• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Split - Најгора песма, борбар ауторита и свашта &#10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Mora da plane da bi svi uvideli svoje greske. Guranje pod tepih nikad nista nije resilo... Crva nije ni bilo, idemo dalje...

Da je to "problem" ovde bilo bi super... ali nije
Evo nastavi, uradiću ja split, šta ti sve smeta piši. Samo budi konkretan, uopštena priča je, složićeš se, glupa priča...

:wave:

MikiD

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
411
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel celeron G1820
Motherboard:
Asus H81M-K
RAM:
Patriot 2x4GB DDR3
VGA & cooler:
intel HD
Display:
ViewSonic VA2216w
HDD:
Samsung F3 500GB
Ja sam vec rekao svoje (obrisano), ne mogu da ponavljam. Ja to tako vidim, u pravu sam bar 50%.

Nesto ne stima ovde, koliko vidim nisam jedini koji misli tako. Steta, ovo mi je omiljeni forum i bilo bi lepo da bude tako i za 1-2-3 god.

JzmA

PCAXE Member
Učlanjen(a)
13.12.2013.
Poruka
172
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Rex
CPU & cooler:
CPU: Intel Pentium Dual-core E5400 2.70GHz
Motherboard:
Gigabyte MB GA-G31M-ES2L; LGA775, Intel G31
RAM:
Kingston 2048MB 800MHz DDR2 PC6400
VGA & cooler:
Asus VGA 4670 512 MB DDR3; EAH4670/DI/512MD3/A ATI Radeon
Display:
AOC 931SWL 19''
HDD:
Seagate HDD 500GB; 16MB SATA2
Case:
Foxconn TSAA841
PSU:
450W
Optical drives:
LG
Internet:
2MB
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate 32bit, Maxthon3
Other:
OCB rolna
Ja sam vec rekao svoje (obrisano), ne mogu da ponavljam. Ja to tako vidim, u pravu sam bar 50%
Eto, čovjek je svoje rekao, a ja, koji sam učestvovao u raspravi nisam mogao to da vidim. Naravno da takve stvari smetaju a niko nije bio ni drzak ni bezobrazan. Protivim se sterilizaciji forumskih tema, i pretvaranja foruma u dnevnik sa više korisnika. I to još u svaštari..
S jedne strane priznajem da rasprava nije bila naročito edukativnog karaktera i da nije bila neophodna za opstanak života na zemlji, ali mislim da je brisanje bilo nepotrebno, plus doprinosi tome da se iz istog razloga nekad u budućnosti pokrene rasprava istog sadržaja, nakon čega će se opet desiti brisanje postova i negodovanje na isto.
Još gore je što je raspravu započeo moderator.

Poslednja izmena:

Proka

Moderator
Učlanjen(a)
12.11.2010.
Poruka
1.558
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Prox
CPU & cooler:
I7 4790k
Motherboard:
Asus Maximus VII Impact
RAM:
Klevv 2x8gb 2400mhz, WC Alphacool D-RAM Modul
VGA & cooler:
ASUS 980TI
Display:
ASUS PG348Q
HDD:
SSD HyperX Savage 120gb, 1tb maxtor.
Sound:
Coolermaster MasterPulse In-ear - Black
Case:
Custom build
PSU:
Cooler Master: Silent Pro M2 850w
Mice & keyboard:
Asus CLAW, Asus Tactic PRo
Internet:
SBB Fiber 40/5
OS & Browser:
Ubuntu 14.04/Windows 10, Google chrome
Сплитовао сам ово, волео бих да нисам у праву и да ће ово да изађе у квалитетну расправу.

sinda

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.11.2010.
Poruka
1.676
Rezultat reagovanja
110
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD R7 [email protected] 1.325V (EK Supremacy EVO waterblock)
Motherboard:
MSI B550 Tomahawk Max
RAM:
G.Skill 4x8gb DDR4 @ 3800mhz (16-16-16-36 1.42v)
VGA & cooler:
AMD Saphire Vega 64 (EK FC waterblock)
Display:
AOC 24" G2U 144hz
HDD:
ADATA XPG Gammix S11 PRO 1tb M.2 / 1TB WD Blue
Sound:
integrale
Case:
INWIN 303 Case
PSU:
Corsair HX750i
Da li postoji neko ko ne može da skonta Državni posao? Taj mora da je rastao u močvari, na planini... bez kontakta sa drugim ljudima. Ne stižem da gledam Torbicu i ekipu poslednjih godinu dana, ali svaki put se otkinem od smeha, jer njih trojica su arhetipovi ljudi kod nas, imam trojicu kolega iz bivše firme, ma original...
Veruj mi da ima,i to dosta,i svi su ono kao u fazonu:" jbt,ne kontam uopste sta je ovde smesno..."? Ok mogu da razumem,zato sto ni ja sam nemogu da skontam neke BG "fazone" koji su ok uglavnom ljudima iz te okoline,pa mi je onda i stav takvih ljudi potpuno razumljiv. Jbg,razliciti smo svi,nemamo svi isto misljenje,lose je samo gurati nekom svoju neku pricu na silu da je proguta.

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Eto, čovjek je svoje rekao, a ja, koji sam učestvovao u raspravi nisam mogao to da vidim. Naravno da takve stvari smetaju a niko nije bio ni drzak ni bezobrazan. Protivim se sterilizaciji forumskih tema, i pretvaranja foruma u dnevnik sa više korisnika. I to još u svaštari..
S jedne strane priznajem da rasprava nije bila naročito edukativnog karaktera i da nije bila neophodna za opstanak života na zemlji, ali mislim da je brisanje bilo nepotrebno, plus doprinosi tome da se iz istog razloga nekad u budućnosti pokrene rasprava istog sadržaja, nakon čega će se opet desiti brisanje postova i negodovanje na isto.
Još gore je što je raspravu započeo moderator.
Hoćeš da budeš moderator?

misticx

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
957
Rezultat reagovanja
20
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
MacBook 12" 2017
CPU & cooler:
AMD TR2 2920X @4.3GHz @ EK-FB ASUS X399 Monoblock & 2 x EK-CoolStream SE 360 @ Corsair LL120 RGB
Motherboard:
ASUS X399 ROG ZENITH EXTREME
RAM:
32GB DDR4 CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 3000MHz
VGA & cooler:
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition
Display:
27" ASUS VG278Q 144Hz + 27" ACER V276HL + 27" LG 4K UK650-W
HDD:
Samsung 950PRO 512GB M.2 NVMe + 2x Samsung 860 EVO 1TB + 2x Samsung 850 EVO 250GB & QNAP 12TB
Sound:
Logitech Z-5500 Digital & Razer Mano' War 7.1 Wireless
Case:
NZXT H9 Flow
PSU:
EVGA SuperNOVA 850 G2 850W
Optical drives:
none
Mice & keyboard:
Razer Lancehead TE @ Razer Gigantus & Corsair Vengence K90
Internet:
SBB 100/10Mb
OS & Browser:
Windows 10 x64 Pro
Veruj mi da ima,i to dosta,i svi su ono kao u fazonu:" jbt,ne kontam uopste sta je ovde smesno..."? Ok mogu da razumem,zato sto ni ja sam nemogu da skontam neke BG "fazone" koji su ok uglavnom ljudima iz te okoline,pa mi je onda i stav takvih ljudi potpuno razumljiv. Jbg,razliciti smo svi,nemamo svi isto misljenje,lose je samo gurati nekom svoju neku pricu na silu da je proguta.
Ja sam do pre par godina, priznajem, bio u fazonu da li je moguce da neko moze da gleda ovo smece. Ortak mi pokazuje kao vidi kako je super duhovita serija, ja gledam i mislim se, bem ti sve, kako je ovo glupo. Onda mi jedan dan bilo dosadno (jedes ispred racunara i trazis neki video od 10ak min, taman dok pojedes obrok :D ) i reko aj da pogledam seriju, poceo od prve epizode i ubrzo se odusevio, naravno misljenje mi se potpuno promenilo, vec dugo je redovno gledam i odusevljavam se.

JzmA

PCAXE Member
Učlanjen(a)
13.12.2013.
Poruka
172
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Rex
CPU & cooler:
CPU: Intel Pentium Dual-core E5400 2.70GHz
Motherboard:
Gigabyte MB GA-G31M-ES2L; LGA775, Intel G31
RAM:
Kingston 2048MB 800MHz DDR2 PC6400
VGA & cooler:
Asus VGA 4670 512 MB DDR3; EAH4670/DI/512MD3/A ATI Radeon
Display:
AOC 931SWL 19''
HDD:
Seagate HDD 500GB; 16MB SATA2
Case:
Foxconn TSAA841
PSU:
450W
Optical drives:
LG
Internet:
2MB
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate 32bit, Maxthon3
Other:
OCB rolna
Izvinjavam se, mislio sam da su postovi jednostavno pobrisani, kao što i napisah. Nemoj odma da vičeš. :)

Сплитовао сам ово, волео бих да нисам у праву и да ће ово да изађе у квалитетну расправу.
Eh sada već tražiš previše. :d
Uglavnom, više volim da se ovako stiša tema nego da se ukine, ako baš nismo pretjerali.

Poslednja izmena:

MegaSkot

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
2.606
Rezultat reagovanja
7
Moja konfiguracija
Ovakvim se stavom svaka rasprava završava.

Kontam šta ljudi žele da kažu, pošto i sam osećam isto. Jednostavno taj stav "nemate vi pojma", tera ljude sa foruma i "neopravdano prepotentni" vladaju sa ono malo što je ostalo.

Mnogo mi je žao što je tako ali po mojim postovima se vidi da sam digao ruke. Doživljavao sam forum kao svoj ali već neko vreme ne, da se ne bi komplikovalo dalje.

Forum je privatno vlasništvo i svako nek radi kako misli da je najbolje za NJEGA.

Mnogi me ovde znaju lično i nadam se da znaju da sam za PCAXE uvek tu ali nešto smrdi...

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Izvinjavam se, mislio sam da su postovi jednostavno pobrisani, kao što i napisah. Nemoj odma da vičeš. :)
Ovakvim se stavom svaka rasprava završava.

;)

Pitanje je bilo jednostavno i konkretno, nije bilo ni vike ni dreke, niti je pisano velikim slovima, niti je bilo sarkastično isl. Evo ispravite me ako grešim :)
Uglavnom, vi ste to skapirali kako ste želeli da skapirate, šta god da sam napisao tako bi ste skapirali jer imate taj neki kvazi rage, iskreno, ne znam čemu to :)

@MegaSkot

Ja bih rekao da je PCAXE isto toliko stajao iza tebe, ispravi me ako grešim, samo realno i iskreno :)

Opet pitam normalno: recite šta tačno želite, jer vi sada pričate uopšteno, ne pričate ništa konkretno, a ako tako mislite da nešto može da se reši, mislim da se grdno varate.

"Nešto smrdi". Šta konkretno? Kako možeš da kritikuješ ako ne znaš šta je? :D Izvini sada na sarkazmu (znaš, i ja ga tečno govorim, verovatno i bolje od tebe kada hoću), ali niko ovde ne čita misli, ja pogovotovo ne. Samo za razliku od tebe ja ne pričam uopšteno.

Forum jeste privatno vlasništno, ali je ovo komuna koja nije privatna. Ja lično da se pitam, bih zabranio nekim ljudima ovde da postuju, zapravo, zabranio bih im da postoje, ali se ne pitam niti imam pravo na to. Jednostavno u širokom luku zaobilazim rasprave sa njima i nikada neću imati bilo kakav kontakt sa njima, simple as that.

Prilozi

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Uglavnom, više volim da se ovako stiša tema nego da se ukine, ako baš nismo pretjerali.
Ok, da te pitam sada opet nešto. Naglašavam, pitam ovo bez ikakvog sarkazma i sl. To svi smemo da osuđujemo. Gde je tačno linija u tome ko je preterao a ko nije?
Ok, kapiram da je svima jasno da je ubiti nekog loše, da je prevesti staru baku preko ulice dobro, ali gde je tačno linija kada je neko preterao?
Mi smo to regulisali pravilima foruma, koja su skroz korektna. Kako bi ti to rešio? Konkretno napiši, to je jedino što vredi, sve ostalo je prazna priča...

Ja recimo ne kritikujem nikog na čije mesto nisam spreman da dođem i preuzmem stvar u svoje ruke. Ali to sam samo ja, ne kažem da svi moraju.

Grodos

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.07.2010.
Poruka
3.197
Rezultat reagovanja
436
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
;)

Pitanje je bilo jednostavno i konkretno, nije bilo ni vike ni dreke, niti je pisano velikim slovima, niti je bilo sarkastično isl. Evo ispravite me ako grešim :)
Uglavnom, vi ste to skapirali kako ste želeli da skapirate, šta god da sam napisao tako bi ste skapirali jer imate taj neki kvazi rage, iskreno, ne znam čemu to :)

@MegaSkot

Ja bih rekao da je PCAXE isto toliko stajao iza tebe, ispravi me ako grešim, samo realno i iskreno :)

Opet pitam normalno: recite šta tačno želite, jer vi sada pričate uopšteno, ne pričate ništa konkretno, a ako tako mislite da nešto može da se reši, mislim da se grdno varate.

"Nešto smrdi". Šta konkretno? Kako možeš da kritikuješ ako ne znaš šta je? :D Izvini sada na sarkazmu (znaš, i ja ga tečno govorim, verovatno i bolje od tebe kada hoću), ali niko ovde ne čita misli, ja pogovotovo ne. Samo za razliku od tebe ja ne pričam uopšteno.

Forum jeste privatno vlasništno, ali je ovo komuna koja nije privatna. Ja lično da se pitam, bih zabranio nekim ljudima ovde da postuju, zapravo, zabranio bih im da postoje, ali se ne pitam niti imam pravo na to. Jednostavno u širokom luku zaobilazim rasprave sa njima i nikada neću imati bilo kakav kontakt sa njima, simple as that.

U tvom traženju konkretnog i sa ovim stripom, rećiću ti svoje "zahtjeve". U pitanju "ko želi promjenu?" moj odgovor bi bio "ja je NE ŽELIM, odlično mi je ovako" na šta si ti odgovorio "e jbg, ja ću to ipak da uradim za vas a vaše žalbe ću da nazivam hejtom" (ne mislim direktno na tebe već na cjelokupnu "vladajuću" komunu). Misliš da nisam u pravu? Ti to možda ne vidiš ali ja vidim.
Pojedini članovi imaju apsolutnu kontrolu, ne kažnjavaju se, bar ne javno. Čak sam i ja trebao da imam mogo više kazni nego što imam, čak sam i namjerno izazivao da dobijem bar neku reakciju. Teme su čisti spam. Imamo 3-4 člana koji stvarno nešto i znaju na profesionalnom nivou, isto toliko ih napustilo forum još davno (sada možda znam i zašto) a par pravih flejmera su se potrudila da poprilično sj*bu forum a sada ih nema nigdje. Zašto? Boli njih, nemaju lojalnost ali smo mi ostali grbavi. I do mene je što se ne popnem na nivo "profesionalnog" znanja ali i oblasti koje znam više od drugih ne želim da dijelim jer nemam sa kime! Kome da kažem nešto, kada se većina novajlija ograniči na 3-4 posta, odnosno do trenutka kada im se sklopi konfiguracija (90% je takvih pitanja) i kada to dobiju "adios suckers!". Iskreno, mogu i bez toga. Kada sam se bunio za članove koji se učlane samo zbog GA ili čega već, bio sam hejter. Kada sam se bunio za fejs, opet sam bio hejter. Ok, ja ne želim da budem hejter, odustao sam i od jednog i drugog i od svih GA ali onda kada je glasanje za forumaša mjeseca i glasa 7-8 ljudi, odjednom "gdje su svi??" Tu smo, samo nas ne interesuje! Od predstavnika uvoznika i hardvera samo se CM javi jednom u 3 mjeseca. Asus tražio ukidanje sekcije. Ostali samo otvorili teme. Šta sjekira radi za to vrijeme? Pravi fejsbuk reklame i reklamira YT kanale. Ok, da bi se zaradio novac za opremu potrebna je reklama ali je problem upravo ona "crta", odnosno kada na kraju ostanemo samo na reklami i na (dobrim testovima), nema zlatne sredine. Međutim, internet je pun dobrih testova tako da nam ovde ostanu samo reklame a ja da sam htio reklame ne bih ukinuo televizijske programe prije 10 godina! Činjenica je da "napredak" mora da postoji ali napredak je počesto suptilno radikalan je se zaboravi šta se izgubi zarad onog što se dobije. Ti imaš svoju viziju. Nažalost, ne vide je svi, ja prvi. Imam pretpostavke koje mi se ne dopadaju! Nadam se samo da griješim...

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Meni je taaaaaaaaaako drago što mi je cela ova rasprava promakla. :D
Ali sad kad sam nabasao... pa moram napisati nešto. :D

To moderator, sakcije, rukovodstvo, sve se briše bla bla... to su teška sr4nja... ona najteža i zbog takve
spike mi je jako drago što sam podneo ostavku na mesto moderatora. Uvek su ti isti pojedinci koji
viču kako su im suverenitet i sloboda govora ugroženi, čim obrišeš neki post ili ih opomeneš.
Ono... get a life.

Vuk Mob. Upozonao sam lika. Ako mene pitate lik običan "simpleton", sirovina... da li je loš lik? Nemam pojma,
i da jeste, šta me to dotiče? Momak se cima, želi da postigne nešto u životu, i to cenim. Očigledno da nije đak generacije, ali naspram velike većine ljudi u ovoj državi, lik se trudi.

Što je snimao u PCAXE studiju? Zato što je lik rintao i fizikalisao za vreme "izgradnje" istog.

Šta je ono što smrdi na PCAXE? Smrde promene... jer ljudi (stari forumaši) ne mogu svariti promene, promene koje su neophodne da bi PCAXE preživeo i napredovao. Ali ako pogledate da PCAXE YT kanal ima 41k pretplanika, a naš najveći "konkurent" ima 6700... onda kapiram da niko ne može da me ubedi da nešto radimo pogrešno.

I ja sam počeo provoditi sve manje vremena na forumu... jer akcija kao što je "forumaš meseca", koji ja na svoju ruku finansiram "iz svog džepa" pokazuje nezainteresovanost forumaša... i za to nisam kriv ja, ni Dule ni Vuk Mob.

Poslednja izmena:

MikiD

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
411
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel celeron G1820
Motherboard:
Asus H81M-K
RAM:
Patriot 2x4GB DDR3
VGA & cooler:
intel HD
Display:
ViewSonic VA2216w
HDD:
Samsung F3 500GB
Ali ako pogledate da PCAXE YT kanal ima 41k pretplanika, a naš najveći "konkurent" ima 6700... onda kapiram da niko ne može da me ubedi da nešto radimo pogrešno.
Pola od toga je "na silu" kroz nagradne igre :D I ne kapiram uopste sta dokazuje br pretplatnika? Gledace klipove? Ja nikad nisam ulogovan na yt...

Logicno je, nesto sto je bilo zanimacija je preraslo u biznis. A cim se pare umesaju menja se i koncept. Samo da ne postanete benchmark za koju godinu (mislim na testove) :D

To moderator, sakcije, rukovodstvo, sve se briše bla bla... to su teška sr4nja... ona najteža
Znaci po tebi sve je ok? Pa gde su ljudi onda? Zasto je sve od svastare na gore polumrtvo?

Poslednja izmena:

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Znaci po tebi sve je ok? Pa gde su ljudi onda? Zasto je sve od svastare na gore polumrtvo?
Zato što ti od 2009 imaš svega 366 postova, a svaki dan si na forumu i ne doprinosiš temama na pravi način? Pogledaj koliko ja imam postova ;) Uostalom, poseta na sajtu i dalje raste, ne pada, tako da je sve kako treba da bude.

Gulftown

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
23.01.2011.
Poruka
6.728
Rezultat reagovanja
1.536
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
ASUS ROG G73Jh
CPU & cooler:
R5 5900X EK Water Cooling - i7 990X - R5 3600
Motherboard:
X570 Crosshair VIII Hero WiFI - Asus Rampage III Black Edition - AsRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac
RAM:
G.Skill TridentZ 4000 2x8Gb - Corsair Dominator 6x2Gb - 2x8Gb ADATA
VGA & cooler:
6900XT Waterforce - MSI Lightning 7970 CrossFire - GT 1030
Display:
ROG STRIX XG43VQ
HDD:
Samsung 970 Evo Plus 1TB x2 - Samsung EVO 250GB -Samsung EVO 250GB - 8TB WD Purple, 2TB WD Green
Case:
Lian Li 011 Dynamic - Bench Table - Fractal Node 304
PSU:
Cooler Master V1000 - Cooler Master V1200 - CM 500W
Mice & keyboard:
MX Master 3, HyperX Alloy Elite RGB Cherry MX Blue
OS & Browser:
Windows 10
Sto se posvadjaste ljudi? :D

Sto se ove pesme tice, meni se ta pesma uopste ne svidja, ali svako ima pravo da tamo u temi okaci sta slusa i sta mu se svidja. Ja kada bih kacio tamo sta sve slusam verovatno bi mislili da nisam normalan, ali sve je to stvar ukusa, u to ne treba niko da se mesa. E sada da li je Duletu pesma stvarno dobra ili reklamira svog ortaka, to ne znam, ali opet mislim da ni to nije bitno.

Sto se promena na forumu tice, svakako da su se desile velike promene. To sto se povecava poseta na forumu i broj clanova ne znaci da je kvalitetniji forum, ali te clanove je privukla reklama sa fb-a i youtube-a. Skoro sam i skontao da je Dule zvezda medju klincima tamo. :D
Ja licno youtube kanal ne pratim, nemam naviku, a i nije mi to neka prica, ali svestan sam da to donosi lovu. Kao sto ljude ne interesuje ekstremni OC, to ne donosi pare, sta da se radi. Ja odvajam pare za to da bih se koliko toliko bavio time, uz pomoc pojedinih ljudi.

Sto se glasanja za forumasa meseca tice, postujem to sto Atila daje iz svog dzepa kako kaze. Ali tu se vrte nickovi koji su konstantno aktivni, nema ih previse, ali tu su svaki dan, pomognu novim članovima i pisu ovako.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2

rAMA

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
412
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 2500k + Hyper 212 Plus
Motherboard:
Asus P8P67
RAM:
2x4GB 1600MHz Exceleram Rippler
VGA & cooler:
GTX770 MSI GAMING 2GB
Display:
Samsung P2770H + LG LF2510 32"
HDD:
SSD SATA3 128GB Samsung 830 Series + WD6400AAKS + + 1.5TB Samsung EcoGreen F2
Sound:
Sound Blaster Z; Altec Lansing 5100; Sennheiser HD 205
Case:
Fractal Design Define XL Titanium Grey
PSU:
Enermax Pro82+ 625W
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder
Internet:
Telekom ADSL 6Mbit
OS & Browser:
Windows 8.1
Other:
PS3
Hejteri i ogorčeni ljudi na sve strane. Basta ima dobru poruku za sve ogorčene :P

Shut your mout, listen close, weh we come fi do
Shut it dung, lick a shot, blow torch a bun

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
VGA & cooler:
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
@Roberto_Baggio

Ma nije uopšte reč o kvalitetu pesme i o mom ortaku, ja prvim mislim da su zlato i dijamanti bezveze, ali mi smeta sledeće:

"Ne svidja mi se pesma, *****e je i sl" - legitimno, poštujem

"Ja ga znam ceo život i ne bih da komentarišem, i takav jedan, užas" - lame do koske, jer do koske površno, pritom nije istina. Da me ne razumete pogrešno, nije ni laž, samo je površno. O pokušaju da se se na jedan perfidan način PCAXE ubaci u neki loš kontekst, dokaže da smo svi mi na PCAXE ili ja budale, indijanci, loši ljudi ili šta ti ja znam, je skroz nelegitimno, za to stvarno nemam poštovanja.

To je meni zasmetalo, a iskreno ja lično nisam ni na koga ljut, na kraju krajeva da me boli uvo za mišljenje ljudi ne bih ni dozvolio ovu temu, imao (imali) sam (smo) tu mogućnost, to bi sigurno sve izritiralo, a ja ne želim bilo koga da nerviram. Ja samo raspolažem uglavnom sa više informacija pa mi je sud ispravniji.

Gle Baggio, izvini ali evo sad i tebi da kažem, nismo mi na YT zbog keša niti nam donosi veći keš. Od jutjuba zarađujemo 20 dolara mesečno, ne zarađujemo više nego što smo pre YT-a, ali YT nam omogućava kec u rukavu više kada treba da objasnimo vendoru ili distributeru zašto treba da da uređaj na test kod nas i da plati baner i sl. Imamo jak sajt, imamo jak YT kanal, imamo posećenu FB stranicu.
Koristiš najbolju plaformu za predstavljanje proizvoda, kud ćeš bolje od video materijala?

Evo ti primer:

Em izgleda bolje, em se bolje oseti proizvod, em taj neko ne mora da čita 15 stranica teksta, gleda slike i sl. Em na kraju taj materijal ima više pregleda od klasične recenzije kojih će po mom mišljenju biti sve manje i manje, a siguran sam da ko se ne prilagodi video trendu da će imati ozbiljan problem.
Trendove diktira publika tj krajnji korisnici i njihove potrebe, ne mi.. Da banalizujem, ASUS ne bi pravio Maximus VIII matičnu da nema publike koja bi to kupila.
Mi se prilagođavamo jer planiramo da trajemo, to što mnogi ne prihvataju promene je skroz ok, ne moraju, nikog ni na šta ne teramo...

sinda

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.11.2010.
Poruka
1.676
Rezultat reagovanja
110
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD R7 [email protected] 1.325V (EK Supremacy EVO waterblock)
Motherboard:
MSI B550 Tomahawk Max
RAM:
G.Skill 4x8gb DDR4 @ 3800mhz (16-16-16-36 1.42v)
VGA & cooler:
AMD Saphire Vega 64 (EK FC waterblock)
Display:
AOC 24" G2U 144hz
HDD:
ADATA XPG Gammix S11 PRO 1tb M.2 / 1TB WD Blue
Sound:
integrale
Case:
INWIN 303 Case
PSU:
Corsair HX750i
Ako danas hoces da ostanes i opstanes u biznisu,promene su neminovne,svidjalo se to nekom ili ne. Osluskivanje trzista,i prilagodjavanje istom je kljuc ako hoces da ostanes u igri,a promene same po sebi uvek tesko padaju nekim ljudima.

Gulftown

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
23.01.2011.
Poruka
6.728
Rezultat reagovanja
1.536
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
ASUS ROG G73Jh
CPU & cooler:
Motherboard:
X570 Crosshair VIII Hero WiFI - Asus Rampage III Black Edition - AsRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac
RAM:
VGA & cooler:
Display:
ROG STRIX XG43VQ
HDD:
Samsung 970 Evo Plus 1TB x2 - Samsung EVO 250GB -Samsung EVO 250GB - 8TB WD Purple, 2TB WD Green
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
OS & Browser:
Windows 10
Dule, kontam ja sve to, ali PCAXE ne postoji od juče da ti moras sada da se dokazujes vendorima, dobro svi oni znaju zasto i kome salju svoje proizvode. Ako su do sada slali i bili zadovoljni, ne vidim razlog da prestanu da salju odjednom, pa da zbog toga treba youtube. Uvek su bile dobre tekstualne recenzije. E sada ako ljudi vise vole video recenzije, to je nesto drugo. Ja licno preferiran old school review, kao sto i dalje postoji na techpowerup-u, guru3d,anandu i ostalima.

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Samo što TechPowerUp i 3DGuru nisu na balkanu i pišu testove na engleskom. Ako imalo pratite YT scenu (a skoro ste svi rekli da ne pratite :D) onda ste primetili da sve više hardvera završi kod nekog Yutubera. Znao on šta je mosfet ili ne, on dobija ploču na review i taj proizvod je viđen i to je vendoru bitno. Da im je bitno da oni dobiju najdetaljniju recenziju na 20 strana... mi bismo do sada već bili bogati.

Što se tiče forumaša meseca, ne mislim tu na ljude koji se vrte po glasanju... nego na broj ljudi koji je glasao. Prošli mesec je glasalo samo 19 forumaša...

Upravo ovako.

Zato što ti od 2009 imaš svega 366 postova, a svaki dan si na forumu i ne doprinosiš temama na pravi način? Pogledaj koliko ja imam postova ;) Uostalom, poseta na sajtu i dalje raste, ne pada, tako da je sve kako treba da bude.

Poslednja izmena:

Gulftown

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
23.01.2011.
Poruka
6.728
Rezultat reagovanja
1.536
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
ASUS ROG G73Jh
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
ROG STRIX XG43VQ
HDD:
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
OS & Browser:
Windows 10
Pa primetio sam ja to da zavrsi kod nekog youtube-era. Super ako je samo to vendorima bitno, nisam znao. Onda nema potrebe da se cimas oko testova kućišta i kulera ili svega ostalog. Malo se snimi klip i cao djaci. :D

A i mislim da broj postova nista ne znaci, ja nemam neki sada broj postova, ali ne guram nos u svaku temu i koja me interesuje i koja me ne intetesuje. Ne postujem samo da bih imao broj postova.

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Pa i jeste i nije... opet, bitno je u kojim su ti temama ti postovi. Ti imaš 2500 postova sve u temama vezanim za hardver i tu i tamo nešto o sportu.
Dok dotični gospodin provodi 90% vremena u svaštari u automobilima, smešnim slikama, YT klipovima itd.
I onda on proziva, da citiram:
"Zasto je sve od svastare na gore polumrtvo?"

MikiD

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
411
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel celeron G1820
Motherboard:
Asus H81M-K
RAM:
Patriot 2x4GB DDR3
VGA & cooler:
intel HD
Display:
ViewSonic VA2216w
HDD:
Samsung F3 500GB
Jel vidite da je korisna tema, stigosmo do do problema a to sam ja :D

Imam ja sigurno vise postova, ali se valjda ovi u "neobavezno" ne broje?

Kako i u kom pravcu razvijate sajt to je vasa stvar. Kao sto rekoh, ovo je vas biznis, hocete da zaradite od toga i to je to. Vreme ce pokazati da li ste odabrali pravi put ili ne...

Ja sam uglavnom pricao o forumu, opstoj atmosferi i vasem odnosu prema clanovima. Za sebe smatram da sam "advanced pc user" ali ne i expert, ako mogu nekome da pomognem ok, uglavnom meni treba neka konsultacija...

Po meni je problem sto se previse vidi ko su moderatori i licni ("rl") drugari istih i njihova arogancija (ne svih naravno). To je moj subjektivni osecaj, a vidim da nisam jedini koji mislii tako.

Sa druge strane, vase negiranje svega iz ove teme, tvrdnje da je sve ok i da ide u dobrom pravcu je samo dokaz da je dzabe otvorena tema.

Dok dotični gospodin provodi 90% vremena u svaštari u automobilima, smešnim slikama, YT klipovima itd.
I onda on proziva, da citiram:
"Zasto je sve od svastare na gore polumrtvo?"
Ja sam i rekao jos na pocetku ove teme sta najvise pratim. A sad sam napisao i zasto je to tako.
Da ja (kao pojedinac) mogu da narpavim neku razliku u "gornjem" delu foruma,bilo bi super, ali ne mogu...

Poslednja izmena:

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Dokaz je to da si ti stao u svoja usta. Bio ja arogantan ili ne...

Vrtimo se u krug. Ti si taj koji kreće da kritikuje kako je forum mrtav. Ispostavlja se da je 90% tvojih postova u svaštari. Kad ti se ukaže na to, moderatori su arogantni. E pa jbg.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh