da da, to sam koliko toliko shvatio nego me je zbunilo ono sa levo i desno, dok nisam shvatio da su valjda punto i brava jedan do drugog na prvojs slici i da snop koji ide ravno daju ti morimoto projektori...Valjda sam uspeo da objasnim koliko toliko?
To možda kad ti ugradi nestručno liceNesto kasnije sam vozio sa sela po potpuno mracnom putu, i sve vreme se nervirao jer svetla ne bacaju daleko Jednostavno, kad bacas na vertikalan zid, vidis jednu stvar, kad sedis u autu i bacas na put, vidis drugu.
EDIT: Sad kada sam primetio prednji slot za tablice imam jedno pitanje koje me dugo muci: Da li je po nasem zakonu obaveza da se na automobil stave obe tablice ili je moguce staviti samo zadnju tablicu? Citao sam da u Evropi mozes da imas bilo koju prednju tablicu koja cak ni ne mora da bude ista kao zadnja, jer se prilikom rutinske kontrole pregleda samo zadnja tablica dok je prednja opcionalna.
'bem ti, sad sam se razocarao :/Moraju obe.
Valja kao dobar dan Nema greshke sa ovim. Kada imash jaka svetla, ma koliko dobro da su podeshena, mozesh da zasmetash vozachu iz suprotne trake. Recimo da je dovoljno da predjesh preko lezeceg i da podignesh svetla u jednom momentu, ili da auto malo poskochi, sa ovim nikome ne smetash 100%, a videcesh stvari koje ne mozesh da vidish sa farovima ma loliko daleko da bace, dobar primer su oni kuchici i machke, koji malo malo pa izlete na kolovoz. Zatim peshaci i sl. Kao stvoreno za nashe magistralne "puteve"Znam
na nekom drugom forumu na kojem blejim, se povela velika rasprava oko toga "dal valja ili ne valja"
Kao da može da se nađe za 50E pa da li vredi kupiti hehehe. Ljudi su ponekad jako nerealni
Pa eto, reko' da podalim sa vama