Naravno da jeste. You got rickrolled!Steam, jel to neka šala sa ovim video klipom
Jel ga majstor farbao valjkom za krečenje?I tako iznenada ja za vikend ofarbah auto.
Danas sposla cu prvi put da ga vidim po dnevnom svetlu.
Mozda je hteo spanski zid da odradiJel ga majstor farbao valjkom za krečenje?
Elem, tu pomorandžinu koru možeš da ispoliraš, mada vidim da ima i fosila mrtvih mušica u farbi.
Ma dobro je to ofarbano, da je baš loše Feđa bi ti rekao da je auto farban mačkomE moj sinovac, da ti znas kako je iznenadno i dosla ideja da se ofarba nebi nista pisao
Bilo je spremam za poliranje...ma besje poliranje aj ga farbamo...aj.
Ofarban za dan i po, inace se farba nedelju dana.
Zao mi jedino sto sam omasio boju, presvetla je, inace sam zadovoljan kako je ofarban.
Pa gledaj, špricanje traje par sati, ali priprema za farbanje traje dosta i veliko je zezanje, a ujedno to je pola farbanja. Ako ga niste pripremili kako treba, bolje da ga nisi farbao.E moj sinovac, da ti znas kako je iznenadno i dosla ideja da se ofarba nebi nista pisao
Bilo je spremam za poliranje...ma besje poliranje aj ga farbamo...aj.
Ofarban za dan i po, inace se farba nedelju dana.
Zao mi jedino sto sam omasio boju, presvetla je, inace sam zadovoljan kako je ofarban.
Jao bre Minuse, pa ako si plaćao samo materijal mogao si više da se otvoriš, i uzmeš nešto kvalitetnije.Ako cemo tako, nista bez komore zar ne, a onda opet mozes da kazes, nista bez kvalitetne komore, a onda na kraju to izadje od 500-1500eur u zavisnosti od kola i kvaliteta kao i vrste farbe.
Mene je ovo izaslo okruglo 5300din ili ti materijal.
Pa kako si mešao boje? Jel si nosio poklopac od rezervoara kao uzorak?A pa ne moze mob od 3mgpix da uhvati lepo, "plastificiran" je kao ovaj prednji deo sto je uhvacen.
Nego mi je presvetao, a sad je kasno