• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Split - Најгора песма, борбар ауторита и свашта &#10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

MikiD

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
411
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel celeron G1820
Motherboard:
Asus H81M-K
RAM:
Patriot 2x4GB DDR3
VGA & cooler:
intel HD
Display:
ViewSonic VA2216w
HDD:
Samsung F3 500GB
Ti si taj koji kreće da kritikuje kako je forum mrtav. Ispostavlja se da je 90% tvojih postova u svaštari. Kad ti se ukaže na to, moderatori su arogantni. E pa jbg.
Da, svoje misljenje sam formirao upravo posle ovog tvog odgovora.

a c a

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
770
Rezultat reagovanja
24
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Propus@Deneb
Motherboard:
Foxconn
RAM:
Hyper X
VGA & cooler:
AMD
Display:
Samsung
HDD:
WD5000AAKX i WD20EZRZ
Sound:
int.
Case:
690IIa
PSU:
Seasonic
Optical drives:
Pioneer&Liteon
Mice & keyboard:
Chicony&Logitech
Internet:
SBB D3
OS & Browser:
7Ux64/XPSP3
Pošto se ova tema polako tranfsormiše u šta smrdi na pcaxe da kažem i ja ponešto.

PCAxe je odlična zajednica koju može da pokvari par sitnica. Poštovanje pravila se podrazumeva, ali nametanje stava ni u kom slučaju. Nipodaštavanje tuđeg mišljenja takođe, nevezano za šta. Nebitno da li je ta osoba u pravu ili ne, ako je sve u domenu pravila ponašanja niko nema pravo da nameće svoje mišljenje. Neki članovi daju sebi za pravo da "mudruju" po raznim pitanjima, ako postoji izbor treba da se poštuje i ne vređa tuđ i obrnuto. Moderatori ne smeju da se stvaljaju ni na čiju stranu.

Ovu situaciju sam video za poslednjih 15-ak godina na mnogo foruma iz raznih oblasti, na žalost, neki nisu preživeli i iskreno mi je žao zbog toga. Nečija sujeta je bila jača.

Organizujte lokalna druženja češće, kad se ljudi upoznaju, manje se svađaju. Ne mora da bude roštilj, mogu neke prezentacije i sl.

:wave:

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Pravili smo roštilj ove godine dva puta, malo njih je došlo, oba puta.

JzmA

PCAXE Member
Učlanjen(a)
13.12.2013.
Poruka
172
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Rex
CPU & cooler:
CPU: Intel Pentium Dual-core E5400 2.70GHz
Motherboard:
Gigabyte MB GA-G31M-ES2L; LGA775, Intel G31
RAM:
Kingston 2048MB 800MHz DDR2 PC6400
VGA & cooler:
Asus VGA 4670 512 MB DDR3; EAH4670/DI/512MD3/A ATI Radeon
Display:
AOC 931SWL 19''
HDD:
Seagate HDD 500GB; 16MB SATA2
Case:
Foxconn TSAA841
PSU:
450W
Optical drives:
LG
Internet:
2MB
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate 32bit, Maxthon3
Other:
OCB rolna
Ok, da te pitam sada opet nešto. Naglašavam, pitam ovo bez ikakvog sarkazma i sl. To svi smemo da osuđujemo. Gde je tačno linija u tome ko je preterao a ko nije?
Pa valjda u vrijeđanju i u drskom ponašanju uslijed gubljenja strpljenja? Tako ja to vidim, a vidiš i ti da nekima dođe da malo ostave utiske kada se otvori ovakva tema, pa iako se malo iznerviraš, mislim da je korisno. Ne moraš da se slažeš sa ljudima, ali nije zgoreg da budeš upućen u to kako razmišljaju.

Ja sam svjestan da sam ti izvukao živac jer sam ti omalovažavao druga, ali imam svoje razloge. Ljudi poput njega su mi odvratni (i u ovoj zagradi ću te odma zamoliti da ne tjeraš vodu na svoj mlin odmah kako ja pričam o njegovom privatnom životu, po peti put) jer predstavljaju Grand, ne kao firmu, već kao životni stil. Elitni odredi, Juice, Buba Correlli, Rasta, MCN i slični, gdje direktno ubrajam tvoga Trapzillu su stvari koje izbjegavam kada sjedim kući, što znači i da TV nikada ne gledam, ali to je samo jedan od milion razloga.

Sve u svemu, ja ne omalovažavam ljude jer nemam šta pametnije da radim, već sam rekao šta sam rekao kao rezultat svoje iskompleksiranosti prema kompletnom pravcu muzike za kojeg sam vidio da se snima u vašem studiju.

Meni je iz tvog tona već savršeno jasno da sam ti postao mnogo mrzak, pogotovo kada napišeš da se mojim stavom završava svaka rasprava, jer ti je smetao način na koji ti se izvinjavam? Bože sačuvaj je sve što mogu da kažem na to.

Uzgred, da mi kažeš da na ''perfidan način pokušavam da ubacim PCAXE u loš kontekst'' je blago rečeno pogrešno. Pokušavaš na silu da me okarakterišeš kao hejtera, a posljednji put kada sam ti opravdavao svoj stav prije splita teme, rekao si ''Gusta vam magla, momci''.

U jednu ruku mi je žao što sam pogrešno procijenio svoj prvi post, pa ga nisam napisao kao da hodam po jajima, ali u neku ruku i nije, naučićemo svi nešto iz ovog, nadam se.

MikiD

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
411
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel celeron G1820
Motherboard:
Asus H81M-K
RAM:
Patriot 2x4GB DDR3
VGA & cooler:
intel HD
Display:
ViewSonic VA2216w
HDD:
Samsung F3 500GB
naučićemo svi nešto iz ovog, nadam se.
Nema sanse, Vidis da na svaku konstataciju, (subjektivno) misljenje i pitanje ne daju odgovor, nego teraju po svome (da je sve onako kako oni zamisljaju) uz pokusaj da diskredituju sagovornika.

Tu se prica zavrsava, a i moje ucesce u ovoj temi

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
"Ja ga znam ceo život i ne bih da komentarišem, i takav jedan, užas" - lame do koske, jer do koske površno, pritom nije istina. Da me ne razumete pogrešno, nije ni laž, samo je površno. O pokušaju da se se na jedan perfidan način PCAXE ubaci u neki loš kontekst, dokaže da smo svi mi na PCAXE ili ja budale, indijanci, loši ljudi ili šta ti ja znam, je skroz nelegitimno, za to stvarno nemam poštovanja.
Tek sad videh ovo. Pretpostavljam da se ovo odnosilo na moj post, ja sam ti rekao sta sam imao, i time sam zavrsio ovu raspravu, ali posto vidim da je opet potenciras opet cu ti odogovriti javno.

Prvo ne vidim de sam ja to stavio PCAXe u los kontekst i da li sam ikad to uradio? Mozemo da krenemo kroz moji history postova da vidimo. Drugo, moje misljenje o tebi znas, kao sto zna i velika vecina. Nikad nisam mislio da si ******, indijanac ili bilo sta, a nadam se da me znas toliko da kad bih to stvarno msilio rekao bih ti u lice a ne iza ledja, tako da iskreno citirani deo bas i ne razumem

Ako je problem sto sam izneo svoj stav i svoje misljenje, a pritom znam lika uzivo, isao sa mnom u osnovnu skolu, generacija-2 ispod mene, zivi 4-5 kuca od mene, znam mu caleta, kevu samo mu ne znam babu i dedu i rekao svoje misljenje o njemu a nekom je to zasmetalo ja sta da radim...Rekao sam ti i onda, svaka cast za drugarstvo i njegovu odbranu, ja to postujem, ali kao sto ja postujem tvoju odbranu, tako i ti moras da skapiras moje misljenje i moj stav Iskreno, verovatno neko i za mene misli da sam indijanac, nalozen, bla bla, kao sto sam ti rekao i onda za njega tako i za mene- Boli me bas kur*c sta ko misli... Bitno mi je sta misle ljudi koji su oko mene, prijatelji i porodica i to je sve, za sve ostalo, ima jedna slika koju ne mogu da nadjem al cu je citirati:" Kada bih se potrudio verovatno bih se i ja svakome dopao, ili bar velikoj vecini. Ali ja sam to sto jesam, i boli me kur** da se dopadam vecini bitni su oni pravi, a oni su manjina"

Poslednja izmena:

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
BEGINER je napisao(la):
Tek sad videh ovo. Pretpostavljam da se ovo odnosilo na moj post, ja sam ti rekao sta sam imao, i time sam zavrsio ovu raspravu, ali posto vidim da je opet potenciras opet cu ti odogovriti javno.
Samo ne dozvoljavam da se vaši inicijalni postovi izgube u priči, jasno je odakle je krenula rasprava. Mene na iskustvo niko ne može da dobije, ni ****** :D

Prvo ne vidim de sam ja to stavio PCAXe u los kontekst i da li sam ikad to uradio? Mozemo da krenemo kroz moji history postova da vidimo. Drugo, moje misljenje o tebi znas, kao sto zna i velika vecina. Nikad nisam mislio da si ******, indijanac ili bilo sta, a nadam se da me znas toliko da kad bih to stvarno msilio rekao bih ti u lice a ne iza ledja, tako da iskreno citirani deo bas i ne razumem
Pogledaj pažljivo i videćeš da se to odnosili na tebe i na JzmA. Čitam i ne verujem šta čitam.

Ako je problem sto sam izneo svoj stav i svoje misljenje, a pritom znam lika uzivo, isao sa mnom u osnovnu skolu, generacija-2 ispod mene, zivi 4-5 kuca od mene, znam mu caleta, kevu samo mu ne znam babu i dedu i rekao svoje misljenje o njemu a nekom je to zasmetalo ja sta da radim...Rekao sam ti i onda, svaka cast za drugarstvo i njegovu odbranu, ja to postujem, ali kao sto ja postujem tvoju odbranu, tako i ti moras da skapiras moje misljenje i moj stav Iskreno, verovatno neko i za mene misli da sam indijanac, nalozen, bla bla, kao sto sam ti rekao i onda za njega tako i za mene- Boli me bas kur*c sta ko misli... Bitno mi je sta misle ljudi koji su oko mene, prijatelji i porodica i to je sve, za sve ostalo, ima jedna slika koju ne mogu da nadjem al cu je citirati:" Kada bih se potrudio verovatno bih se i ja svakome dopao, ili bar velikoj vecini. Ali ja sam to sto jesam, i boli me kur** da se dopadam vecini bitni su oni pravi, a oni su manjina"
Naravno da nije problem, ali isto tako nadam se da nije problem da ja iznesem svoj? Poznaješ. Teško da ih znaš, to je suština. Poznavati i znati je veoma slično, a baaaaš različito. To su tvoji poznanici, da ih znaš, i ne znaš ih baš, jel grešim Begi?
Mene smaraju te neproverene priče, glasine i sl, pa ja kada bih tako sudio tebe prvog bi oterao u tri q, iskren da budem, ali ja dobro znam kakav si ti lik.

@JzmA

Radi se o tome da sledeći put budeš detaljniji sa kritikom i objasniš sve. Forum ti nije FB i sl, ne moraš da pišeš instant poruke. Ja kapiram šta si rekao tek sad, to je meni ok. Ne izvlači zaključke na osnovu tvog tripa mog tona, ja sam bukvalno napisao, ti si shvatio kako si želeo, ali ja svakako još uvek nisam dobio odgovor na neka pitanja.
Pokušaj da se staviš u moju kožu, pa ćeš videti kako si ti zvučao ;)

U jednu ruku mi je žao što sam pogrešno procijenio svoj prvi post, pa ga nisam napisao kao da hodam po jajima, ali u neku ruku i nije, naučićemo svi nešto iz ovog, nadam se.
Hoće, zato sam i insistirao da se uradi split, iako su ostali moderatori rekli da gubimo vreme - u pravu su btw. Mene užasno smara ta priča kako smo mi ovakvi ili onakvi i sl, a siguran sam da apsolutno ništa loše ne radimo, štaviše.

@MegaSkot

Pa onda čitam šta piše MegaSkot i smešno mi je što se uopšte usudio tako nešto da napiše - ko tebi drma kavez? :D Kapiram ja PMS, ali nemoj na meni Skote, slobodno me zaobiđi sa tim glupim pričama ;) Atila je objasnio lepo šta smrdi, ja ću detaljno da objasnim ako budem morao, samo ne vidim poentu toga... "Svaka rasprava je završena" - što, zato što si ti odlučio? Pa onda i jeste svaka rasprava završena, ali ne zato što si ti odlučio, nego zato što sam i ja ;)
Gde to vodi? Ti verovatno znaš bolje od mene.

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Nema sanse, Vidis da na svaku konstataciju, (subjektivno) misljenje i pitanje ne daju odgovor, nego teraju po svome (da je sve onako kako oni zamisljaju) uz pokusaj da diskredituju sagovornika.

Tu se prica zavrsava, a i moje ucesce u ovoj temi
Daću ti MegaSkotov telefon da možete da nas ogovarate :rotf:

:sekira:

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
@All

Ne tražimo da nam dignete spomenik, stvarno ne tražimo. Ali da dolazimo u situaciju da nešto moramo da pravdamo i da nas prozivate, to već nema smisla, ili sam ja u potpunosti izgubio zdrav razum. Ko hoće da bude deo PCAXE nela bude, ko ne želi ne mora, simple as that. Ja prvi nisam deo nečega što je iskonski loše...

:sekira:

MegaSkot

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
2.606
Rezultat reagovanja
7
Moja konfiguracija
@MegaSkot

Pa onda čitam šta piše MegaSkot i smešno mi je što se uopšte usudio tako nešto da napiše - ko tebi drma kavez? :D Kapiram ja PMS, ali nemoj na meni Skote, slobodno me zaobiđi sa tim glupim pričama ;) Atila je objasnio lepo šta smrdi, ja ću detaljno da objasnim ako budem morao, samo ne vidim poentu toga... "Svaka rasprava je završena" - što, zato što si ti odlučio? Pa onda i jeste svaka rasprava završena, ali ne zato što si ti odlučio, nego zato što sam i ja ;)
Gde to vodi? Ti verovatno znaš bolje od mene.

Ovaj nivo komunikacije ne dozvoljavam, možda neko da, ja ne. Pozz.

quryak

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.06.2010.
Poruka
261
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
Pošto je sve krenulo od one nazovi pesme, ja ću prvo o njoj. Ja kontam da neko nema baš najbolji muzički ukus, ali Vuk Mob. Alooooo??? Ono nije muzika, nego čisto *****e. Kao i 99 posto srpskog repa inače. Može meni neko biti poznanik, drug ne znam ni ja, ali kvalitet je kvalitet. Imam i ja ortaka koji šatro repuje, ali ne mogu ja sad zato što mi sednemo i popijemo pivo da tripujem da to valja. I to nema nikakve veze s tim što mrzim skoro svaki oblik balkanskog šaban repa.

A sa druge strane animaN-ov prepotentni stav i pretvaranje ovog foruma u neki zatvoreni kružok, što je aktuelno već neko vreme, stvarno ne želim da komentarišem. Ovaj forum se pretvorio u nešto gore od Benchmarka, koliko god to neverovatno bilo. Ko je birao nove moderatore isto ne znam, ali savršeno su se uklopili u kompletan pravac u kome ovaj forum ide. Neki članovi redakcije (Steamroller) koji se takmiči sa animaN-om u tome ko će više da pametuje i ponižava mišljenje drugih itd.
Meni je sasvim dovoljan dokaz gde ovaj forum ide kad vidim teme gde se na pitanje o androidu, javljaju moderatori sa odgovorom kupi ajfon. Alo bre, jel ovo skup hipstera ili ozbiljan it forum? Opet kad vidim da su postale popularne brade i brkovi na forumu skontam da je ovo pitanje postavljeno na pogrešnom mestu. Isto tako kad se nema valjan argument najlakše je optužiti svakog drugog, ko je uspeo da nađe rupu u logici nekog od zaštićenih ovde, za hejt.
I znam da imam samo dvesta postova, ali kad vidim u šta se ovaj forum pretvorio mislim da je i to previše.

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Iskreno, mogao sam da napravim spisak. U napred sam znao ko će da se javi u temi, neki su me iznenadili, ali za neke sam mogao glavu na panj da stavim :D

Poslednja izmena:

Grodos

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.07.2010.
Poruka
3.197
Rezultat reagovanja
436
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
Što se tog spiska tiče ja vrlo dobro znam da sam na njemu još odavno. Prvo sam bio opravdan hejter, sada sam vjerovatno samo hejter :d
Posle ove teme, totalno sam promjenio mišljenje o jednoj osobi i to na pozitivnu stranu. Sa ostalima i nisam bio u nekoj komunikaciji pa ću mišljenje da zadržim jer zaista nemam šta da kažem. Što se tiče ostalih, ništa što nisam očekivao. Jedna osoba me malo razočarala (očekivano), druga me malo i obradovala (neočekivano), tri mi piče na živce od kojih jedna opasno ali sve u svemu bez promjena vrijednih pomena.
Još uvijek čekam na komentar svog prethodnog posta koji je preskočen da l' slučajno, da l' namjerno, ne znam.
Kao što sam rekao, ne očekujem više ništa ali se i dalje potajno nadam da će ova polemika da urodi plodom, jer mi je žao što se forum sveo na tri ključna čovjeka, pomalo kežual moderatora, likova kome se iskreno je*e za forum i očigledno mi, dežurni hejteri. Do skora ključni članovi foruma su se skoro pa potpuno isključili iz foruma a od "stare" ekipe, jedino je Dexter još koliko toliko aktivan i na tome mu skidam kapu. Sjekira se podigla na kvalitetu testova i ne-forumske zajednice dok je forum načisto oronuo a ono što je "quryak" primjetio, odgovor na postavljana pitanja su se sveli na trolovanje ili se jednostavno totalno izignorišu je samo dio problema...

@animaN - Možeš da me mrziš ali ja ću i dalje da te cimam da mi nešto prebaciš ako mi to bude trebalo a isto tako ako mogu da uradim nešto i za tebe i za zajednicu, ne ustručavaj se da me cimaš ;)

sinda

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.11.2010.
Poruka
1.676
Rezultat reagovanja
110
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD R7 [email protected] 1.325V (EK Supremacy EVO waterblock)
Motherboard:
MSI B550 Tomahawk Max
RAM:
G.Skill 4x8gb DDR4 @ 3800mhz (16-16-16-36 1.42v)
VGA & cooler:
AMD Saphire Vega 64 (EK FC waterblock)
Display:
AOC 24" G2U 144hz
HDD:
ADATA XPG Gammix S11 PRO 1tb M.2 / 1TB WD Blue
Sound:
integrale
Case:
INWIN 303 Case
PSU:
Corsair HX750i
Dajte bre ljudi,koji vam je???!!!

Medolinos

Moderator
Učlanjen(a)
06.11.2010.
Poruka
5.394
Rezultat reagovanja
12
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
no name
CPU & cooler:
AMD FX 8350 / Noctua NH-U14s / NF-A15 Puss-Pull
Motherboard:
Gigabayte 990FXA-UD5 rev. 3.0
RAM:
Kingston 16gb ddr3 1866mhz HyperX Fury
VGA & cooler:
R9280X-DC2 TOP
Display:
Samsung UE32EH5000
HDD:
SSD Samsung 850 EVO 250gb, HDD Segate Baracuda 2 TB, HDD Samsung F3 1TB
Sound:
integrisan zvuk i Creative Inspire T3030 speakers
Case:
COOLER MASTER HAF XB EVO RC-902XB-KKN2
PSU:
EVGA Supernova G2 750w
Optical drives:
Lite-on
Mice & keyboard:
A4tech X-7 G800, misonja neki zalosni genius
Internet:
ADSL Telekom paket do 20 mbita
OS & Browser:
Win 10
Ajde ja da budem uvek party breaker, pa da zakljucam temu i skratim nas sve muka.

Mogu samo da potvrdim Duletove reci, mogao sam na panj da stavim glavu ko ce se javiti u temi u kojoj se nesto zakuva.

Tako da se i vi isto zapitajte da li pozitivno uticete tako na forum.

Ako su neki moderatori manje aktivni na forumu i dalje ne znaci da ne rade dobro posao istog.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh