odlicnaOpa.
A jel gleda neko "Pillars of the earth"?
Sa uzivanjem sam odgledao sve epizode, jedna od retkih koja okupira paznju, zao mi je sto ej " zbrzana " i sto recimo bitke izmedju severa i juga bolje ekranizovane.Preporuke za The Game of Thrones, jedino je mana sto se tek "zakuvalo", a rasplet cemo gledati kroz koju godinu!
Gledanost je dobra, bice bolje sledece sezoneSa uzivanjem sam odgledao sve epizode, jedna od retkih koja okupira paznju, zao mi je sto ej " zbrzana " i sto recimo bitke izmedju severa i juga bolje ekranizovane.
Ali kad su rekli da tek treba da nasnimaju ostatak
E jbes ga ako si ti matori ista pohvalio ili prokomentarisao u pozitivnom svetlu. I dijamantu bi nasao manu. Retko kada je neutralno a najcesce negativno...serija je ok ali nish posebno pogotovo ako ne volite duboke i teske depresivne momente kojima ova serija obiluje. Mislim da do sada nisam gledao ni jednu seriju gde pola glavnih likova pogine u prvoj sezoni....
Ne znam sta vidis negativno u mom komentaru?! Rekao sam da je serija ok ali da je TESKA i cudna obzirom na mortality rate glavnih likova To neko moze da protumaci kao pozitivno, a neko kao negativno. Tesko da mozes osporiti da je serija u mnogim delovima depresiva, da ne pisem sad spoilere ali ubijanje dece, familije na podle nacine u (skoro?!) svakoj epizodi je cinjenica. Ako bas hoces negativno, u mom stilu serija bi trebala da je fantasy jel tako? Znaci treba da ima neke magije cuda-muda. Ok, ima. Za 14 sati toga je bilo 5 minuta. Ostalo je gomila likova, najcesce u nekakvom blatu ili u sumi.E jbes ga ako si ti matori ista pohvalio ili prokomentarisao u pozitivnom svetlu. I dijamantu bi nasao manu. Retko kada je neutralno a najcesce negativno...