• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Automobili

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II [email protected] + Prolimatech Megahalems
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
SSD 840EVO 250GB, 2x1TB Samsung
Sound:
Audigy 4 + Altec MX5021 + Sennheiser HD555@HD595
Case:
CM HAF932 + Zalman MFC1 Plus
PSU:
Chieftec APS-750C Modular
Optical drives:
Pioneer DVR-216D 20x DVD-RW
Mice & keyboard:
MS Sidewinder + Logitech ultraX
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Evo druga kamera.
I niko da stane :(

ilbb

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
07.06.2013.
Poruka
2.251
Rezultat reagovanja
278
Moja konfiguracija
Evo još jedan audi frik, ali ovaj je 100% kriv

Poslednja izmena:

quryak

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.06.2010.
Poruka
261
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
Kad neko izvadi pistolj i opali metak u sred grada, on je naravno kriv bez obzira da li je nekog pogodio ili nije, a auto koji juri 160 na sat je jednako smrtonosan, ali eto u zemlji Srbiji ima likova koji ga brane, jer i oni su lelte profi vozači, jurcaju noću po gradu i imaju razumevanja za takve postupke... Gde je onaj smajli što se lupa po glavi???

rAMA

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
412
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 2500k + Hyper 212 Plus
Motherboard:
Asus P8P67
RAM:
2x4GB 1600MHz Exceleram Rippler
VGA & cooler:
GTX770 MSI GAMING 2GB
Display:
Samsung P2770H + LG LF2510 32"
HDD:
SSD SATA3 128GB Samsung 830 Series + WD6400AAKS + + 1.5TB Samsung EcoGreen F2
Sound:
Sound Blaster Z; Altec Lansing 5100; Sennheiser HD 205
Case:
Fractal Design Define XL Titanium Grey
PSU:
Enermax Pro82+ 625W
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder
Internet:
Telekom ADSL 6Mbit
OS & Browser:
Windows 8.1
Other:
PS3
... niko meni ne može zabraniti da pređem na crveno, niko meni ne može zabraniti da jurcam. Jasno, dalabu će uvek biti, a posledice tragične.
Upravo to se desilo i ovde dva dalabu se našle istom mestu i ubile dve nevine devojke...

ZoNi

Free SW Guru
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
3.254
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
A ja se čudim kad gledam mog zeta, Austrijanca, koji koči na 50m od raskrsnice, kada zeleno svetlo počinje da treperi...

E, kad svi budu tako radili, biće mnogo manje nesreća. Ali, to može da uradi samo izuzetno stroga i pravična država - što znači nema ništa od toga kod nas.

rAMA

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
412
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 2500k + Hyper 212 Plus
Motherboard:
Asus P8P67
RAM:
2x4GB 1600MHz Exceleram Rippler
VGA & cooler:
GTX770 MSI GAMING 2GB
Display:
Samsung P2770H + LG LF2510 32"
HDD:
SSD SATA3 128GB Samsung 830 Series + WD6400AAKS + + 1.5TB Samsung EcoGreen F2
Sound:
Sound Blaster Z; Altec Lansing 5100; Sennheiser HD 205
Case:
Fractal Design Define XL Titanium Grey
PSU:
Enermax Pro82+ 625W
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder
Internet:
Telekom ADSL 6Mbit
OS & Browser:
Windows 8.1
Other:
PS3

bora bora

PCAXE Member
Učlanjen(a)
13.09.2012.
Poruka
913
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba L500-12P
CPU & cooler:
Intel i5 2400 + Hyper212Evo
Motherboard:
Gigabyte H67
RAM:
Kingston Fury 2x4gb 1866mhz
VGA & cooler:
ATI Radeon R9 270
Display:
Dell P2414H
HDD:
WD 500gb + Samsung 1tb
Sound:
Sony XB400
Case:
Built, not Bought!
PSU:
LC Power
Optical drives:
LiteOn
Mice & keyboard:
Razer DA Chroma i Logitech G400+G105
Internet:
Telekom ADSL
OS & Browser:
Win7
ja kad vidim semafor automatski stajem jer sam tolki maler da me u 99% slucajeva vata crveno, a kad vidim zeleno pogubim se ko bubamara u ektar deteline xD salim se, na zeleno na prometnim raskrsnicama usporim zbog hitne i ostalih *****a koji prolecu na crveno, a ne zalecem se iz razloga sto kod nas ne svitka zeleno kad planira da se promeni na zuto... kapiram da je ovaj stiso audija da bi uvatio zeleno... tako i ja kad sam imao nesrecu, vidim taxi planira da krene, ja mu blicnem da me vidi uvece nigde nikog i ubrzam malo da me ne ceka, tek on kad iznenada krenu iz desne trake iz mesta mirovanja da radi polukruzno kad sam mu se vec priblizio, ja brzo ka desnoj traci [u pitanju tranzit > 2 tamo 2 vamo trake], medjutim on se ukopa u mesto jer mu isla kola iz suprotnog smera i samim tim meni blokirao obe trake i samo sam se uvatio za volan kad sam vido da nemam de, a nit sam imao airbagove nit sam bio vezan, jer sam isao do druge kuce, nepuna 4km...ono kad se namesti, namesti se...s tim sto sam ja isao trecom klasika, oko 60, ali sam ga ga nezgodno zveknuo u zadnje levo krilo pa sam se u mestu prevrnuo, nisam se tumbao...sreca samo izlomljen nos a taxisti nista, podneta prijava protiv njega i naso vezice i kod vestaka pa izvestacene ocigledne nebuloze, pa i kod tuzioca koji je promenjen i novi povuko tuzbu i nikom nista...sto vec rekose, 80% pratim tudje voznje i pesake, a 20% svoju voznju, skeniram ispred sebe kao terminator od tad iako vozim lagano ko penzos uz detonacije woofera iz gepeka koji masira ledja :d

Poslednja izmena:

CoyoteKG

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.01.2011.
Poruka
207
Rezultat reagovanja
7
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 2600K + CM Hyper 212 EVO
Motherboard:
MSI MPower Z77
RAM:
Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Fury Red DDR3 1866MHz
VGA & cooler:
NVIDIA Quadro FX 1800
Display:
Dell U2412m + Samsung 971p
HDD:
Samsung SSD 840 EVO
Sound:
KEF Cresta 3 + Pioneer A-66X
Case:
CM Silencio 650
PSU:
CM GX-450W
Optical drives:
-
Mice & keyboard:
HP
Internet:
10/1
OS & Browser:
Win7 & Chrome
Evo druga kamera.
I niko da stane :(

stvarno neverovatno da niko ne stane???!!!

Evo još jedan audi frik, ali ovaj je 100% kriv
Ovo dozivljavam maltene svaki dan...
Obavezno uvek, ali bas uvek stajem na pesacima na pesackom prelazu. U 8 od 10 slucajeva mi se desava da kad stanem, neki bolid koji je iza mene me obilazi i jurne preko pesackog.
Ja vidim sta radi ****** i zgazim na sirenu da upozorim pesaka, da ga uplasim malo...

A toliko odlepim, da mi nije jasno kako ne jurim posle te budale da ih peglam na sre ulice...
Zena me moli da vise nikom ne stajem na pesackom

posto uvek citam svaku temu u nazad :) edit...
Krivi su i jedni i drugi. Svako ko prodje na crveno, i svako ko ovolikom brzinom prodje kroz raskrsnicu zasluzuje dozivotnu robiju...

doduse i ja cesto ubrzam kad vidim da trepce zeleno, ali to je nekih 50% u odnosu na ogranicenje, a ne 350%

Gledam snimak, i cudim se da audi ni malo nije pipnuo kocnicu, niti pokusao da zaobidje golf sa desne strane.
Kao da je zazmurio dok je isao kroz raskrsnicu. U ovakvim situacijama adrenalin bi "usporio" desavanje i neka reakcija bi se videla. Ovaj uopste nije nikako reagovao. Jos je velika raskrsnica i sigurno da bi na vreme video ove momke koju suludu stvar rade

Poslednja izmena:

Grodos

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.07.2010.
Poruka
3.198
Rezultat reagovanja
436
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
Zanimljivo je da je i kod nas problem retosa sa audijima vrlo izražen. Jedan manijak je presjekao drugarovog burazera, momak jedva živ ostao ali je bez pola jetre! Spasilo ga samo to što je prije udara u njega, odnosno njegovo auto presjekao stub ulične rasvjete!

Drugi primjerak je 4 bolida koji su podletili po teretni kamion od 25t! Čak i od svih skupljenih komada tijela jednog nisu mogli da prepoznaju bez dnk analize jer je bila samo kaša! Vozač dotičnog audia je inače bio poznat po vožnji i preko 200km/h po noći sa ugašenim svjetlima! "Sreća" pa su udarili u teretni kamion a ne u porodično auto!

Vule

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.964
Rezultat reagovanja
231
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 5800X3D / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard:
Gigabyte B550 Aorus Elite AX V2
RAM:
32GB Geil Orion 3600Mhz
VGA & cooler:
XFX Merc RX6900XT
Display:
Dell S3222DGM
HDD:
Kingston Fury Renegade 1TB / Samsung 970 EVO Plus 1TB
Case:
DeepCool CH560 Digital
PSU:
ASUS ROG 750W Gold
Gledam snimak, i cudim se da audi ni malo nije pipnuo kocnicu, niti pokusao da zaobidje golf sa desne strane.
Kao da je zazmurio dok je isao kroz raskrsnicu. U ovakvim situacijama adrenalin bi "usporio" desavanje i neka reakcija bi se videla. Ovaj uopste nije nikako reagovao. Jos je velika raskrsnica i sigurno da bi na vreme video ove momke koju suludu stvar rade
Jeste kočio, vidi se na drugom snimku, ali je to toliko kasno bilo, uspeo je možda 20-30kmh da skine sa brzine za te dve sekunde, a opet se sa 150 zakucao u Golfa...

sinda

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.11.2010.
Poruka
1.676
Rezultat reagovanja
110
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD R7 [email protected] 1.325V (EK Supremacy EVO waterblock)
Motherboard:
MSI B550 Tomahawk Max
RAM:
G.Skill 4x8gb DDR4 @ 3800mhz (16-16-16-36 1.42v)
VGA & cooler:
AMD Saphire Vega 64 (EK FC waterblock)
Display:
AOC 24" G2U 144hz
HDD:
ADATA XPG Gammix S11 PRO 1tb M.2 / 1TB WD Blue
Sound:
integrale
Case:
INWIN 303 Case
PSU:
Corsair HX750i
Da stoka sa Audijem nije toliko jurcao,ovi nebi izginuli,iako su krivi i prosli kroz crveno......

OCz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.04.2009.
Poruka
948
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 / Megashadow (lapped) Push-Pull (Scythe GT AP-15)
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Samsung 840 EVO 128GB & F3 HD153WI
Sound:
Cerwin-Vega! VE-15 / Denon PMA-1500R / AKG K702 / Shanling PH300 / Asus Xonar STX
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Thermaltake Smart SE 530W
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Jeste kočio, vidi se na drugom snimku, ali je to toliko kasno bilo, uspeo je možda 20-30kmh da skine sa brzine za te dve sekunde, a opet se sa 150 zakucao u Golfa...
A vidi se da je kocio i na prvom snimku. Tacno se pre udara vidi da mu se prednji deo spustio (od kocenja) i da je cak i pokusao u desno u tik pred udar da pobegne ali ne stize se pri toj brzini nista. Ja znam kako je meni bilo kada sam pri 130km/h sleteo s puta i kako to sve traje 1 sekundu. Jbg, naucice lekciju na ovaj nacin da i kada mislis da je sve okej ne mora da bude tako, jednostavno prevelika brzina povecava sanse da nesto podje po zlu. Steta za zivote i steta sto ce naje*** i on sam tudjom krivicom takodje.

Sve stoji sto je receno za vozaca Audija, ali cak cu i reci da je i pokusao da ima dobru reakciju. Kocio cim je primetio VW (koci jos od kada ulazi u snimak, znaci mnoogo pre udara i raskrsnice!), razmisljao cak i unapred da na desno proba (a vecina vozaca bi 100% na levo) da izbegne jer ce VW jos malo otici napred tj. u levo, ali jbg, nije bilo vremena.

Poslednja izmena:

OCz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.04.2009.
Poruka
948
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Sound:
Cerwin-Vega! VE-15 / Denon PMA-1500R / AKG K702 / Shanling PH300 / Asus Xonar STX
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Pre svega tudjom pa zatim svojom ce on naje***, a kontra bi rekli za ove druge.

Poslednja izmena od urednika:

Rapture

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.11.2009.
Poruka
485
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Suvisno je trositi reci na audistu, lik je ubica, i lekcija za oduzimanje tudjeg zivota je smrt, ako je naucio nek se rokne lepo u svoju cast, jer vidimo da mu je cast da cepa 160 kroz grad i ubije drugog. the end

OCz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.04.2009.
Poruka
948
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Sound:
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Ne slazem se, lekcija mu je da manijacka voznja moze i povlaci veliku sansu da napravi ozbiljne posledice i on ce sada sa time ziveti. Covek koji je ovo izazvao je preminuli vozac Golf-a. Da je naleteo 101 na Golf-a i da je poginuo vozac 101 svi bi pljuvali Golfistu jer je prosao na cisto crveno, ali ovako o pokojniku sve najlepse.

Jel radjena obdukcija? Jel vozac Golf-a nije bio pijan? Jel vozac Golf-a smeo kao novopeceni vozac da vozi nakon 22h po zakonu? Platio je nazalost najstroziju kaznu ..

Rapture

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.11.2009.
Poruka
485
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Vozac golfa je izazvao sudar, a smrt je krivica ovog u audiju...

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Batalite žestoke prepirke pre nego što dođe konjica.... svi smo izneli mišljenja i to je to..... Move on.

a c a

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
770
Rezultat reagovanja
24
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Propus@Deneb
Motherboard:
Foxconn
RAM:
Hyper X
VGA & cooler:
AMD
Display:
Samsung
HDD:
WD5000AAKX i WD20EZRZ
Sound:
int.
Case:
690IIa
PSU:
Seasonic
Optical drives:
Pioneer&Liteon
Mice & keyboard:
Chicony&Logitech
Internet:
SBB D3
OS & Browser:
7Ux64/XPSP3
Vožnja u naseljenom mestu od 160 je bahata vožnja. Vožnja u bahatom stanju sa izazvanim smrtnim ishodom je?

Zabraniti ZAKONOM do 24 godine da vozači mogu da voze mašine jače od 100 konja, u Italiji je tako, oni imaju iste probleme kao i mi. U ovom sudaru svi učesnici su imali ispod 24 godine. Učiti na primerima drugih država.

Grodos

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.07.2010.
Poruka
3.198
Rezultat reagovanja
436
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
Prolazak kroz crveno je vrlo česta stvar, definitivno neopravdana (zato mi imamo kamere koje hvataju prolazak na crveno pa u 7 dana ~150 kazni i sada ljudi koče na zeleno :D), međutim, iako je golf prošao kroz crveno, koliko g.l.u.p moraš da budeš da voziš toliko brzo na području na kome su postavljeni semafori?! Nisu mi jasni komentari "eto probao je on da spasi situaciju"! Šta je bre probao? Gradska vožnja je 50km/h (bar kod nas) zavisno od uređenja i kraj priče. Sa tom brzinom svi ostanu živi pa se onda može i utvrditi da li je golf prošao kroz crveno i da li je bio pod dejstvom alkohola! Čak je vozač audia mogao i da ga izlupa do dolaska policije, ovako je samo još jedan "ubica" koji i treba da odgovara za ubistvo.

ZoNi

Free SW Guru
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
3.254
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pre svega tudjom pa zatim svojom ce on naje***
Ne, ostajem pri tome da je uradio užasnu stvar pre svega svojom krivicom - jer on je vozio ludački brzo i pre prolaska Golfa kroz crveno svetlo.

U svakom slučaju, ne treba ovde braniti nikoga. Kriva su oba vozača, a da li je krivica 50-50% ili 70-30 ili 30-70... To je mnogo manje važno; tri života su ugašena, od čega su dva potpuno nedužna.

Siguran sam da će policija i sudovi uraditi svoj posao kako treba (NOT! :( ), kako se ovakve stvari ne bi dešavale u budućnosti.

a c a

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
770
Rezultat reagovanja
24
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Propus@Deneb
Motherboard:
Foxconn
RAM:
Hyper X
VGA & cooler:
AMD
Display:
Samsung
HDD:
WD5000AAKX i WD20EZRZ
Sound:
int.
Case:
690IIa
PSU:
Seasonic
Optical drives:
Pioneer&Liteon
Mice & keyboard:
Chicony&Logitech
Internet:
SBB D3
OS & Browser:
7Ux64/XPSP3
Sudovi ne mogu da spreče ovakve događaje, ali kultura u saobraćaju može.

ZoNi

Free SW Guru
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
3.254
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Delimično se slažem. Međutim, ako sud ovog vozača osudi na zatvor (ili mu bar oduzme dozvolu), verovatno će bar na neko vreme sprečiti da se to ponovi (kao što vidimo, ovom liku nije prvi put da radi nešto ovako).

CoyoteKG

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.01.2011.
Poruka
207
Rezultat reagovanja
7
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 2600K + CM Hyper 212 EVO
Motherboard:
MSI MPower Z77
RAM:
Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Fury Red DDR3 1866MHz
VGA & cooler:
NVIDIA Quadro FX 1800
Display:
Dell U2412m + Samsung 971p
HDD:
Samsung SSD 840 EVO
Sound:
KEF Cresta 3 + Pioneer A-66X
Case:
CM Silencio 650
PSU:
CM GX-450W
Optical drives:
-
Mice & keyboard:
HP
Internet:
10/1
OS & Browser:
Win7 & Chrome
Nece smanjiti ni malo ako njega osude na zatvor.
Smanjice tek kad naprave akciju i nekoliko ovakvih ludaka, a ima ih koliko hoces, preventivno strpaju u zatvor i zveknu kaznu da kredit mora da podigne i otplacuje 5 godina...
Dakle kad ih pohapse zbog brze voznje i pokusaja ubistva, a ne zbog toga sto su vec nekog ubili...

Sinoc setam sa zenom po gradu, napravili saobracajci neku akciju, dakle za sat i po vremena koliko sam setao i obisao ceo centar, video sam najmanje 10 rotacija na raznim mestima po gradu kako pisu kazne motoristima za voznju bez kacige...
Dakle, prevencija!!!

Nije mi jasna ta svest kod gradjana, da sednu na motor i ne stave kacigu. A na kilometar se primeti da nema kacige, i svaki saobracajac ce da ga zaustavi...
Ajd za pojas donekle i mogu da razumem, u autu si, mozda se i provuces pored saobracajca da te ne primeti...

U CH sam ziveo nekih godinu dana, i neki nas lik (da li je samo mit ne znam) nije stavio kacigu, zaustavili ga saobracajci koji su u civilnom autu, odrali ga nekom velikom kaznom.

Njemu nije bilo dovoljno to, nego je posle par meseci opet uhvacen bez kacige. Tad su mu oduzeli dozvolu, procenili ga da cim dva puta za istu stvar ga zaustavljaju, da je samoubilacki nastrojen i poslali ga kod psihijatra ako hoce nazad svoju dozvolu. Morao je da se smara seansama kod psihijatra kao da je *****...
I na kraju sto najvise boli, naplatili mu kaznu nenormalnu, naplatili mu to "lecenje" kod psihijatra, toliko ga je kostalo da je digao kredit...

Ajd pretpostavi da li ce ikad vise voziti bez kacige?

Stvarno tamo ni bicikliste na ulici ne mozes videti bez kacige

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog
Pošto izgleda da nastavljamo.....

Kada do saobraćajne nezgode dođe na raskrsnici koja je regulisana radom semafora, i kada jedan učesnik prođe kada mu je to dozvoljeno a drugi učesnik uđe u raskrsnicu kada mu je to zabranjeno, onda je osnovni propust na strani onog ko je ušao u raskrsnicu kada mu je to bilo zabranjeno semaforom.

"Uvek je osnovni propust onoga ko je ušao u raskrsnicu kada mu je to bilo zabranjeno signalom semafora. Sa druge strane, učesnici u saobraćaju koji prolaze kada im je to dozvoljeno, nemaju razloga da očekuju da će u raskrsnicu ući neko kome je to zabranjeno. Što se tiče brzine i alkohola, za njih se krivično odgovara onda kada su brzina ili alkohol u uzročno posledičnoj vezi sa saobraćajnom nezgodom. Kada postoji alkoholisanost vozača ili kad postoji brzina veća od dozvoljene, a ona nije u uzročnoj vezi sa saobraćajnom nezgodom, tada vozač odgovara samo prekršajno", kaže Okanović za 021.

What i said.

Vrh