- Učlanjen(a)
- 28.03.2009.
- Poruka
- 9.407
- Rezultat reagovanja
- 121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
- Admin
Loshe sam se izrazio, nisam mislio da ga fizichki napadnesh, nego verbalno i da mu objasnish da treba da ustupi mesto. Tachnije na nachin na koji si objasnio.S.T.A.R.A.C. je napisao(la):Napasti? Zasto bih ga napao? S tim neces postici bas nista. Ja se mogu umijesati i mozda rijesiti problem bez nasilja. A vjerovatno ce neko drugi ustati i ustupiti mjesto.
Nasiljem ja ne mogu promijeniti neciju svijest.
E kada svest dovedemo do nivoa, moj Starche, da ne mora da se intervenishe na takav nachin, znacemo da se krecemo u dobrom pravcu, a ne u pravcu sebichluka, sujete...
Nije poenta da neko drugi ustane, vec da nikada ne dodjemo u situaciju da drugi ustane... Na takavim ljudskim slabostima su mnogi pojedinci prosparirali, jer se uvek nashao neki nesrecnik da stane na loptu i smiri stvar. "Neka, ja cu" fazon Gde je tu problem? Pa u tome shto taj neki smrad josh uvek sedi i boli ga uvo za stariju zenu.
Primer koji sam naveo je banalan do besvesti i razmere istog su mizerne, kao i velichina problema koji nosi... Ono shto mene brine, a svakodnevno smo svedoci toga, da postoje daleko veci promeri sa daleko vecim problemom koji nose, po svakoj osnovi. Pa onda ponekad ne razumem zalbe tipa: Pa vidi ga on do juche nije imao to i to, i nije mogao to i to, sad moze! Moze, jeste Ali moze zato shto smo ga mi pustili da moze, ne zato shto je zasluzio. Zato shto su mu se ljudi sklanjali i tripovali da je on autoritet. NE! Taj neko je samo bio dovoljno bezobrazan, sujetan i samoziv, nishta vishe...
Svaki problem treba seci u korenu, na zalost, nama ljudima to nije u prirodi jer ne kapiramo jednu bitnu stvar. Da sve krece od jednog choveka, a odrazava se na masu i kolektiv, kakv god on bio... Eto kakva je nama svest Znash shta je tuzno Shto svi znaju da je tako i apsolutno nishta ne preduzimaju povodom toga i krecu se shinama iz kojih ne mogu da iskoche, a te shine nisu sami postavili, vec neko drugi...
P.S. Mozda zvuchim malo konfuzno, ali ja tako dozivljavam ljudsku svest, pa mi je apsurdno da kao takvi budemo zanimljivi vanzemaljcima. Zashto bi neko takav bio zanimljiv bilo kome!?!!!?