Ma, dobro da ga nisi uzeo.Zove me lik pre 20 min za megana i priča ide:
On: pozz, zovem povodom Megana, kako je?
Ja: ok, nego, koliko ste rekli da je prešao auto?
On: 140000km, nema laži, 100%, dece mi
Ja: Našao sam taj auto na slovenačkim oglasima, ima fotografija sa 180164km. No nevažno, kuneš se u decu ************.
On: muk...
THE END!
Ne smeta meni što oni lažu ali kad se neko kune u decu i laže!?
Dokaz: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5466654&show=2
Uh,stvarno ste odlicno prosli....Sta da ti kazem, stalno se skroz zivot uci, na tezi ili laksi nacin. Ovde se desio splet okolnosti gde je postojala jako mala sansa da se auto spasi, nas je sreca a ja kola nisam uspeo. Ta brzina + put jednostavno ne ostavljaju mnogo za ispravak greske ako do nje dodje. Onda dodje pitanje zasto uopste ici tom brzinom ...jbg, nije prvi put, prolazilo se i ranije te je ovaj prolazak nekako dosao vise "napamet" a to nije trebalo dozvoliti ...sada se ne vredi vracati nazad i na ono najgluplje "sta bi bilo kad bi bilo", to jako mrzim kada neko krene tako ...sledeci put jednostavno vise paznje i ne do ili preko granice ...neka mera je najbitnija ..
Nije vise ni vazno, ali evo prevrnut je auto pa ima slika i od toga, kako zapravo izgleda kada normalno stoji..
http://imgur.com/a/hrKgv#0
Zove me lik pre 20 min za megana i priča ide:
On: pozz, zovem povodom Megana, kako je?
Ja: ok, nego, koliko ste rekli da je prešao auto?
On: 140000km, nema laži, 100%, dece mi
Ja: Našao sam taj auto na slovenačkim oglasima, ima fotografija sa 180164km. No nevažno, kuneš se u decu ************.
On: muk...
THE END!
Ne smeta meni što oni lažu ali kad se neko kune u decu i laže!? Umri gade!!
Dokaz: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5466654&show=2
Nisam strucan,al ako nije izasao iz ose deluje da se moze popraviti ?Sta da ti kazem, stalno se skroz zivot uci, na tezi ili laksi nacin. Ovde se desio splet okolnosti gde je postojala jako mala sansa da se auto spasi, nas je sreca a ja kola nisam uspeo. Ta brzina + put jednostavno ne ostavljaju mnogo za ispravak greske ako do nje dodje. Onda dodje pitanje zasto uopste ici tom brzinom ...jbg, nije prvi put, prolazilo se i ranije te je ovaj prolazak nekako dosao vise "napamet" a to nije trebalo dozvoliti ...sada se ne vredi vracati nazad i na ono najgluplje "sta bi bilo kad bi bilo", to jako mrzim kada neko krene tako ...sledeci put jednostavno vise paznje i ne do ili preko granice ...neka mera je najbitnija ..
Nije vise ni vazno, ali evo prevrnut je auto pa ima slika i od toga, kako zapravo izgleda kada normalno stoji..
Upravo I onda dolazimo do one cuvene: " *****a devojka se ne pita koliko je kur*a primila" jer uvek si drugi, eventualno treci Tako je i prilikom kupovine auta, zato je najbolje to u neku ruku zanemariti i gledati samo stanje autaa Megaskot , sta te tu cudi , kacili smo ovde lik na mobile.de 280 000 a u Srbiji 60 000 , u zdravlju te sluzio Astral
Avalski put sam prosao bar 1000 puta i mogu da ti kazem da je vrlo nezgodan, narocito kada se uhvati onaj masni kondenz.Taj blatnjavi put je neki potpuno nebitan gde je auto sleteo, a sleteo je sa Avalskog puta.
Ne želim da ti ovde pametujem, ali problem je što mislis da sa svojih 21 godine imaš mnogo iskustva, a onda te iza krivine saceka sr@nje. Veruj mi, većina nas je to prošla, znam po sebi. Do 23 godine sam se lupao bar 2-3x, naravno ništa strašno, ali svaki put je bilo za nauk i kada je bilo zbog moje greške, bilo je zbog glupiranja, nestrpljenja itd...21, i mnogo vise iskustva i staza sa raznim kolima i takvom voznjom od 80% vozaca sa koliko god hoces staza.
To sam ti i ja rekao... otisla torzija sa nosaca, pa je malo "spao" zadnji trap. Bilo bi dobro da uradis detaljnu reviziju limarije na tom automobilu.
Baš gadna situacija, magla i poledica, ovaj je dobro prošao.
Jel balaviš na ribu ili na auto?
Sto je moj cale ispricao neki dan:"kad sam imao 20 godina mislio sam da sam najpametniji, a sto sam sada stariji sve sam gluplji".Sa 21 sa mislio da sam popio svu pamet sveta, a sad sa 34 vec imam potpuno drugačiji pogled, pa se opet desi da ponekad napravim gresku i glupost.
Nisi valjda....Ja sam zbog ove u kadilaku laksi 120 grama