- Učlanjen(a)
- 28.03.2009.
- Poruka
- 9.407
- Rezultat reagovanja
- 121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
- Admin
Greshish Duka Nije ovde rech o tome da li je bilo kome stalo i sl do njihovog mishljenja... Moz misliti koliko razmishljam na tu temu i koliko mi je to bitnoOcigledno da je nekima stalo sta i kako bench misli i pise o njima kada se toliko uznemiravaju ... necu se udostojiti da komentarisem pomenutu administraciju ... tamo idem samo jer ima po koji normalan covek i post (citaj oglasi) i smatram da nisu dovoljno bitni meni i mome zivotu da bih zivce gubio na njih ... i ako moj stav vecina ovde veoma dobro zna
Rech je o tome da, ne moze neko da se sa tvojom svojinom igra kako god hoce... Ja danas mislio da me mitarus zeza kada mi reche za kreirani nick bez mog znanja. Kako bi se ti osecao?
Kao shto je benchmark brend, tako je i taj nick brend i jedinstven je u svetu kao takav. Da me pogreshno ne razumete, ne mislim ja da sam sad ja neshto poseban i sl, ali sam principijalan i znam shta hocu i shta je moje, a tudje ne diram.
Evo testa za benchmark koji sam radio u pitanju je bio SSD:
To josh uvek stoji na sajtu, a sa mog lichnog naloga je (Srbljak, moje prezime je barem specifichno) Jedan klik, cao! Nema vishe tog video materijala zar ne? Samo ja imam kontrolu nad tim Zashto je josh uvek tu? Zato shto sam poshten i zato shto mi je za taj video poshteno placeno, dakle chist rachun - duga ljubav E pa isto tako sam ja trazio poshteno da mi se sve poruke obrishu, a video si kakav sam odgovor dobio i bio prozivan da pravim klanove i da shirim mrznju... a ja samo hteo da mojih postova vishe nema
Da se razumemo, ne nerviram se ja (bar ne vishe, pr priznajem jesam, ali sam sa hladan kao shpricer), ali necu ni da cutim vishe i da se sklanjam kada neko zeli da gazi, to bi bilo protiv mog bica i zivotne filozofije...
Mozda sam chudak i mozda sam kao ovan na brvnu ponekad, ali me je to do sad u zivotu veoma dobro sluzilo!
Poslednja izmena: