• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Automobili

Avijon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.10.2010.
Poruka
99
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
Ako pod gradskom vožnjom podrazumevaš semafor, gas, pešački, gas, gas, semafor, onda ionako moraš stalno menjati brzine ;)
A svejedno, mislim da je okej ideja, non-stop ga teraš u niskim obrtajima, em štediš, em imaš kultivisaniji rad motora, tih, jedva čujan :)

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Ako pod gradskom vožnjom podrazumevaš semafor, gas, pešački, gas, gas, semafor, onda ionako moraš stalno menjati brzine ;)
A svejedno, mislim da je okej ideja, non-stop ga teraš u niskim obrtajima, em štediš, em imaš kultivisaniji rad motora, tih, jedva čujan :)
Slazem se, plus duzi radni vek motora, takodje zbog niskih obrataja i stalnog saltovanja, manja potrosnja svakako, jedino sta vidim negativno tu, jeste sam menjacki sistem (verovatno ce biti kvalitetan i nece se puno kvariti, ali kad se pokvari kuku lele :d), jer konkretno i sad je skuplji za odrzavanje 6stepeni manuelni menjac nego 5stepeni manuelni( bar sto se tice VW modela), a automaticima da ni ne pricam(em samo par ljudi zna to da odradi kako treba, a deru, poznanik je skoro radio na 407 2.0HDI automatik, kaze da ga je servis izaso skoro 'iljadarka evropskih, doduse njemu je nesto bilo i riknulo, nije bio klasican servis), ali svakako sto se tice voznje i ja vidim samo prednosti ;)

Avijon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.10.2010.
Poruka
99
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
Jeah. Kad sam biJo mali i terao juga gde god je to bilo moguće i nemoguće, kleo sam se u šaltaše i nisam želeo da razumem "penzionere" koji ganjaju automatizovane automobile, to mi je nekako bilo nepotrebno, na to sam gledao kao na ubijanje duše u automobilu. Kasnije provozaš jedan, drugi automatik, skapiraš koliko je to sve uznapredovalo i koliko je, u stvari, moćna i korisna stvarčica. Posebno u gradu!
Jedine mane su što je skuplji u startu, za nijansu veća potrošnja (mada se i to smanjuje godinama) i održavanje koje je dosta skuplje, ali avaj, potrošni materijal, negde mora da se žali :)

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER

Milos

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
422
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel|E8400|3.0 GHz
Motherboard:
Gigabyte|GA-EG45M-DS2H
RAM:
KINGSTON|1066MHz DDR2 HyperX|8 GB
HDD:
Western Digital|WD10EADS|2TB
Case:
Chieftec|HM-03SL-OP
PSU:
Cooler Master|RS 450 ACLY
a kolika je realna cena ovog modela,lici kao da ga je gospodin malo precenio?

meni je to vec 10 godina dreamcar (e46) , recimo 320 Ci / 325 Ci u Estoril Blau

FantomX

GPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.849
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other:
¿ʞɔnɟ əɥʇ ʇɐɥʍ
Ehh, da mi je njegov mozak na par minuta da se odmorim :ajoj:

http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/812071_BMW_330_2003_god
Ja se zgrazavam na komentare slicnim tvojima kada su u pitanju tudje stvari, pogotovu automobili koje svako ima pravo da ceni koliko zeli. Ne verujem ni da bi ti prodao svoj Bravo za 2.000e, cisto onako, da budes ljubazan prodavac.

Sam ton posta i smajli koji udara glavom direktno implicira na nepotrebno zgrazavanje i omalovazavanje tudje procene, zahteva i bilo cega drugog.

Moja stvar, moja cena, moj razlog prodaje.

Vredjanje stranca na ovakav nacin i bilo koje drugo osobe koja svojim prisustvom ne ucestvuje na pcaxe forumu je krajnje neozibljno i los primer ostalim korisnicima.

d0minat0r

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.633
Rezultat reagovanja
58
Moja konfiguracija
VGA & cooler:
Gainward 4850 512DDR3
Display:
Viewsonic 24"
HDD:
seagate 500Gt Single P
Case:
/
Optical drives:
Samsung 203D
Mice & keyboard:
A4tech oscar X 748K i microsoft ergo natural 4000
Internet:
ADSL 4Mbit
OS & Browser:
WIN7
Ovaj je indijanac tu nema sumnje :D kad vidis komentar oprema je full fullova sve ti je jasno

Avijon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.10.2010.
Poruka
99
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
Oke, jeste indijanac zbog te izreke, ali auto je stvarno nakrcan opremom i jako fino sređen, dosta očuvano i izgleda.
Mene više interesuje što je sve ovo zamenjeno na 85k, to nešto normalno kod BMWa ili ga gari malo više gazi?

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
@Avijon: Pazi stoji da je BMW u ekstra stanju bar sa slika, sto se tice opreme i to stoji da ima sve zivo od oreme, e sad za ovih 85k km-a mu bas i ne verujem, ali ajde, i sve to da je tako, cena od skoro 20k za 2003 godiste je izuzetno visoka, jer za te pare bez problema kupujes BMW mladjeg od 2005, Audije A6 mladjeg od 2005-6, Audi A4 itd itd, ovo je stvarno prenaduvano zestoko, al dobro kao sto je FantomX rekao, njegova cena, njegova stvar.

Sto se tice toga sta je sve zamenjeno, ne bi to smelo nikako da je normalno za tu kilometrazu pa taman da mu je dusu vadio u voznji to nikako ne bi smelo da bude (ovo filteri ulje i brisaci to ne racunam) ali zamajac, lamela i kvacilo da odu tako brzo, to mi je bas cudno

@FantomX: Tvoj post necu ni da komentarisem, jer si ocigledno preko noci postao strucnjak za automobile i procene istih, a ja priznajem ipak nisam toliko dobro upoznat sa materijom, stoga ti se ja izvinjavam zbog mog prethodnog komentara koji si procitao i stvarno ne bih da ulazim u dalju bespotrebnu raspravu sa takvim strucnjakom

@Milos: Ovo je neka cena http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4795265&show=1(za koju takodje verujem da bi mogla bar malo dole) jer sam vidjao da ima i jeftinijih, ali eto izabrao sam najskuplji sa sajta, i plus da ga prevedes na nase tablice(to vec zavisi od nase carine ali mislim da bi AMSS ili neka firma spediterska mogla reci otprilike cenu) ali aj da kazemo da bi te sa registracijom izasao plafon 13500 (plus ako imas nekog da ga uvezes na invalida ili nadjes nekako da refundiras PDV cifra bi bila dosta manja) ;) E sad, razlika izmedju ovog automobila i onog sa linka koji sam ja okacio jeste sto onaj ima navigaciju ovaj ne, ali da ubacis sam orginal navigaciju, izasla bi do 1000evra maksimalno( i to u Delta Motorsu da ti urade, znaci sve orginal plus ruke, plus knjizica, plus da se kaze da je servisiran u Delta Motors-u) pa izracunaj koja je usteda ;) Plus da ne pricamo da je ono 330 a ovo 320 koji je inace 2100 i neki kubik, sto je opet jeftinije za registraciju od 3000 kubika;)

Poslednja izmena:

a c a

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
770
Rezultat reagovanja
24
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Propus@Deneb
Motherboard:
Foxconn
RAM:
Hyper X
VGA & cooler:
AMD
Display:
Samsung
HDD:
WD5000AAKX i WD20EZRZ
Sound:
int.
Case:
690IIa
PSU:
Seasonic
Optical drives:
Pioneer&Liteon
Mice & keyboard:
Chicony&Logitech
Internet:
SBB D3
OS & Browser:
7Ux64/XPSP3

FantomX

GPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.849
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other:
¿ʞɔnɟ əɥʇ ʇɐɥʍ
@FantomX: Tvoj post necu ni da komentarisem, jer si ocigledno preko noci postao strucnjak za automobile i procene istih, a ja priznajem ipak nisam toliko dobro upoznat sa materijom, stoga ti se ja izvinjavam zbog mog prethodnog komentara koji si procitao i stvarno ne bih da ulazim u dalju bespotrebnu raspravu sa takvim strucnjakom
Mojne me samo to u strucnjake i to, znas na sta mislim...

Mali doprinos temi...

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Ne znam na sta mislis, niti da budem iskren me zanima, rekao si sta si imao, ja sam rekao i to je to, zavrsena prica sto se mene tice

FantomX

GPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.849
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other:
¿ʞɔnɟ əɥʇ ʇɐɥʍ
Super, onda crva nije ni bilo....

Lm, okacio sam slikice, uradjen je remap automobila na 125ks, stavljen protocni lonac sa slike, sleduje u toku nedelje skidanje srednjeg lonca i katalizatora.

Ujedno se odjavljujem, ko zeli, zna gde moze ispratiti temu o mom automobilu.

Over and out.

a c a

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
770
Rezultat reagovanja
24
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Propus@Deneb
Motherboard:
Foxconn
RAM:
Hyper X
VGA & cooler:
AMD
Display:
Samsung
HDD:
WD5000AAKX i WD20EZRZ
Sound:
int.
Case:
690IIa
PSU:
Seasonic
Optical drives:
Pioneer&Liteon
Mice & keyboard:
Chicony&Logitech
Internet:
SBB D3
OS & Browser:
7Ux64/XPSP3
Sad si nasao da skidas katalizator kada krecu da mere izduvne gasove na tehnickom....

M_M

PCAXE Member
Učlanjen(a)
23.03.2011.
Poruka
277
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7-2600K, Noctua NH-D14
Motherboard:
MSI P67A-GD65
RAM:
4x2GB ExcelRAM, 1866CL8
VGA & cooler:
Asus R9 290 OC 4GB
Display:
24" Dell 2407WFP-HC
HDD:
Kingston HyperX 240GB + 6TB
Case:
CoolerMaster CM690
PSU:
Corsair HX750
Optical drives:
LG BluRay
Internet:
SBB 15Mbit
OS & Browser:
Win7HP 64bit
Other:
APC SmartUPS SU1000i
U principu dizel motor ima najnižu potrošnju na kolenu gde mu počinje maksimalni obrtni momenat, dakle negde oko 1500-1750rpm.

Neki ljudi voze i na nižim obrtajima misleći da štede gorivo, ali tada sagorevanje nije naš najbolje, pa se u motoru skuplja više "gareži" i po motoru iznutra bespotrebno stvaraju naslage. Ako se tako stalno vozi, motor će vremenom da se "ulenji" i te tada tako već skorenjene naslage se nikad više neće skinuti... Dakle vozite kako se i vozi, kako motoru dolikuje, dizele ne mučite često sa ispod 1500rpm, naročito ne hladne i na uzbrdicama. Ako ih pretežno vozite lagano (1200-2000rpm), s vremena na vreme, kada su zagrejani, "produvajte" ih na 2500-3500rpm na barem nekoliko minuta, biće vam zahvalni.

Poslednja izmena:

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II [email protected] + Prolimatech Megahalems
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
SSD 840EVO 250GB, 2x1TB Samsung
Sound:
Audigy 4 + Altec MX5021 + Sennheiser HD555@HD595
Case:
CM HAF932 + Zalman MFC1 Plus
PSU:
Chieftec APS-750C Modular
Optical drives:
Pioneer DVR-216D 20x DVD-RW
Mice & keyboard:
MS Sidewinder + Logitech ultraX
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4

hsv.stoned

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.04.2011.
Poruka
1.478
Rezultat reagovanja
15
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk Max
RAM:
Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200MHz (CL16)
VGA & cooler:
Sapphire RX 580 Pulse 8GB
Display:
AOC i2481FXH
HDD:
Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
Sound:
FiiO K5 Pro + Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W
Case:
Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
PSU:
Cooler Master G550M
Optical drives:
Samsung SH-222AB DVD/RW
Mice & keyboard:
Asus ROG Chakram wireless + Asus ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
Internet:
SBB 150/10 Mbps
OS & Browser:
Windows 10 Pro || Mozilla Waterfox
Other:
Sony Xperia™ XZ2
Pa ako seljacki golf II '88 god trula visnja koja stvarno truli, koji je prevozio ovce, prasice i dzakove cementa, moze da kosta oko 1800e a vecina ih i kosta toliko, moze i ova 205-ica da kosta 2500e. Seljacka je ovo drzava, cene su nerealne.

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Zar sve ovo ispod ne vredi toliko na kraju? Da se razumemo, ja totano nisam upucen, prethodna recenica je pitanje ne konstatacija.

Auto ima 180 konja, titanijumski ventili, veliki stepen kompresije, k/n filter, izduvna grana pletenica, cip, sinter lamela, pojacana korpa, prenos u menjacu pravljen trkacki, auto ide samo 200kmh na 7600rpm (ali ide odmah), sva 4 diska nova i nove plocice, veci prednji diskovi 283mm i klesta od pezoa 307, glavni kocioni cilindar stavljen veci od pezoa 406, teflonska kociona creva, trkacko kociono ulje, remontovana i spustena torzija, amortizeri tvrdo punjeni u Bobo sport radionici, grbava hauba od automatika, auspuh fi60 od grane do kraja... Ko zna cega jos tu ima... Mnogo je para ulozeno bez povratka. Potrosnja 13L po gradu, a verovali ili ne, 6.5-7L na otvorenom. Pogodan za brdske trke. Ljudi koji misle da kupe ovaj auto za 1500e neka ne zovu dzabe da mi ne prave tumor na mozgu od viseminutnih bez potrebnih razgovora. Zamena za Suzuki Vitaru

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II [email protected] + Prolimatech Megahalems
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
SSD 840EVO 250GB, 2x1TB Samsung
Sound:
Audigy 4 + Altec MX5021 + Sennheiser HD555@HD595
Case:
CM HAF932 + Zalman MFC1 Plus
PSU:
Chieftec APS-750C Modular
Optical drives:
Pioneer DVR-216D 20x DVD-RW
Mice & keyboard:
MS Sidewinder + Logitech ultraX
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Naravno da ne vredi, ali ne mozes tako jednostavno stvari da postavis, za nekog trkaca verovatno vredi, za obicnu osobu koju cini 99.8% vozaca na ulicama ne vredi, tu spadam i ja.
On je to ugradjivao za sebe, mozes ti para i para da bacis na neko modovanje i budzenje za svoju dusu, opet kasnije neces moci pare da izvuces nazad.
Jer kada na kraju pogledas sta si uzeo za te pare?
Auto koji je 1992 ;)

Drugim recima, ko ga je terao da prebudzuje auto, kupca za ovako nesto tesko ce naci, dok za stock GTI verujem da bi nasao brze, ali ne i brzo.
Druga stvar, to je smrt na tockovima ako ima 180 konja, njegova originalna kilaza je oko 800kg, stock GTI je imao 120 konja i isao kao nevreme.
Uzrok mnogih saobracajnih nesreca je bas ovaj auto.

Za 2500eur uzimas bez problema 10god mladji auto.

Inace smajli shock mi je za opremu, a smajli koji je u neverici je sta ljudi prodaju, tj. sta voze.
Nisam nigde komentarisao cenu, ali kad me vuces za ... :P

Za 2500eur biras Punto 2001-2002 godiste, od 2500-3000 peugeot 206, a preko 3000 Stilo-a ili Alfa-u 147.

Poslednja izmena:

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
Kao shto rekoh, pitam da mi se pojasni, ne razumem se... ;) Jasno mi je da za taj novac moze da se kupi noviji auto i sl, ali da li moze sa 180 konja, takvim ubrzanjem i sl... Inache, slazem se da je ovo pakao na tochkovima. Jasno je i da sa svim tim budzenjem faktichki sebe osudio kupce koje traze tako neshto, a takvih je malo verovatno... Izmedju ostalog i napisao da mu se ne nudi 1500 eura i da ga takvi razgovori ne zanimaju, tako daje sve jasno. Shto se tiche modovanja, to nisi u pravu. JBL je mod 29 project koliko znam prodao za slicne pare koliko je ulozio. Isto sam ja uradio sa A3DB modom koji je kupimo micri za neshto malo manje para nego shto sam ja ulozio. Ljubav? To ili imash ili nemash...To se u prodaji ne rachuna, bar ne u Srbiji. Ali dobro, objasnio si mi sta znace smajliji koji bez teksta stvarno mogu da se protumace ovako ili onako.

:wave:

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Naravno da ne vredi, ali ne mozes tako jednostavno stvari da postavis, za nekog trkaca verovatno vredi, za obicnu osobu koju cini 99.8% vozaca na ulicama ne vredi, tu spadam i ja.
On je to ugradjivao za sebe, mozes ti para i para da bacis na neko modovanje i budzenje za svoju dusu, opet kasnije neces moci pare da izvuces nazad.
Jer kada na kraju pogledas sta si uzeo za te pare?
Auto koji je 1992 ;)

Drugim recima, ko ga je terao da prebudzuje auto, kupca za ovako nesto tesko ce naci, dok za stock GTI verujem da bi nasao brze, ali ne i brzo.
Druga stvar, to je smrt na tockovima ako ima 180 konja, njegova originalna kilaza je oko 800kg, stock GTI je imao 120 konja i isao kao nevreme.
Uzrok mnogih saobracajnih nesreca je bas ovaj auto.

Za 2500eur uzimas bez problema 10god mladji auto.

Inace smajli shock mi je za opremu, a smajli koji je u neverici je sta ljudi prodaju, tj. sta voze.
Nisam nigde komentarisao cenu, ali kad me vuces za ... :P

Za 2500eur biras Punto 2001-2002 godiste, od 2500-3000 peugeot 206, a preko 3000 Stilo-a ili Alfa-u 147.
Nista vise ne bih dodao ;)

Milos

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
422
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel|E8400|3.0 GHz
Motherboard:
Gigabyte|GA-EG45M-DS2H
RAM:
KINGSTON|1066MHz DDR2 HyperX|8 GB
HDD:
Western Digital|WD10EADS|2TB
Case:
Chieftec|HM-03SL-OP
PSU:
Cooler Master|RS 450 ACLY

Avijon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.10.2010.
Poruka
99
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
JBL je mod 29 project koliko znam prodao za slicne pare koliko je ulozio.
Samo kratka napomena da ovo nikako ne možeš da porediš, jer pričamo o novom kompu i o polovnom automobilu.
Da li bi isto tako modovan komp uspeo za iste pare da proda za 5 'dina? :wave:

a c a

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.04.2009.
Poruka
770
Rezultat reagovanja
24
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Propus@Deneb
Motherboard:
Foxconn
RAM:
Hyper X
VGA & cooler:
AMD
Display:
Samsung
HDD:
WD5000AAKX i WD20EZRZ
Sound:
int.
Case:
690IIa
PSU:
Seasonic
Optical drives:
Pioneer&Liteon
Mice & keyboard:
Chicony&Logitech
Internet:
SBB D3
OS & Browser:
7Ux64/XPSP3
205-ica je bruka i vredi 2000e min. Ona je vec jangtajmer, u inostranstvu bi dobio ove pare iz piiiiip.
Meni zao sto sam letos propustio Sierru Saphire RS Cosworth za 2200e....

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
^Pa znas kako, zavisi sta zelis od auta... Ako zelis trkaca, a nije ti bitno godiste, onda i mozda(mada nikad ne bih dao te pare za to godiste ali dobro to je moje licno misljenje), ako zelis sto kvalitetniji auto za te pare, onda ne vredi nikako :) Takodje to je auto koji uglavnom se kupuje srcem, kao sto je neko rekao.. Dakle ako si recimo fanboy Pezoa i trkaca, onda bi itekako dao 2500 za ovaj auto, ali poenta je sto vecina ljudi (pogotvu u Srbiji) generalno sto je i normalno ako pogledas realno, zeli da kupi sto mladji i sto bolji auto... A za te pare, moze da se nadje dosta bolji auto sigurno ;) Takojde, jos jedna stvar koja nikako ne ide u prilog ovom autu, je njegova potrosnja koja nije mala nikako, naprotiv 13l u gradu, a realno nigde ne mozes da iskoristis njegov maksimum, tj da ga vozis onako kako je ovaj auto namenjen, osim ako nemas para ko blata, pa da se po ceo dan vozis po autoputu, po mom misljenu, voziti ovaj auto po gradu je em bezveze mucenje njega jer nece se iskoristi ni 30% njegovog potencijala(osim ako se ne prekrsi gomila saobracajnih propisa) a i smrt je za dzep zbog maloprepomenute potorsnje, takodje zalosno je sto ce ovaj auto verovatno kupiti neki moj vrsnjak, i eto ti potencijalnog samoubice ili jos gore ubice na drumu, jer kao sto je minuS rekao, ovaj auto je mnogooo startan i brz i u stock modu, a pogotovu ovaj budzeni, nikako nije za mlade i neiskusne vozace

Poslednja izmena:
Vrh