CAR
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 16.04.2009.
- Poruka
- 1.694
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-920 @ 4.4GHz (21x210) HT-off / Noctua NH-D14
Motherboard:
Gigabyte EX58-UD5
RAM:
3x2GB Mushkin Blackline PC3-12800 CL7 1600MHz @ 1680MHz 7-9-7-24 1T
VGA & cooler:
PowerColor Radeon HD 5850 @ 950/1275MHz
Display:
Samsung SyncMaster T220
HDD:
Crucial RealSSD C300 128GB / Samsung Spinpoint F4EG 2TB
Sound:
Creative Labs Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series / Logitech Z-5500 Digital
Case:
Cooler Master Cosmos S
PSU:
Cooler Master Real Power M1000
Optical drives:
Samsung SH-S203B
Mice & keyboard:
Logitech MX 1100 / Logitech Wave Keyboard
Internet:
aDSL 1024/128
OS & Browser:
Windows XP Professional Edition Service Pack 2 / Windows 7 Ultimate 64-bit
Other:
PowerColor TV Wonder 650 / Corsair Flash Voyager GTR 32GB / Apacer HT203 200X 1GB
Strasna reklama, odusevio sam se... svaka cast za link!Da ne ispadne da pljujem nemce evo vam jedna idealka reklama
BTW, da znate samo koji je auto juce prosao mojom ulicom... Ford-fuckin'-GT!!!
Da, bas taj Ford GT, onaj ultimativni GT iz Fordovih radionica... onaj sto se Jeremy toliko lozio na njega, pa ga na kraju i kupio ... pa i prodao, s obzirom da se stalno kvario ... onaj sa V8 (a kako drugacije? ) zverinom sa 550-ak konjica pod haubom. Taj Ford GT
Elem, negde oko 11-ak, ja nesto drndam za kompom, kad cujem ide nesto niz ulicu, taljiga lagano... ali bas se vuce... samo, bucno mi mnogo. Ali bas bucno, s obzirom da ide na cirka 'iljadu obrtaja, samo sto se ne ugasi, i da dugo putuje... pritom, prepoznajem karakteristican zvuk V8 motora, "american muscle" u svoj svojoj slavi, nesto sto se bas retko vidja (cuje ) kod nas...
Ja glavu kroz prozor, da vidim sta je to, majku mu... kad ono - oni farovi (pomislih isprva da nije Fiat Coupe! ), i dugacko nesto, i sirooooko... gega se u jednoj traci, gazi bogami i po drugoj... i vuce se polako niz ulicu. Ja - u soku i neverici - omadjijan prizorom, ne mrdam... ode iza zgrade, ja trk na terasu, da ga vidim od pozadi... da, to je to, jos sa onim okruglastim stopaljkama pozadi. Ne verujem sta vidim u nasem gradu!!!
Pritom, kao sto rekoh, tutnji i grmi prilicno glasno (a prakticno na leru), bas za neverovati koliko moze da se cuje neki automobil na ~1000 RPM... a opet, neki prijatan zvuk, nije karakteristican zvuk nekih bangavih GTI-jeva od cirka 20 leta i busnim loncem koji inace prolaze mojom ulicom, i to jos punim gasom, budeci tako sve zivo i izazivajuci kod mene reakciju trcanja do frizidera i posezanja za jajima, iako nije uskrsnja sezona... potom, lik staje na semaforu, upali se crveno. Auto kasljuca, grca, samo sto se ne ugasi (prava trkacka masina, nema sta )... al' ovaj put je definitivno na leru
Pali se zeleno, lik krece prilicno lenjo (razumem ga u potpunosti, treba imati laganu nogu s obzirom na potrosnju onog cuda ), bar u prvih 10-15 metara... onda se doseti sta vozi, zaboravi na potrosnju, opali po gasu iz sve snage... HAOS I LOM!!! Zaurla ona zverina, kakva je to rika bila, k'o da onog GT-a neko nozem ubode... polete niz ulicu, jezivo kakvo ubrzanje, nestade mi iz vidokruga... ali sam ga cuo i dalje, kako tutnji autoputem, mislim da sam ga cuo bar do Sava Centra
Uuuuuuh, jezivo