Srđan
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 04.04.2009.
- Poruka
- 125
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
@c-p-r & Bizzardo Ma to oko njihove neorganizovasti necu da komentarisem. Ali generalno kada pogledate, kada bi svi placali normalno porez, takse i ostale dazbine koje pune budzet, ne bi ni bilo non-stop povecanja istih. Da se ogradim, ovo sam pricao sa strucnjakom iz oblasti poreza, koji je radio analizu u Srbiji. Ajd samo razmislite koliko ljudi znate da rade na crno ili da su prijavljeni na minimalac, a sa strane dobijaju resto kinte. Da ne pricam dalje. Da ne duzim pricu posto smo otisli u off.
@Stola Jeste, ali nama treba tek da se izgadi jos ihahaj puteva i mostova, i pritom da se odrzavaju postojeci. A druga stvar jeste, sto putari kradu, pa kradu ovi pa kradu oni... al opet, da kazem, necemo ovde da idemo u off.
A sto se tablica tice, jedina zamerka su mi ta nasa slova. Ne bunim se kada moraju da ih stave na pocetak, zbog naziva mesta, ali sto ih nepotrebno turaju tamo na kraj!? Evo dr1pac je dobio NS-007-ĆP, a neko drugi moze da dobije NS-007-CP. Bzv. :smoren:
@Stola Jeste, ali nama treba tek da se izgadi jos ihahaj puteva i mostova, i pritom da se odrzavaju postojeci. A druga stvar jeste, sto putari kradu, pa kradu ovi pa kradu oni... al opet, da kazem, necemo ovde da idemo u off.
A sto se tablica tice, jedina zamerka su mi ta nasa slova. Ne bunim se kada moraju da ih stave na pocetak, zbog naziva mesta, ali sto ih nepotrebno turaju tamo na kraj!? Evo dr1pac je dobio NS-007-ĆP, a neko drugi moze da dobije NS-007-CP. Bzv. :smoren:
Poslednja izmena: