Samo 120-150? Pa taj je bas lagano vozio. Da je jos malo stisao gas, ne bi ga stigli presretaci.Gledam sad SAT i pustaju snimak iz presretaca snimaju Porsche a na ibarskoj i covek vozi 120 150 i oce da ga kazne pa njemu bre treba da cesitaju a ne da ga kazne
Naravno... TDI rulz!Kojih nemaca, gnojeva?
Odlično. Jedan od najtjunabilnijih turbo benzinaca. Zahvalan je i za plin. Rado bih uzeo neki A3 1.8T ili Ibizu Cupru.A kako se ponsaju VW 1.8T benzinci kad se cipuju
Kakva je bre ovo Cupra diesel? Budzevina...
Imam i sad cutoff, isti ovakav
Gde si nasao ovog Gnoja?I za dominatora, ne treba bolje
Ne znam sta da ti kazem, moguce da mu je zapao dobar primereak, birani primerak :p Ne ozbiljno, moji petljaju sa kolima i to dosta, i svasta nam je proslo kroz ruke, i saradjivali su (saradjuju i dalje) sa strancima sto je i logicno zbog nabavke istih, no da ne sirim pricu reci cu ti ukratko detalje.wtf VW je kupio seat pre 21 godinu, a vecinski vlasnik od tipa 80 i neke, 86 ili 87!
Seat altea 2.0 tdi sa dsg-om evo kod ujaka presla preko 300 hiljada i imao je problem sa paljenjem lampice za imobilajzer, u jednom periodu crkavale sijalice napred, oborene, promenjena dva stabilizatora napred, i to je to pored redonog servisa odnosno potrosnih komponenti kao sto su svecice i kocione plocice.
.