Koji mu je ovo po redu, treći?A imao je i Spacemaster...
Možda ima još neki...
1.3. PM poslat jednom od moderatora 08.02.2006, 12:12 :
Krele81
"Zamolio bih te,ako mozes da izbrises post u malim oglasima za graficku 7800GT,jer sam je
prodao,i ako pise da sam je prodao ljudi nastavlju da me zovu.Pozdrav i hvala unapred. "
Mod:
"vezmare, ako si ti (a jedino ti imas 7800gt u oglasima) vidi sa adminima da ti 'spoje'
username-ove
obrisan je oglas
pozdrav "
Krele81
"Ne,ne nikako vezmar mi je prodao graficku,tako da kad smo je namestili kod mene,hteo je da
ti posalje post da izbrises oglas,ali izgleda da se nije ulogovao pa je poslao pod mojim
nikom.Hvala "
Uh...duga je to pricha...Kutija je dobar lik, znam ga lično.
Što se tiče svega ovoga, ja ne znam koja je cela priča, znam neke delove samo, ali je u svakom slučaju retardirano da se reč pcaxe cenzuriše na benchmark forumu, kao i brisanje rezultata... Ne znam celu priču, ko ima vremena nek mi ispriča na private ako nije za javnost.
Kada je AF poslednju put banovan ja sam oshtro protestova u mod sobi tamo jer sam lichnog mishljenja da je bilo igre "dobar-losh policajac" od strane ByMax i filipenko, kojima je ochigledno lichno smetao...Moje pitanje je...da li su se ostali moderatori/clanovi iz principa udaljili sa doticnog foruma zbog audia, ili je postojalo nekih drugih, profy/licnih razloga za to.
Ispričao mi je Coola celu priču malopre na MSNu. Nemam šta reći za vkozomara, kreleta iliti Spacemastera... Oduvek mi je bio antipatičan.Uh...duga je to pricha...
Shto se tiche Kutije, ne znash ga dobro to odmah mogu da ti kazem Kada god je trebao da ispadne chovek, on je zatajio i cutao, kulirao... A najglasniji je preko foruma u javnom delu...
Ja pamtim kutiju kao ok lika.. Mada bas i nismo previse komunicirali.Ispričao mi je Coola celu priču malopre na MSNu. Nemam šta reći za vkozomara, kreleta iliti Spacemastera... Oduvek mi je bio antipatičan.
A što se tiče Kutije, prema meni je uvek bio korektan, a znamo se od 2003. godine.
Nije Kutija losh lik, druzili smo se mi, samo mislim da nema mu*a kada treba da ih ima, a zeza loshije od sebe, shto je meni bezveze...Ispričao mi je Coola celu priču malopre na MSNu. Nemam šta reći za vkozomara, kreleta iliti Spacemastera... Oduvek mi je bio antipatičan.
A što se tiče Kutije, prema meni je uvek bio korektan, a znamo se od 2003. godine.
Nisam 100 % upucen u sve bench/pcaxe detalje, znam samo da sam pozvan ovde od strane "jednog" clana, ako je on procenio da treba da budem ovde clan, hvala mu na tome. O ovoj temi cu vremenom znati vise detalja, tj. vec citajuci je vec saznajem.Lepo je moj deda rekao: Mozesh sine da radish neke stvari koliko hocesh, ali ne mozesh dokle hocesh
Dao sam mu i to ...Ja pamtim kutiju kao ok lika.. Mada bas i nismo previse komunicirali.
Inace, ne znas ti sve o Space-u ^^ Havarija koliko smo se valjali po podu od smeha na sve stvari koje mi je napisao kada sam posle Duletove teme da izlazi iz SXT otvorio i ja svoju sa istom temom xD
Upravo... Sto se tice ponosa... Jedina stvar koja je ostala na mom profilu su dva prijatelja... Silverglider, koji je stvarno covek bez premca, i Crni, koji mi je uvek na svako pitanje najkorektnije moguce odgovorio... Pored toga... I jos jedna stvar je ostala u konfiguraciji ...slazem se sa animaN-om...da nije bilo takve politike, ne bi se doslo do osamostaljivanja sto sa sobom donosi ono najvaznije - ponos
Sam te ja bese pozvao ... Kazi slobodno, nemo' se stidisNisam 100 % upucen u sve bench/pcaxe detalje, znam samo da sam pozvan ovde od strane "jednog" clana, ako je on procenio da treba da budem ovde clan, hvala mu na tome. O ovoj temi cu vremenom znati vise detalja, tj. vec citajuci je vec saznajem.
Monte je impulsivan bio, ali je PCB bio bezobrazan, nekulturan i dugo vremena nekorektan i to nije samo moje mishljenje... On je jedini lik koga sam ja warn-ovao ikada, a uvek sve reshavam preko PM-a i uvek mislim da tenzija na forumu nije vredna nervoze...sto ce tice pcb-a...znam da je bio banovan, ali kapiram da je monteboy malo prenaglio...
a sad kad cujem ovu dopunu dogadjaja prosto ne mogu da verujem koliko ljudi ustvari nemaju samopostovanja kad neke stvari laziraju
Ponos je jedino shto znam da nikada necu prodati...StevaMan je napisao(la):slazem se sa animaN-om...da nije bilo takve politike, ne bi se doslo do osamostaljivanja sto sa sobom donosi ono najvaznije - ponos :
Nisi ti, zvezdica jeSam te ja bese pozvao ... Kazi slobodno, nemo' se stidis
Bravo majstore! Svaka chast na zapazanju! Sujeta je zaista No1 bolest ovog veka...Sva sreca pa su meni roditelji na vreme dali vakcinu protiv iste...sad sam video CooLa
mogu samo da vam kazem da je i meni vise desetina puta u zivotu bilo toliko tesko zbog nepravde...narocito na poslu a sve to zbog ljudi koji jednostavno ne mogu da podnesu sami sebe a jos manje one koji vise vrede
Eh, kad se setim toga... Kad se desilo to što se desilo, ja sam kao svoj avatar tamo stavio "RIP", jer mi je stvarno bilo teško. Nisam Kokosa znao lično, ali sam jednom od njega dobio nagradu (80GB HDD koji mi je i dalje ovde negde) i često smo četovali. E, zbog toga su me privremeno banovali na forumu, a na IRC kanalu su me odmah napali (kao - odakle meni pravo i tako nešto). To mi se skroz zgadilo - odakle nekome pravo da mi govori kako ću svoja osećanja iskazati?Pa i Florijana Čikoša aka Kokosa koji je toliko ucinio za bench,kada se desilo to sto se desilo istog trenutka su ga se odrekli,obrisali njegove postove kao i njegov user,a da nije bilo njega bench nikad ne bi bio to sto jeste
hmmm...vkozomar je Vladimir Kozomara iz NS-a i nema veze sa Space M. Znam coveka (da, ima nalog na benchu godinama, ali to nije Space)Ispričao mi je Coola celu priču malopre na MSNu. Nemam šta reći za vkozomara, kreleta iliti Spacemastera... Oduvek mi je bio antipatičan.
Ti si tamo okarakterisan kao internet terorista shta god to znachilo...Pazi, jedino shto mi pada na pamet je to shto ponekad (nemoj pogreshno da me razumesh) znash da budesh naporan, ali nisi nekulturan i sl... Mislim, mi sa tobom ovde nismo imali ni jedan jedni problem, zar ne? Znash ponekad da odvuchesh temu o offtopic, ali brate mili znash i da otvorish hit temu!Eh, kad se setim toga... Kad se desilo to što se desilo, ja sam kao svoj avatar tamo stavio "RIP", jer mi je stvarno bilo teško. Nisam Kokosa znao lično, ali sam jednom od njega dobio nagradu (80GB HDD koji mi je i dalje ovde negde) i često smo četovali. E, zbog toga su me privremeno banovali na forumu, a na IRC kanalu su me odmah napali (kao - odakle meni pravo i tako nešto). To mi se skroz zgadilo - odakle nekome pravo da mi govori kako ću svoja osećanja iskazati?
Inače, i ja sam "guest" sada na Benchu - poslednje banovanje mi i dalje apsolutno nije jasno! Pitao sam par puta, ali niko nije hteo da mi kaže šta sam to pogrešno uradio...
Zato sam ja i trazio da mi se sve obrishe, a tek po neshto je obrisano... Ljudi chine forum, a ne jedna osoba, i niko ne sme da bude iznad komune. Ja sam jednom prilikom administraciji bencha rekao da bench nije njihov odavno, aludirajuci na to da su svi korisnici na neki nachin vlasnici. Odgovor koji sam dobio je da onaj ko placa stanarinu (server) je gazda .voodoons je napisao(la):Pitam se sta bi se desilo kad bi se izbrisali svi postovi svih ljudi koji su sada van foruma a debelo su ucestvovali gradjenju istog.. Pola tema bi odmah moglo da se obrise, jer bi se izgubio smisao i to najmanje pola..
Ja znam da je takvu reakciju tesko objasniti ali pokusacu.sto se audiofreak-a tice...kapiram da je bilo provokacije, ali isto tako mislim da je mogao malko drugacije da odreaguje, umesto sto je dozvolio sebi da se izkompromituje a zatim da ga banuju na onakav nacin.