Kakav je ovo rezon??nije blago meni druze, nego cu pre da skupim lovu i kupim nesto kvalitetno, nego da kupujem ivericu 5 puta, koja ce se na kraju opet raspasti sama od sebe. Zato sam i rekao staru Englesku poslovicu nisam dovojno bogat da kupujem jeftino(aludira se da je jeftino obicno i ne kvalitetno)
Sa takvim stavom ne moraš ni to, bar što se mene tiče... Ja sam uvijek za komunikaciju pa makar bila i negativna, bar se kvalitetno posvađamo, izbacimo sve iz sebe i onda nastavimo sa radom i (ponekad ) izvučemo pouku. Uostalom, ne znam šta je ovde napisano da je tebe uvrijedilo? Čitava tvoja priča me definitivno podsjeti na situaciju kada smo k'o klinci igrali basket i onda je uvijek bio neki bogati klinac koji je dolazio u full opremi (original lopta, original patike, steznici i sl) jer mu tata radi u inostranstvu ali kada ga poderemo on se naljuti, uzme loptu i ode kući i pri tome kaže kamo smo mi seljačine... Sutradan je opet sa nama jer nema sa kime drugim da igra... U svakom slučaju srećno...Tako da cu se verovatno konsultovati sa sponzorima i ako njima ne smeta (a ne verujem da toliko brinu o Balkanskim forumima), postovacu samo krajnje slike i klipove, jer stravno ne zelim da se raspravljam s ljudima ovde...
Pazi ja sam rekao, videćemo. Malo curne ovde, malo crune tamo... ode pod ivericu. Dovoljno je da imaš jednu lošu scenu sa vodom da iverica nastrada. Da bi to sprečio, dovoljno je da namažeš spojeve sa silikonom sa unutrašnje strane... na kritičnim mestima naravno.@Steamroller, Cisto da se razumemo... Ja necu preko ovih stepena da pravim vodopade, procitaj malo bolje plan
Možda je zapravo problem što na nekom drugom domaćem forumu ima mnogo manji odziv na temu nego ovde...Sto napadate coveka, mozda ga je neko na nekom drugom domacem forumu "prozivao".
I svuda je tako, svi hvale neke delove dizajna, svi se raspituju kako ovo, kako ono (kao sto su ovde animan i steam npr) pre nego sto pocnu nesto da komentarisu i niko ne napada za gluposti, osim kroz sarkasticno zezanje...Hey Igor.
I am impressed man, that layout came out really good. Looks like it will **** up some noise because of that epic layout. So I have sent PR another email regarding this request of yours. I have also sent those links you sent me where you started the build log. They really like the planning behind this project, hardware placement is well thought out and tubes are perfectly routed, in short, it’s the perfect project for a scratch build.
Poenta svega je ovo: Sta te briga sta mi mislimo ako ti mislis da je sve sto radis ok?IMCustoms je napisao(la):Iskreno, razmisljam da li da nastavim da postujem progress build-a na nasim forumima, jer je jako mali br ljudi koji uopste znaju da pohvale neku ideju, a kamoli ovako neki projekat koji niko ni blizu nije probao da uradi na nasim prostorima i koji je sponzorisan od najvecih svetskih firmi u vrednosti robe od vise hiljada evra...
I svuda je tako, svi hvale neke delove dizajna, svi se raspituju kako ovo, kako ono (kao sto su ovde animan i steam npr) pre nego sto pocnu nesto da komentarisu i niko ne napada za gluposti, osim kroz sarkasticno zezanje...
Govori u svoje ime, ja sam super covek Toliko super da mi nije bilo tesko da jednog malog Igora (koga u zivotu nisam video) slusam danima na chat-u i da mu dajem savete na temu stvari koje su meni savrseno jasne, ili da slusam nesto sto ne moram (znas dobro na sta ciljam), a ako neko nema slobodnog vremena mnogo, to sam onda ja. Sam pravis los vibe sa recenicama tipa "citajte pazljivo i gledajte", pa onda procitamo i pogledamo, i shvatimo da si samo ti znao da fan kontoler nece ni ici pozadi, a kad pitamo, to je onda los vibe i napad? Napad na sta?IMCustoms je napisao(la):Tako da nisam ja nesto uvredjen, samo jednostavno ne volim napinjanje za sve zivo i ovo kucanje eseja za dzabe... Losi smo bre ljudi generalno, tako da cu da razmislim sta da radim s postovanjem kod nas...
Pazim sta pisem i o kome... I Diabolique-ov mod bih voleo da vidim pre nego sto krenemo da uporedjujemo, jer su mi se i za prosli mod javljali neki ljudi tipa "E i ja sam tako slicno sredio kuciste" - a samo ga ofarbaoI svuda je tako, svi hvale neke delove dizajna, svi se raspituju kako ovo, kako ono (kao sto su ovde animan i steam npr) pre nego sto pocnu nesto da komentarisu i niko ne napada za gluposti, osim kroz sarkasticno zezanje...
Ovo je prvi put da spominješ foliju. Ja sam samo napisao da iverica i voda ne idu zajedno. Da li si to shvatio kao uvredu ili kao nešto na šta treba da obratiš pažnje. To je tvoja stvar.@Steam, Ne znam da li sam pisao, ali iz slika se vidi da nece mod biti braonkasto-plavkasto-narandzasto-beo (kao sto su mi boje iverice), njih cu presvuci vodonepropusnim folijama za kola, a i sve je lepo iskantovano tako da voda nece biti problem
I odlucio sam se za foliju umesto farbe, jer je laksa i jeftinija za nanosenje i caskom moze da se zameni, budem li odlucio da usarenim mod u buducnosti
Ne znam šta očekuješ, konstruktivne kritike ili pohvale sa praznim rečenicama tipa "Bravo matori!", "Tako je!", "Najjači si!".?Mene nervira samo taj neki los vibe koji prati bilo sta na bilo kom nasem forumu, ne samo ovde.. Bukvalno na svakoj temi mora bar dvoje da se prave najpametniji na svetu i da se posvadjaju oko nekih gluposti, a i 90% postova su samo neke kritike i predlozi kako bi neko nesto drugacije uradio itd itd, niko ne komentarise kada vidi nesto dobro
Ti si pozitivac, a kad te neko mrači (što ja u ovoj temi nisam primetio) onda se povlačiš, odlaziš. Ako si pravi pozitivac, onda ćeš ovakve situacije drugačije rešavati.Ko me zna, zna da sam apsolutni pozitivac uvek za zezanje i ove stvari me ubijaju u pojam i jednostavno ne zelim time da se opterecujem.. Svoju negativnu energiju izbacujem u teretani, na trcanju itd, a ne na drugim ljudima i to bih preporucio i ostalima..
Možda je to posledica tvog ranijeg odnosa prema ovoj zajednici?Prosto sam malo razocaran community-em...