Naravno, veća je gustina materijala. Kovane klipnjače, klipovi itd... prave se od valjanog čelika, koji se kasnije obrađuje na CNC mašinama. Kod livenog je proces obrade malo drugačiji. Vrši se samo površinska obrada. Lako se vidi razlika jer se kod livenih klipnjača vidi otisak od kalupa.Valjda obrnuto?....
Ja se tako nisam javljao na neke pozive, pa mi nakačili fiktivnu adresu, pa sam morao da dokazujem da stanujem tu gde stanujem, da bi mogao da registrujem auto. To je bilo valjda pre par godina.Što bre uopšte primate te pozive...
Nije 2 nego 5Opusteno, to ti je 2 dana u corki , taman da odmoris, jos imas i besplatan obrok
Objasni mi molim te kako je 5???Nije 2 nego 5
pa na slici lepo pise 5 danaObjasni mi molim te kako je 5???
Kad je dan u corci 2000 dinara, e aj sad molim te ubedi me da je 1000
I na tarabi pise ona stvar pa jos niko nije j ako me razumespa na slici lepo pise 5 dana
Mardelj je Mardelj, nema tu bolje i losije, svuda je istoPo mozda je on isao u neku bolju ćorku
Ma stvarno, sudski dokument gde pise 5 treba da se cita kao 2 ? Kako to "zna se" da je 2k din/1dan ? Daj taj clan zakona...I na tarabi pise ona stvar pa jos niko nije j ako me razumes
Zna se da je dan u zatvoru 2000 dinara, po ovome kad bi on lezao 5 dana, to bi bilo 10k znaci oni bi njemu bili duzni 5000
Nek uzme covek bilo kog advokata (i najlosijeg) nek mu napise zalbu i pozove se na zakon, i opusteno ce im oboriti tih 5 dana na 2-~2.5 koliko i treba da bude
Mardelj je Mardelj, nema tu bolje i losije, svuda je isto
Ako mislis na mene, za sad nisam gostovao tamo, a buduci da radim totalno kontra poslove od toga verovatno nikad i necu
To i nije strasno (mada se i ne radi), smorices se kad vidis sa kakvom bagrom treba da provedes 5 danaMa malo cu da se smorim ako me budu terali da kopam kukuruz, ili da cistim sneg... Ja sam nacuo da se ne ide u tvorza bas samo da odlezis
Pa ako je sudski i pisao ga sudija, sta sudija ne moze da se za***e?Ma stvarno, sudski dokument gde pise 5 treba da se cita kao 2 ? Kako to "zna se" da je 2k din/1dan ? Daj taj clan zakona...
Ja provereno znam da je 1000din, i znam primer od prosle godine gde je "odradjena" kazna sa 1k din po danu... Ako su nesto menjali u medjuvremenu nisam upoznat
Upravo takoDok nadju mesta u tvorza za tebe gonjenje ce da ti zastari.
Nemaju wireless, vec imaju optiku 100/100 sa po jednim racunarom za svakog zatovrenikaAko imaju wireless, brzo to prodje
Pa kako se ne za**** da napise manje?Pa ako je sudski i pisao ga sudija, sta sudija ne moze da se za***e?
Ne pokusavam da budem upravu, vec mislim da je tako (jer i ja sam cuo skoro za neko izdrazavanje kazne u CZ-u, i nebitna je prica ispostavilo se da je momak bio neduzan, i zbog lezanja drzava je morala da mu isplati odstetu, znam da je lezao oko ~2 meseca znaci 60 dana, a isplaceno mu je ~120k sto mu dodje 2k dan ) i zato smatram da sam upravuProveri ti to pa se javi, ovako dzabe pokusavas da budes u pravu
pa dal da se javljam u tu kanelariju da mi odrede dan, ili da se pravi blesav kao i do sadaOriginally Posted by drfedja
Dok nadju mesta u tvorza za tebe gonjenje ce da ti zastari.
Losa ti je racunica,kako god da okrenes.Tj,odmah da kazem da ne znam koliko je dan zatvora u dinarima sada,ali u tih 120k ako su mu zaista isplaceni,ulazi i naknada za dusevni bol,oskrnavljen ugled u drustvu i slicno...^To se ovde nikad nece deisiti
Cuti, dobro mu nije napisao da je 200 dinara dan, Coyo bi nam se nalezao fino
Ne pokusavam da budem upravu, vec mislim da je tako (jer i ja sam cuo skoro za neko izdrazavanje kazne u CZ-u, i nebitna je prica ispostavilo se da je momak bio neduzan, i zbog lezanja drzava je morala da mu isplati odstetu, znam da je lezao oko ~2 meseca znaci 60 dana, a isplaceno mu je ~120k sto mu dodje 2k dan ) i zato smatram da sam upravu
U svakom slucaju provericu