Ajd animane, ne preuvelicavaj , na kraju cu i ja morati da cipujem ovo moje . Ali bih voleo pre i posle na dyno test.
Meni i bez cipa do 190 dotera bez ikakvog usporavanja ubrzanja. Cini mi se da onako kako ubrzava od 120 do 160, tako i do 190. Posle odjednom stane sa ubrzanjem i to je to, a obrtaljka na cini mi se manje od 4.5
Jedino ne kapiram sta je to turbo lag.
Odnosno kapirao sam da je to recimo kad idem sa nekih 1300-1500 obrtaja pa zabodem po gasu, i do 18-1900 nekako kao spor odziv, a posle 1900 kopa asfalt u bilo kojoj brzini.
Kako se tebi to osecao lag preko 2K obrtaja?
Znas kako se kaze, eco je koliko zgazis gas Sve je isto kao pre, samo sada bolje vuce kada zgazim gas, u normalnom rezimu voznje (penzija mod ) sve je isto kao pre. A FantomX mi kaze da ce i da trosi manje za oko 0,5l, to neka on objasni, ja se ne razumem previse.Znam da moze JTD da se dotera na 150ks na tocku (to je oko 170ks motor), nego pitam da li je neka "eco" mapa ili je "za sve pare"
Uzdravlje da te sluzi ta Lybra, nema boljeg auta za te novce! Imao sam limuzinu 1.9JTD
http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=9422maRmun !
Gde ja da cipujem svog shunta, dajte ponude
Perspektiva je cudo jedno, ja uskoro idem do grada, trudicu se kad god mogu da stisnem kvacilo i drzimSad kad vidim ovo, mozda je ipak bolje da se stiska kvacilo
Nek ti je svemocni u pomoci!Ja nemam kvacilo
Ali obavezno nizbrdo i ako je moguće kroz krivine, dakle nađeš dooobar spust krivudavi, stisneš lepo kvačilo k'o čovek i piči.Ja razmisljam da sednem sad u auto, da pritisnem kvacilo i da vidim koliko kilometara cu da predjem sa punim razervoarom i pritisnutim kvacilom
Ne buncamo, trolujemo, smeha radi, a koliko vidim dobro nam ideNe razumem sta buncate, kakva opasnost, pa vozim dete jbt. Klinja je spavao kao top.
Nece, nije Steam takav, RUS-a treba da se plasimo, video si klipJes vala, trolujemo i to profi... Nego ce Steam 100% da se naljuti :/
Ugrožavaš život deteta!!!!!Ne razumem sta buncate, kakva opasnost, pa vozim dete jbt. Klinja je spavao kao top.
Koje ljuti, uvalim mu kruti.Jes vala, trolujemo i to profi... Nego ce Steam 100% da se naljuti :/