz DDR2 HyperX|8 GB
HDD:
Western Digital|WD10EADS|2TB
Case:
Chieftec|HM-03SL-OP
PSU:
Cooler Master|RS 450 ACLY

Trogdor

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
286
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II X4 955 BE
Motherboard:
ASUS M3A78
RAM:
4GB DDR800
VGA & cooler:
GA 4850 Zalman edition
Display:
ASUS 222U
HDD:
640GB
Sound:
Integrated,NEO SWM22 Black
Case:
Aurora :)
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Pioneer 112D
Mice & keyboard:
Logitech
Internet:
CABLE 6Mb/s
OS & Browser:
Win 7 64 Ultimate
Other:
Leadtek 2000 XP Expert
HAhahaha kakav kralj eeej "CNN" :)

Igoritza

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
290
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom 9850 BE + modded Intel stock cooler
Motherboard:
DFI LP UT 790FX-M2R
RAM:
2x2GB Kingston @1033Mhz
VGA & cooler:
Gainward 4850
Display:
LG L222WS
HDD:
Samsung 250Gb
Sound:
Bernstein audio module (uz plochu)
Case:
Blueberry Igoritza edition
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Mrtvi Optiarc
Mice & keyboard:
Logitech UltraX Premium + Logitech RX1000
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows XP SP3
Other:
home made astal, mnogo gotivan
shodan sa emuglx foruma ... (: bash je budala

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell n5010, Intel Core i3 370M 2.4 GHz, 4 GB DDR3 1333
CPU & cooler:
Intel Core i7 4790K @ 4.5 GHz
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
16GB Kingston HyperX Beast 2400
VGA & cooler:
Sapphire AMD Radeon R9-280X
Display:
Viewsonic VA2342 23" LED, LG 25"Ultrawide, Samsung VA2342 23"
HDD:
Samsung SSD850 Evo 250GB, Kingston 120GB V300 SSD, 2x1GB WD Caviar black
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Cooler Master G650M modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Keyboard/Mouse Cooler Master Storm
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Igoritza, nije valjda da se o5 ljutish? :d Vidis da je sve ovo za***ancija....

BigJoe

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
2.788
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7-920 (D0) & TRUE Black + 2x Noctua P12
Motherboard:
Intel DX58SO
RAM:
3x2GB OCZ Reaper 1600 CL7
VGA & cooler:
ATi Radeon HD5850 by GA
Display:
SAMSUNG SM 206BW
HDD:
~3,5TB
Sound:
Realtek ALC889
Case:
CM Stacker 830 Black + X Craft 350 + SCYTHE KAZA MASTER
PSU:
TT ToughPower 1500W
Optical drives:
Lite-ON LH-20A1S & SAMSUNG SH-S223L
Mice & keyboard:
Logitech MX1000 + G500 + G11
Internet:
ADSL 4Mb/256Kb
OS & Browser:
Windows 7 x64
Other:
HTC Desire, iPod Classic Black 80GB

Igoritza

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
290
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom 9850 BE + modded Intel stock cooler
Motherboard:
DFI LP UT 790FX-M2R
RAM:
2x2GB Kingston @1033Mhz
VGA & cooler:
Gainward 4850
Display:
LG L222WS
HDD:
Samsung 250Gb
Sound:
Bernstein audio module (uz plochu)
Case:
Blueberry Igoritza edition
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Mrtvi Optiarc
Mice & keyboard:
Logitech UltraX Premium + Logitech RX1000
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows XP SP3
Other:
home made astal, mnogo gotivan
ne ljutim se, kazem samo odakle je slika (:

ThePocetnik

Moderator
Učlanjen(a)
30.03.2009.
Poruka
5.087
Rezultat reagovanja
25
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP Pavilion - 14-ce0008nm
CPU & cooler:
Intel Core i7 5820K feat NiC L32
Motherboard:
ASRock X99 WS
RAM:
4x8GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury
VGA & cooler:
Sapphire Pulse 580 4GB
Display:
Dell 2312HM i AOC G2460PF
HDD:
Seagate 3TB, WD Red 3TB, Samsung F3 1TB, Samsung 850 EVO 500GB, HP EX900 512GB, Intel M.2 SSD 6000p
Sound:
Asus Xonar U7 feat Logitech X-530 / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HMC631
Case:
Corsair Carbide 500R
PSU:
EVGA SuperNova G3 750W
Optical drives:
LiteOn iHAS124 / ASUS SBW-06D2X-U
Mice & keyboard:
RedDragon Kala i A4Tech V7 Bloody
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64
Other:
PS3 Ultra slim 500GB / Shuttle XS35V4
Eto sada Ivke mora priznati da je Igoritza svo vreme bio u pravu :D :D

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE

nano.tube

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
214
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Kad smo vec "tu" kod teorija zavere :), sta mislite o ovome?

Flu is not the biggest danger... it's the vaccine - David Icke
Video sa HR prevodom[/URL] ovoga gore:
http://forum.net.hr/forums/t/245235.aspx

Ex-blog i sajt Austrijske novinarke.
Summary of the "swine flu" criminal case:
http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=355&Itemid=56&lang=en

Intervju sa Jane:
http://www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU

Bioterrorism Evidence of the Use of Pandemic Flu to Depopulate USA
http://www.scribd.com/doc/16849102/Evidence-of-the-Use-of-Pandemic-Flu-to-Depopulate-USA

Bildeberg grupa:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group

Exposed: The Swine Flu Hoax:
http://www.lewrockwell.com/orig10/bosworth1.1.1.html

Flu vaccines revealed as the greatest quackery ever pushed in the history of medicine:
http://www.naturalnews.com/027239_vaccines_flu_vaccine_.html
This information comes to you courtesy of a brilliant article published in The Atlantic (November 2009). The article, written by Shannon Brownlee and Jeanne Lenzer, isn't just brilliant; in my opinion it stands as the best article on flu vaccines that has ever been published in the popular press. Entitled Does the vaccine matter?, it presents some of the most eye-opening information you've probably ever read about the failure of flu vaccines
As Swine Flu Spreads, Conspiracy Theories of Laboratory Origins Abound
http://www.naturalnews.com/026141.html
http://www.naturalnews.com/swine_flu_vaccine.html

Do NOT Let Your Child Get Flu Vaccine -- 9 Reasons Why
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/10/06/Why-You-Should-NOT-Vaccinate-Your-Children-Against-the-Flu-This-Season.aspx

Government Readies Schools As Mass Vaccination Clinics:
http://www.prisonplanet.com/government-readies-schools-as-mass-vaccination-clinics.html

Massachusetts Senate pass bill 2028: Quarantine or $1000 a day fine for refusing the vaccine:
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread495400/pg1

Schoolgirl dies after cancer jab:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/8279656.stm

A 14-year-old girl has died after being given a cervical cancer jab as part of a national immunisation programme, but the exact cause of death is unknown.
http://www.ted.com/talks/lang/eng/laurie_garrett_on_lessons_from_the_1918_flu.html
In 2007, as the world worried about a possible avian flu epidemic, Laurie Garrett, author of "The Coming Plague," gave this powerful talk to a small TED University audience. Her insights from past pandemics are suddenly more relevant than ever.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vase misljenje? ;)
Uzgred, kakvo vam je misljenje o Icke-u? Posebno imajuci u vidu da je izjavio da su clanovi tajnih vlada sveta ustvari reptili. :)

Poslednja izmena:

S.T.A.R.A.C.

PCAXE Member
Učlanjen(a)
10.07.2009.
Poruka
289
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Core 2 Duo E8400 4.2GHz / Zalman CNPS7000B-AlCu
Motherboard:
Asus P5Q Pro P45
RAM:
Geil DDR2 / 2x1GB / CL4
VGA & cooler:
MSI GTX 280 Super OC @ 700/1400/2500
Display:
Asus 22" VW220T
HDD:
Seagate Barracuda 320GB SATA II
Case:
Sharkoon Rebel 9
PSU:
Corsair HX620W
Optical drives:
Pionner 215DBK / LG Electronics GSA H55N

GIGAFAN

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
03.06.2009.
Poruka
40
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
errrr da se i ja uglavim u ovu "intelektualnu elitu" :rotf:

ja sam video kao klinac NLO :D no bullshit :D ali......... (ono "ali" skoro uvek postoji, zar ne?)
one slike marsa sa kao mozda nechim su chisto sranje kroz gusto granje :D

daniken jeste naveo par stvari koje ne mogu drugachije da se objasne, vishe naroda je imalo info-e a astrologiji, koje NE MOZE NIKO DA objasni, a vecina se odnosi na zvezdu Sirijus :) dodatan problem tome, je shto je u tim kulturama prema NJIHOVIM podacima tvrdjeno da je Sirijus DVOJNA zvezda, a to je "otkriveno" par godina unazad, kao gomila drugih sitnica, koje su "sluchajne", a shto se tiche lobanje, mislim da su utvrdili da je uradjena u PROSHLOM veku pochetkom istog, a i nachin na koji su to uradili, tako da je verovatno prevara(osim ako nije naknadno utvrdjeno, da je ranijeg porekla kako chovek reche)
jedna stvar moze da se nazove sluchajnoshcu, dve pochnesh da se pitash, a posle trece, jedino ako si totalni itiot, cesh da i dalje verujesh da je sluchajno neshto, josh sa tolikom statistichkom verovatnocom..........................

Ali ljudi vole da se nadaju, i da veruju da ce samo nadanjem da se promene stvari....................
Shto se tiche "odlaska na mesec" preovladava mishljenje, da je ceo taj "put" mazanje ochiju ****ima :D
A kamoli taj "zvuchni zapis", a ono shto jeste stvarno su objekti koji se pojavljuju, redovno, i prate zemaljske letelice, vrlo chesto kada lete u svemir.
Kako bi nas nashli??? KAda su vec tako napredni, shto ne bi imali isto tako napredne senzore, nego vi razmishljate na nivou sadashnjih ljudskih senzora, sistema, i nauke ? Zashto bi se interesovali za nas? Zamisli ovakvu grupu "kauboja i indijanaca" da se vine u svemir, ravnopravno sa njima??? Bash bi se obradovali, i prihvatili bi nas oberuchke, zar ne ? :D
Najveci umovi ljudske vrste, Njutn, Ajnshtajn, Tesla, Bor, i mnooogi drugi su verovali/bili sigurni, da postoji Bog. Vi naravno bolje i oshtrije razmishljate od njih :D

A zbog onakvih "slika" marsa, i sl. istina biva zatrpavana gomilom gluposti...............................

A shta bi se dogodilo kad bi se svashta objavilo??? To su ameri vec probali, sluchajno, ili namerno, sa Orsonom Velsom i njegovom chuvenom emisijom "Mars napada" XD Carski je to odradio :rotf: A to je bila samo amerika 50-ih, ili 60-ih beshe ?
+gomila drugih razloga(mogu da vam navedem bar desetak koje bih ja smislio da sam poreklom sa druge planete )
vecina onih SF filmovi i sl. koji se shtancaju, i taj "HYPE" vishe mi deluje kao mentalna priprema, za to, ali isto tako i kao prilika za kontrolu info-a, i gushenje istine (ko ce da poveruje u neshto istinito, pored tolike gomile govana??? )
Usput to je odlichna prilika da se maskiraju mnoge stvari. a mozda je i oba.
Kad vec pomenusmo Danikena, u jednoj od svojih pretpostavki je rekao da su razneli jednu planetu, gde je bila protivnichka rasa (ili pobunjenici) a tu se sada nalazi asterioidni pojas(naravno sluchajnost), asterioidi se ne nastaju sami od sebe, vec su bili deo nechega(planete), ali tu vec pochinje da se meshaju pretpostavke sa zdravim razumom.
Vecina misli da je tu nekad bila planeta velichine zemlje(skoro sasvim sigurno), ali zashto je ostalo samo krsh od nje???
Tuneli koji postoje u juznoj americi kroz chist granit. i sl. savrshenog pravugaonog oblika, stari koju iljadu godina, i protezu se kilometrima ? riiighhhht sluchajnost.............. Pitanje je shta uraditi sa time shto stvarno znamo???
Navedeni nauchnici, i izumitelji, su otkrivali/shvatali stvari "out of the box" (pricha o dvodimenzionalnom, i trodimenzionalnom bicu, daje primer nashih ogranichenja) i uspevali da shvate, i prihvate stvari kakve jesu.
Sad cu da citiram Spoka XD :rotf: ali gotovo sasvim savrshena logika :D Kada eliminishete sve ono shto nije istina, ono shto ostane mora da je istina :D ali to je tachno samo pod uslovom da znamo sve opcije.
Bilo je nemoguce spojiti u jednu teoriju ajnshtajnovu, i kvantnu fiziku, zar ne??? Teorija strignova je to uradila, ali nije zavrshena (daleko od toga) i tek su se otvorila nova pitanja(otprilike su zagrebali ledeni breg............. )

Shto se tiche zvanichnih podataka, to ce te vi vec da nadjete, jer me stvaaarno mrziii da trazim, da`l je norveshko, da`l shvedsko vazduhoplovstvo objavljivalo neke podatke u vezi toga (i nisu dizali frku, da`l je taj led neshto malo ushao u krv ? XD :rotf: )
Sve one lazne stvari daju plasuble denayblity za bilo shta stvarno da se pojavi.Mada s vremena na vreme se pojavi neshto shto NE MOZE da se opovrgne, shto konstantno biva IGNORISANO, svi se prave blesavi................ i ponashaju kao da nije tu...................

vishe primitivnijih kultura/plemena ima primere crteza bica koja se mogu komotno opisati kao skafanderi
zashto bi nas svi ti "pridoshli" ostavili same ??? Ja ne bih :) chachkao bih neshto :D
Koliko vas je spremno da poveruje u to da u celom univerzumu ima deo prostora koji je svuda, gde NE POSTOJI VREME ??? (mozda se neko seti o chemu pricham, a i koliko znam delimichno je i potvrdjeno, i ne, ne pricham o crnim rupama)
Svi pamtnjakovici ovde (ukljuchujuci mene) znate ono chuveno "beam me up Scoti" :D Pogodite shta ? Moze i izvedeno je na atomskom nivou, pre koju godinu :) i reshen je problem sherzingerove machke :) i postoji sasvim uvazena terija nauchnika afroamerickog porekla o putovanju kroz vreme(ima par kvaka u odnosu na vashu holivudsku predstavu o tome :D )
Mislim da neki od vas mozda znaju za efekat tunelovanja, i za njegovo objashnjenje :D Nije bash mogu prema nekim zakonima fizike koji su ranije postojali, zar ne?
Sve nauchna fantastika, zar ne ?

Problem je kako isfiltrirati vredan metal, iz te gomile djubreta........................................ (o da u to ukljuchujem i dotichni snimak sa marsa)

Sad ce da se javi gomila onih koji su imali "vidjenje" XD Alien sightseeing tema XD Sad nikad necete saznati jesam, li ili nisam video XD

Poslednja izmena:

GIGAFAN

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
03.06.2009.
Poruka
40
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
2D-3D pricha :D

chisto da vam predstavim koliko vecina nas razmishlja ogranicheno :d

ivke76

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
190
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Sve ti je to "hollywood-izacija" drustva koja je na zalost odavno uzela maha

Tuzno je sto se "raja" pali na svakakve budalastine :(

Ovo u vezi "starih civilizacija koje su prinosile zrtve a nisu umeli da naprave piramide" je takodje bullsh*t "modernog coveka" koji u principu danas zivi u zaostalijem/primitivnijem drustvu nego bilo koji "divljaci" od pre xxxx godina ;)

@gigafan
Manje vise si u pravu sem sirijusa, unistenih planeta, beam me up scoti-ja :d i "a sta bi bilo da se objavi?"

Sta da se objavi lol meni starac linkuje "alien agenda" koji sam u celosti pogledao da me ne bi posle prozivao da pricam "napamet" :rolleyes:

Ono je komedija (i to crna jer je covek i fizicki bio bolestan)
Prica o hiljadu i nesto "tajnih" baza po svetu na cijoj su izgradnji radile desetine hiljada ljudi a samo on i jos jedan (valjda ne secam se vise :d) lik idu po "kantri klubovima" i pricaju o tome :rolleyes:
1100 x 18000 = 19800000 ljudi u startu "umesanih" samo u izgradnju :cool: a gde su ostali :rolleyes:
Da nisu mozda dosli "men in black" i svima obrisali secanje :D
Posle baca neki "ET materijal" na pod i tvrdi da je iskoriscen za "stealth" tehnologiju (nisam btw znao da pored kriptonita imamo i vanzemaljski metal :rotf: pravi nebeski narod nema sta :D)
Svaki pa i priuceni psiholog bi imao itekako sta da kaze povodom doticnog gospodina :)

U eri "consume and obey" svega i svacega vrlo lako je "profurati" bombasticne sf (i koje god) price ;)

Onako realno bolje i u alien-e da se veruje i lozi na njihov dolazak nego li u politicare npr. ;)

p.s. Kompjuterasi iliti geekovi se uglavnom i uklapaju u hollywood-ski "I want to believe, Star trek rulez" "profil" ;)

To je najocigledniji primer onoga sto sam na pocetku posta i napisao :cool:

Poslednja izmena:

S.T.A.R.A.C.

PCAXE Member
Učlanjen(a)
10.07.2009.
Poruka
289
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus P5Q Pro P45
RAM:
Geil DDR2 / 2x1GB / CL4
VGA & cooler:
Display:
Asus 22" VW220T
HDD:
Case:
Sharkoon Rebel 9
PSU:
Corsair HX620W
Optical drives:
Sve ti je to "hollywood-izacija" drustva koja je na zalost odavno uzela maha

Tuzno je sto se "raja" pali na svakakve budalastine :(

Ovo u vezi "starih civilizacija koje su prinosile zrtve a nisu umeli da naprave piramide" je takodje bullsh*t "modernog coveka" koji u principu danas zivi u zaostalijem/primitivnijem drustvu nego bilo koji "divljaci" od pre xxxx godina ;)

@gigafan
Manje vise si u pravu sem sirijusa, unistenih planeta, beam me up scoti-ja :d i "a sta bi bilo da se objavi?"

Sta da se objavi lol meni starac linkuje "alien agenda" koji sam u celosti pogledao da me ne bi posle prozivao da pricam "napamet" :rolleyes:

Ono je komedija (i to crna jer je covek i fizicki bio bolestan)
Prica o hiljadu i nesto "tajnih" baza po svetu na cijoj su izgradnji radile desetine hiljada ljudi a samo on i jos jedan (valjda ne secam se vise :d) lik idu po "kantri klubovima" i pricaju o tome :rolleyes:
1100 x 18000 = 19800000 ljudi u startu "umesanih" samo u izgradnju :cool: a gde su ostali :rolleyes:
Da nisu mozda dosli "men in black" i svima obrisali secanje :D
Posle baca neki "ET materijal" na pod i tvrdi da je iskoriscen za "stealth" tehnologiju (nisam btw znao da pored kriptonita imamo i vanzemaljski metal :rotf: pravi nebeski narod nema sta :D)
Svaki pa i priuceni psiholog bi imao itekako sta da kaze povodom doticnog gospodina :)

U eri "consume and obey" svega i svacega vrlo lako je "profurati" bombasticne sf (i koje god) price ;)

Onako realno bolje i u alien-e da se veruje i lozi na njihov dolazak nego li u politicare npr. ;)

p.s. Kompjuterasi iliti geekovi se uglavnom i uklapaju u hollywood-ski "I want to believe, Star trek rulez" "profil" ;)

To je najocigledniji primer onoga sto sam na pocetku posta i napisao :cool:
Previse smajlija Ivke, ha :)

Sto te cude podzemne tajne baze? U Bosni imas jednu, iz vremena bivse drzave. A sta mislis koliko baza imaju te vojne velesile!

Proglasio si Phila bolesnim bez bilo kakvih dokaza. Koliko ja znam on je bio potpuno normalna i svjesna osoba, i to su rekli svi koji su ga poznavali.

Stranica posvecena njemu - http://www.philschneider.org/

Uostalom radio je za Americku vladu, a tu valjda ne rade nenormalni ljudi :)

Nego kako recimo objasniti postojanje ovih znakova u zitu? Alieni ili naša ovozemaljska tehnologija?

Nekako mi je tesko povjerovati da je naša tehnologija u pitanju!

Kerrigan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
19.11.2009.
Poruka
1.007
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i7 3770K @ CM Seidon 240M
Motherboard:
Gigabyte Z68X-UD7-B3
RAM:
16GB Corsair Vengeance
VGA & cooler:
Titan
Display:
3x Dell U2311H @ nVidia Surround
HDD:
Intel 520 240GB/Kingston V (G2) SSD 128gb/Western Digital Blue 500gb/640gb/2TB@ Scythe Himuro
Sound:
E-MU 1212M @ Wharfdale Diamond 10.1/Harman Kardon HK-6500
Case:
CoolerMaster Cosmos II
PSU:
Corsair TX750
Optical drives:
LiteOn Ez-Dub external
Mice & keyboard:
Corsair Vengeance K90,Logitech DiNovo Edge (backup :P),Logitech MX Air/G500/G9x
Internet:
20mb Fiber Optic
OS & Browser:
Windows 7 64bit

ivke76

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
190
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Previse smajlija Ivke, ha :)

Sto te cude podzemne tajne baze? U Bosni imas jednu, iz vremena bivse drzave. A sta mislis koliko baza imaju te vojne velesile!

Proglasio si Phila bolesnim bez bilo kakvih dokaza. Koliko ja znam on je bio potpuno normalna i svjesna osoba, i to su rekli svi koji su ga poznavali.

Stranica posvecena njemu - http://www.philschneider.org/

Uostalom radio je za Americku vladu, a tu valjda ne rade nenormalni ljudi :)

Nego kako recimo objasniti postojanje ovih znakova u zitu? Alieni ili naša ovozemaljska tehnologija?

Nekako mi je tesko povjerovati da je naša tehnologija u pitanju!
Phil je paranoidni sizofrenik i to ce ti reci svaki psiholog koji pogleda "alien agendu"

Prica nepovezano, jedno, drugo, deseto, izvrce nakon 10-15min. ono sto je vec ranije pominjao, itd...
Misli da ga prate, da hoce da ga ubiju, ubedjen je da su ga smrtno ranili vanzemaljci!!!??? Gde ces vise dokaza od toga covece

Pa imas baza koliko hoces ali vec si sam sebi "skocio u usta" jer eto ti vrlo dobro znas da ima jedna u bosni npr.

Hladni rat je terao paranoike da idu pod zemlju iz svima nama dobro poznatih razloga (usa vs sssr, atomsko oruzje, itd...)

Da stvarno ne pominjemo velesile gde hiljade ljudi sa sve porodicama zive/rade u istim ;)

Ali niko nije video alien-e sem njega i njemu slicnih :rotf: od svih tih hiljada (po njegovoj racunici miliona) ljudi :rolleyes: koji svakodnevno borave tamo

Kako to "grey ones" vide i ratova sa njima samo on (+ par agenata koji su mrtvi naravno) i jedini prezive da prica o tome!?
Ne mislis li da bi ista ta americka vlada (u kojoj po tebi rade sve sami clanovi mense) da je njegov "scenario" tacan njega uklonila? (a uklanjali su ljude i za mnooooooogo manja odavanja nmooooooooogo manjih tajni)
Kako ti logika i zdrav razum uopste dozvoljavaju da verujes u njegov "scenario" ?
Milioni ljudi cute i vlada/masoni/iluminati/ko god ih drze u "tisini" dok Phil prica i boli ga uvo!!!???

Krugovi u zitu :d

Ti bre kao da imas 5 a ne 30 i kusur (ili koliko vec) godina

Bas "cudno" sto niko nikada nije zatekao "potpisivanje" kruzica od strane ET-a :rolleyes: sem popizdelih farmera jer im ludaci (u 100% slucajeva ljudi btw) unistavaju zito zarad 5 min. u medijima ;)

Uvek nocu!!!??? Zasto? Ako imaju giga naprednu tehnologiju? Ah da, da se loze starac i ostali :D

I kako to alien-i sa sve "cloack" i ko zna s' kojim sve jos tehnologijama prave kruzice po "average joe/john" farmama :D

Sto ne "potpisashe" capitol hill npr. ;) i to u sred bela dana?

Veruj mi da sam dokumentaraca i o crop circles i o alien-ima pogledao vise nego sto mozes i da zamislis i ono sto mi je uvek bilo "malo cudno" jesu face "believer-a"

Svi kada ih sateraju u cosak vrte "istina je tamo negde" i "ne mozemo znati, vreme ce pokazati" demagogiju

Imas xx dokumentaraca o likovima koji prave crop circles i koliko im vremena treba za komplikovane oblike ;) pa pogledaj

Ti si odlucio da verujes/gledas samo jednu stranu "medalje"
Tebi naravno vise "misticno/zanimljiviju" i ne obracas uopste paznju na cinjenice/drugu stranu

A "believer-i" ("za sada" da ponovim tvoju demagogiju) ne pokazuju ama bas nista, zero, nada!!!??? Osim kojekakvih likova (da ne kazem freak-ova) koji pale ljude po svetu :rolleyes:

Svako ima pravo da veruje u sta god hoce, meni je samo prilicno zanimljiv fanatizam koji se kao po pravilu javlja kod "believer-a" ;)
Druga strana vas uopste ne interesuje, gutate samo ono sto vam odgovara i to vam odmah postaje "sveto pismo" u vasoj "religiji"

Ono sto je tuzno npr. jeste ona sekta (ne secam se sada imena) u kojoj su se poubijali silni ljudi jer su mislili da ce ih kometa odvesti na sirijus (ili gde vec)

Ja licno obozavam naucnu/epsku fantastiku ali sigurno ne verujem da je nekada davno balrog setao zemljom i predator jurio alien-a po juznoj americi :d

Pogledaj ponekad neki klip/doc i "druge strane" :)

p.s. Ti si dokazana zrtva hype-a (pogledati samo naslove tredova koje otvaras npr.) i ne cudi me "ostrascenost". Samo prosto ne verujem da odrastao covek apsolutno veruje likovima kao sto su Phil i "pojavama" kao sto su krugovi u zitu (uvek nocu :rolleyes:)

ivke76

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
190
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
To sam pominjao odavno (chariots of the gods) a ima i doc iz 70-ih koji vodi "captain kirk" :d (bas cudno btw :rolleyes:)

http://www.imdb.com/title/tt0065702/
http://www.imdb.com/title/tt0074233/

Obratiti paznju na "tagline" ;) stari vec uziva :d

Samo sto je Erich von Däniken danas pun kao brod i boli ga uvo ;) on je svoje odradio :D

S.T.A.R.A.C.

PCAXE Member
Učlanjen(a)
10.07.2009.
Poruka
289
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus P5Q Pro P45
RAM:
Geil DDR2 / 2x1GB / CL4
VGA & cooler:
Display:
Asus 22" VW220T
HDD:
Case:
Sharkoon Rebel 9
PSU:
Corsair HX620W
Optical drives:
Phil je paranoidni sizofrenik i to ce ti reci svaki psiholog koji pogleda "alien agendu"

Prica nepovezano, jedno, drugo, deseto, izvrce nakon 10-15min. ono sto je vec ranije pominjao, itd...
Misli da ga prate, da hoce da ga ubiju, ubedjen je da su ga smrtno ranili vanzemaljci!!!??? Gde ces vise dokaza od toga covece

Pa imas baza koliko hoces ali vec si sam sebi "skocio u usta" jer eto ti vrlo dobro znas da ima jedna u bosni npr.

Hladni rat je terao paranoike da idu pod zemlju iz svima nama dobro poznatih razloga (usa vs sssr, atomsko oruzje, itd...)

Da stvarno ne pominjemo velesile gde hiljade ljudi sa sve porodicama zive/rade u istim ;)

Ali niko nije video alien-e sem njega i njemu slicnih :rotf: od svih tih hiljada (po njegovoj racunici miliona) ljudi :rolleyes: koji svakodnevno borave tamo

Kako to "grey ones" vide i ratova sa njima samo on (+ par agenata koji su mrtvi naravno) i jedini prezive da prica o tome!?
Ne mislis li da bi ista ta americka vlada (u kojoj po tebi rade sve sami clanovi mense) da je njegov "scenario" tacan njega uklonila? (a uklanjali su ljude i za mnooooooogo manja odavanja nmooooooooogo manjih tajni)
Kako ti logika i zdrav razum uopste dozvoljavaju da verujes u njegov "scenario" ?
Milioni ljudi cute i vlada/masoni/iluminati/ko god ih drze u "tisini" dok Phil prica i boli ga uvo!!!???

Krugovi u zitu :d

Ti bre kao da imas 5 a ne 30 i kusur (ili koliko vec) godina

Bas "cudno" sto niko nikada nije zatekao "potpisivanje" kruzica od strane ET-a :rolleyes: sem popizdelih farmera jer im ludaci (u 100% slucajeva ljudi btw) unistavaju zito zarad 5 min. u medijima ;)

Uvek nocu!!!??? Zasto? Ako imaju giga naprednu tehnologiju? Ah da, da se loze starac i ostali :D

I kako to alien-i sa sve "cloack" i ko zna s' kojim sve jos tehnologijama prave kruzice po "average joe/john" farmama :D

Sto ne "potpisashe" capitol hill npr. ;) i to u sred bela dana?

Veruj mi da sam dokumentaraca i o crop circles i o alien-ima pogledao vise nego sto mozes i da zamislis i ono sto mi je uvek bilo "malo cudno" jesu face "believer-a"

Svi kada ih sateraju u cosak vrte "istina je tamo negde" i "ne mozemo znati, vreme ce pokazati" demagogiju

Imas xx dokumentaraca o likovima koji prave crop circles i koliko im vremena treba za komplikovane oblike ;) pa pogledaj

Ti si odlucio da verujes/gledas samo jednu stranu "medalje"
Tebi naravno vise "misticno/zanimljiviju" i ne obracas uopste paznju na cinjenice/drugu stranu

A "believer-i" ("za sada" da ponovim tvoju demagogiju) ne pokazuju ama bas nista, zero, nada!!!??? Osim kojekakvih likova (da ne kazem freak-ova) koji pale ljude po svetu :rolleyes:

Svako ima pravo da veruje u sta god hoce, meni je samo prilicno zanimljiv fanatizam koji se kao po pravilu javlja kod "believer-a" ;)
Druga strana vas uopste ne interesuje, gutate samo ono sto vam odgovara i to vam odmah postaje "sveto pismo" u vasoj "religiji"

Ono sto je tuzno npr. jeste ona sekta (ne secam se sada imena) u kojoj su se poubijali silni ljudi jer su mislili da ce ih kometa odvesti na sirijus (ili gde vec)

Ja licno obozavam naucnu/epsku fantastiku ali sigurno ne verujem da je nekada davno balrog setao zemljom i predator jurio alien-a po juznoj americi :d

Pogledaj ponekad neki klip/doc i "druge strane" :)

p.s. Ti si dokazana zrtva hype-a (pogledati samo naslove tredova koje otvaras npr.) i ne cudi me "ostrascenost". Samo prosto ne verujem da odrastao covek apsolutno veruje likovima kao sto su Phil i "pojavama" kao sto su krugovi u zitu (uvek nocu :rolleyes:)
Ja bih prije rekao da ti imas 5 godina :) Znas, nas dvojica smo vec raspravljali o nekim drugim temama, i moj zakljucak je da si jako neozbiljan. Old news :)

Eto ja nisam primjetio da Phil prica nepovezano i da izvrce. Ok, vidi se da covjek nije bio veliki govornik, no to mu nije bila niti profesija. Pa bio je geolog, ne politicar.
I nije on jedini koji je izjavio kako je vidio sive (Greys).

Vlada ga je kasnije i uklonila. Ali zasto ubiti covjeka koji je vec maltene bio mrtav.

I da, postoji tajna podzemna baza u Bosni koju je sagradila bivsa drzava. Sta ti tu nije jasno? Mnogi ljudi rade na tim tajnim bazama, i uopce nemaju pojma koja im je svrha.

I nisi ti nista vidio niti gledao ;) Da jesi, nebi ovo pisao.
U videu koji sam okacio ti dva mjestanina, koji jako cesto nadlijecu taj dio, kazu da su jednom prilikom preletjeli preko tog odredjenog dijela, i nije bilo tragova bilo kakvih krugova. Kada su se vratili na tom istom dijelu je stajao veliki savrseni krug u zitu. Sve to se odigralo danju u roku od 15 minuta. Znaci nakom 15 minuta su se vratili i vidjeli taj krug.

A vidio sam i te krugove koje su ljudi pravili, i to je smijesno. Nema sanse da to covjek napravi za tako kratko vrijeme, i jos nocu. Ustvari nema sanse da to covjek uopce napravi s nasom tehnologijom tako brzo i precizno.

Pogledaj sta karakterise sve te krugove ;)

darkado

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
828
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Athlon x2 7750 @ 3.1ghz [Thermaltake Ruby ORB]
Motherboard:
Gigabyte MA770-UD3 (rev 2.0)
RAM:
2GB Kingmax 1066 + 2GB Geil Ultra 800
VGA & cooler:
Saphire Radeon 5750 1GB
Display:
Samsung T220
HDD:
WD 320 AAKS + WD 500 ABYS
Sound:
Integrusha
Case:
Cooler Master Elite 332
PSU:
LC Power Metatron Prophecy 750W
Optical drives:
Pioneer 215
Mice & keyboard:
Logitech Internet multimedia keyboard + MX510
Internet:
2Mb
OS & Browser:
Win7 RTM 64-bit
krugovi :facepalm:

ivke76

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
190
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ja bih prije rekao da ti imas 5 godina :) Znas, nas dvojica smo vec raspravljali o nekim drugim temama, i moj zakljucak je da si jako neozbiljan. Old news :)

Eto ja nisam primjetio da Phil prica nepovezano i da izvrce. Ok, vidi se da covjek nije bio veliki govornik, no to mu nije bila niti profesija. Pa bio je geolog, ne politicar.
I nije on jedini koji je izjavio kako je vidio sive (Greys).

Vlada ga je kasnije i uklonila. Ali zasto ubiti covjeka koji je vec maltene bio mrtav.

I da, postoji tajna podzemna baza u Bosni koju je sagradila bivsa drzava. Sta ti tu nije jasno? Mnogi ljudi rade na tim tajnim bazama, i uopce nemaju pojma koja im je svrha.

I nisi ti nista vidio niti gledao ;) Da jesi, nebi ovo pisao.
U videu koji sam okacio ti dva mjestanina, koji jako cesto nadlijecu taj dio, kazu da su jednom prilikom preletjeli preko tog odredjenog dijela, i nije bilo tragova bilo kakvih krugova. Kada su se vratili na tom istom dijelu je stajao veliki savrseni krug u zitu. Sve to se odigralo danju u roku od 15 minuta. Znaci nakom 15 minuta su se vratili i vidjeli taj krug.

A vidio sam i te krugove koje su ljudi pravili, i to je smijesno. Nema sanse da to covjek napravi za tako kratko vrijeme, i jos nocu. Ustvari nema sanse da to covjek uopce napravi s nasom tehnologijom tako brzo i precizno.

Pogledaj sta karakterise sve te krugove ;)
Kako da budem ozbiljan sa covekom koji mi linkuje "Alien agendu" i veruje dvojici mestana koji nadlecu "country side" pobogu?

Hint za tebe:

"What the ancients did for us" BBC-ev serijal

Pogledaj, razmisli malo pa reci sta je verovatnije i logicno? Da li su "ancients" bili samo obicni "balvani" koji su klali svoje bliznje da umire "bogove from outer space" ;) ili su znali i nesto da naprave/izracunaju polozaj zvezda i planeta/itd... i to sve uz pomoc stapa i kanapa bukvalno ;)

http://www.youtube.com/watch?v=WxNuKHk48K0&feature=PlayList&p=46DD60B9BEAA31CE&playnext=1&playnext_from=PL&index=20

Pogledaj i ovo ;) pa ce ti valjda biti jasno kako su se "crop circles" "razvijali" i kakav je "hype" nastao oko toga ;) (od 3:00 krece zanimljiv deo btw)
Ako pogledas od pocetka do kraja videces i ljudski pravljene krugove koji izgledaju fantasticno ;)
I ono najvaznije, pogledaj "believer-e" :rotf: ako tebi takvi ljudi ulivaju poverenje i spreman si da poverujes u sve sto kazu svaka ti cast :rolleyes:

Ovo sto ja linkujem je bar za par svetlosnih godina ozbiljnije od "Alien agenda" ;) "palog UFO boga" zvanog Phil Schneider (pogledajte ljudi samo sajt koji je linkovao :rotf:)

Ceo "Is it real?" serijal je odlican (pogotovo UFO epizoda :d) i bas lepo objasnjava psihu "modernog coveka" i njegovu podloznost dobrom starom "Hype-u" ;)
Bar u serijalu prica i poneki psiholog/naucnik a ne samo "Video sam alien-e majke mi" likovi

Gledao sam vise "conspiracy/paranormal/ufo" dokumentaraca od tebe sigurno ;) ali uvek sa prilicnom dozom rezerve i prema jednima i prema drugima (za razliku od tebe koji verujes samo u "deda mraza" i nista drugo te i ne zanima)
Ovo oko baze u bosni... ne kapiras me bas dobro ili klasicno izvrces da meni nije jasno? Ima baza ali vecina ljudi koji rade tamo itekako zna cemu sluze i sta se u njima nalazi ;)
Mnogo gledas "x-files" covece :)

Phil bio geolog?
Znaci geolog koji se slucajno nasao na liniji vatre super tajnih agenata vs gray ones u super tajnoj bazi (jednoj od hiljadu i nesto po svetu gde radi po 18 hiljada ljudi)!!!!!!?????
Ozbiljno nema sta :rolleyes:
Mene bi bilo sramota da linkujem onakve stvari/verujem onakvim likovima :cool:

Poslednja izmena:
Vrh