Ne znam da li ovo tek treba da stupi na snagu ali ja kad potrosim 1GB po najvecoj brzini i dalje imam neogranicen net po manjoj brzini. Placam 1820 din a ne 1999 kao sto pise na linku koji si postavio. Paket je Prenesi i Surfuj 500. Inace sam nekih 4 godine u Telenoru i nikada nijedan problem nisam imao.Ovo više nema u Telenoru, barem za Prenesi i Surfuj pakete.
https://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Tarifni-paketi/Postpejd-tarifni-paketi/PRENESI-I-SURFUJ/
"Po isteku megabajta predviđenih paketom, sistem ce te zaštititi od dodatnog zaduživanja blokiranjem pristupa internetu."
Po meni, mts ima najbolji odnos cena paketa/mogućnosti pošto stalno produžavaju akciju 50% popusta na pretplatu.
https://www.telenor.rs/?page=10058Ovo više nema u Telenoru, barem za Prenesi i Surfuj pakete.
https://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Tarifni-paketi/Postpejd-tarifni-paketi/PRENESI-I-SURFUJ/
"Po isteku megabajta predviđenih paketom, sistem ce te zaštititi od dodatnog zaduživanja blokiranjem pristupa internetu."
Po meni, mts ima najbolji odnos cena paketa/mogućnosti pošto stalno produžavaju akciju 50% popusta na pretplatu.
Bio sam juce u VIPu i meni je to palo na pamet, ako raskines ugovor, smes da sklopis novi ali nemas pravo na telefon i nemas pravo na telefon godinu ipo dana.Ko je uzeo telefon pre par meseci, može da raskine ugovor, zadrži telefon i posle toga potpiše nov ugovor i ponovo uzme telefon. Smooth.
Ja sam potpisao ugovor sa 25% popusta na pretplatu bez telefona. Dumb me!
Platis samo racune koji su ti stigli i raskines.Cek cek, koliko sam skapirao, mogu da raskinem ugovor sad bez da otplatim ono sto mi je ostalo do kraja ugovora??
Verovatno je to za nove korisnike, inače bi i oni morali da nude opciju korisnicima da mogu da raskinu ugovore zbog promene uslovaNe znam da li ovo tek treba da stupi na snagu ali ja kad potrosim 1GB po najvecoj brzini i dalje imam neogranicen net po manjoj brzini. Placam 1820 din a ne 1999 kao sto pise na linku koji si postavio. Paket je Prenesi i Surfuj 500. Inace sam nekih 4 godine u Telenoru i nikada nijedan problem nisam imao.
Ahahaha, ekstra.. Znaci hteo sam da odem i sa keve prebacim na mene pre par dana i sada ovo video.. Pada raskid ugovora i onda ja sklapam ponovo na svoje ime i uzimam Lumiu 1520 verovatnoBio sam juce u VIPu i meni je to palo na pamet, ako raskines ugovor, smes da sklopis novi ali nemas pravo na telefon i nemas pravo na telefon godinu ipo dana.
Ali mozes da se prebacis na novu tarifu i da se nista ne desi sa ugovorom i onda ga produzis kada dodje vreme
Platis samo racune koji su ti stigli i raskines.
Ne, ali...Gospodo da li je nekome stiglo da plati kaznene poene zbog raskida ugovora,iako je sve po gore navedenom protokolu odradjeno,i ugovor raskinut bez da se placaju ikakve naknade?
Odes u poslovnicu i platis sve po ugvooru preostale racune,i zatrazis potpisivanje raskida ugvora. Samo sto ces izgleda i penale da placas kako su poceli.Ja sam budaletina,bio sam u telenoru,super zadovoljan. Prebacujem broj u vip pre par meseci,zasto ne znam ni sam...Cale nesto prebacivao firmine brojeve,pa aj i ja...Evo ja lupam sad,od 4 meseca u vipu,ja sigurno 2 nisam koristio telefon. Obracun i zadnji rok za placanje mi je negde 9-10 u mesecu,nikako ne odgovara,tad bas pred platu kad je stani pani,da dajem 2k za telefon ne pada mi na pamet...Naravno gase cim zakasnis 1 dan. Nisam isao na placanje unapred,obicno zaboravim...I onda stize ovo povecanje...Cale odlazi odatle,i sve brojeve vuce,i moj ostavi...Ja zakasnim tih mesec dana,i sta sad da radim? btw stigao mi je racun poslednji 2700 dinara...a uobicajeno je 1800. znaci mene je blam da takva "firma" posluje u Srbiji!
Moze li neko ukratko da mi objasni sta ja sad da radim da pobegnem od njih...Ne treba mi ni stari broj ni nista. Samo da se izvucem od njih.
Pitanje je ovako: Koliko trebam da platim da raskinem ugovor i da ih vise ne vidim u svom zivotu?
Ili da odem tamo i da onim nalickanim manekenima(dva komada) i dve glupacice(od dugih noktiju ne mogu ni na tastaturi da kucaju) napravim haos? Mada tako necu dobiti nista,al ajd...
U poslovnici ti je bilo objasnjeno kada i kako se placa, e sada drugo je to sto tebe briga da do tada platis. Nije vip kriv, kriv si ti sam, sto ista potpisujes a ne planiras da se pridrzavas toga.Obracun i zadnji rok za placanje mi je negde 9-10 u mesecu,nikako ne odgovara,tad bas pred platu kad je stani pani,da dajem 2k za telefon ne pada mi na pamet..
Meni su na majski račun (to je onaj famozni dodatni mesec) uračunali i ugovornu kaznu, ali sam uložio reklamaciju pa su mi posle 2-3 nedelje korigovali račun i umanjili za taj iznos ugovorne kazne. Otidi do poslovnice i uloži prigovor na račun, moraju da ga koriguju.Gospodo da li je nekome stiglo da plati kaznene poene zbog raskida ugovora,iako je sve po gore navedenom protokolu odradjeno,i ugovor raskinut bez da se placaju ikakve naknade?