Realni da budemo, ne bih je kupio iz tebi i meni sasvim jasnih razlogaNeću da se samobanujem al Kia je krš, najobičniji. Prelepe automobile proizvode iiii.... to je sve (:
Izmislili rupu na saksiji.
Vredi.
Iako sam fan nemaca, konkretno BMW-aAu brate koja fantazijaNek je sa srećom i da se navozaš puno
Ko dođe i napiše "uh, KIA, bla bla, ne znam baš, koreanac" nek se samobanuje odmah![]()
Nisu ga izmislili... al ko je6e ostale što nisu reklamirali "rupu na saksiji".Izmislili rupu na saksiji.Vec vidjeno kod mnogih drugih, samo prate trendove.
Jedino ako sam dva puta pogresio u racunanju na pumpi ili mi trip computer pokazuje neispravnu kolicinu predjenih kilometara, al' jbg - pre neku jesen sam dva puta sipao do cepa i dva puta je potrosnja bila 6.9 i 7.0 litara na 100km.Ja ne znam po kakvim vi to gradovima vozite kad vam 1.9JTD troši 7 litara, kojim taksi tempom, kad fabrika za recimo 156 1.9JTD propisuje 8 litara gradske, uzimajući u obzir da uvek lažu za potrošnju - to je lagana devetka. Posedovao sam više automobila sa tim motorom, imam brdo drugara koji imaju razne automobile sa tim motorom, nikome nikad ispod 8 po gradu ne troši, od ovih što su iskreni naravno, zimi ispod 9 niko ne spušta.
Evo RUS-u Bravo trosi 6 litara prosek, 60% magistrala, 40% grad, sa zenom i detetom u kolima... znaci relativno normalna voznja, poneko preticanje i to je to... racunato sa sve laganjem kilometar sata koji na Bravu laze 3-4%.Drugar mi ima novi Bravo, 1.9mjet 150KS, apsolutno savršeno ispravan automobil novije generacije, savršene dizne, mehanički besprekoran, i kaže da nema šanse da se odlepi od desetke po gradu. Često ni ne zagreje auto, tek upali, odveze dete u školicu, vrati se nazad, ni ne krene temperatura da se diže. Pa tako 4-5 puta dnevno, tamo vamo, kratke relacije, gradska vožnja.
Ja ne znam po kakvim vi to gradovima vozite kad vam 1.9JTD troši 7 litara, kojim taksi tempom, kad fabrika za recimo 156 1.9JTD propisuje 8 litara gradske, uzimajući u obzir da uvek lažu za potrošnju - to je lagana devetka. Posedovao sam više automobila sa tim motorom, imam brdo drugara koji imaju razne automobile sa tim motorom, nikome nikad ispod 8 po gradu ne troši, od ovih što su iskreni naravno, zimi ispod 9 niko ne spušta.
Veoma cvrsta karoserija... Jel ima small IHS test ?Mnogo je 10L. Meni alfa trosi 7.5L...
EDIT:
NCAP od nove optime, svež, prepar dana izašao
Inače, vodio sam se ovom listom.
Optima je svuda proglašena kao jedan od najbezbednijih porodičnih sedana.
http://www.euroncap.com/en/ratings-rewards/safest-family-cars/