Hvala ljudino.Evo BG tablica
Koje EU imaju male tablice?
Nije problem u novcu i zameni dokumenata, vec u teroru koji ova drzava sprovodi nad narodom.@Beagle Pa kad tad ce ti isteci dozvola, pa ces ionako i ovako morati da platis zamenu. A ako vec placam, hocu da dobijem nesto sto moze da mi stane u novcanik. A ne da moram zbog toga da imam zaseban nocanik, ili sta vec, za dokumentaciju. I da bude iole kvalitetnije. Da mi se ne raspada kao trenutna.
A i ne vidim u cemu je problem sa placanjem. Svaka zemlja zivi od poreza i ostalih prihoda. Svi bi mi da nam Srbija bude lepo sredjena kao Nemacka, ali zato i svi izbegavaju da plate porez, neku taksu i sl. E pa ne mogu i jare i pare. Druga je stvar sto su u MUP-u neorganizovani i sto treba da se polomis dok ne dobijes nova dokumenta, registraciju...
Kakva ćirilična slova??? Ako misliš na naša slova, kako se do sada plaćao parking SMSom za kola iz Čačka ili Šapca, npr?A o tome kako ce se placati parking sa cirilicnim slovima, preko SMS-a?
Hm, ne razumem šta si ovo rekao. Pre svega, ni u kom slučaju nećemo ući u EU još bar 5 godina, tako da ne vidim problem... Uostalom, sam si rekao "ako uđemo u EU", ne "kad uđemo u EU"Takodje ne vidim poentu, kad ce se opet menjati ako udjemo u EU, za one sa EU znakom u plavoj slajfni.
Bilo je govora da ce biti cirilicna obelezja... dakle bila bi ista kombinacija sa CA i ČA primera radi i tu bi dolazilo do zabune...Kakva ćirilična slova??? Ako misliš na naša slova, kako se do sada plaćao parking SMSom za kola iz Čačka ili Šapca, npr?
Evo i NS primerka... dabl ou sevn (ništa od sms plaćanja )Ceka se jos NS primerak.
Imaš na Wiki linku u prvom postu listu svih mesta koja imaju svoju auto oznaku.Danas vidim IN tablice, ostanem u rebusu, skontam da su usitnili opštine i vidim Inđija dobila svoje. Očekujem i Novi Beograd uskoro.
Hvala.Evo i NS primerka...
Pa shta fali tome ? Jeste da je ovo Srbija ali i ovde ima ljudi koji voze skuplja (od prosecnih) kola na koja svakako ne moze da se nakaci tablica od 40cm.Inače, nije mi jasna ta fora sa "malim" prednjim tablicama. Po mom mišljenju, tablice treba da budu iste veličine i izgleda i napred i pozadi (na sviđa mi se američki fazon da zbog "narušavanja izgleda automobila"(?!?) ne mora da se stavljaju tablice napred).
Znaci ipak ima izbora za manje tablice napred? Kakav je to Americki fazon? (kontam te male tablice, ali opet bolje da pitam)koje oces samo se naznaci kad uzimas tablice.a kod mas moze samo americki fazon isto da se naruci
Ne,ne male jos uvek nisu zvanicne kod nas,u eu jesu.Pa shta fali tome ? Jeste da je ovo Srbija ali i ovde ima ljudi koji voze skuplja (od prosecnih) kola na koja svakako ne moze da se nakaci tablica od 40cm.
Ne moraju ni da budu skuplja , evo npr Alfa Romeo 156 , kako ce na njoj izgledati tablica od 40cm (znam da se ponavljam , ali sta cu).
BTW primetio sam kod mene ovde da neki ljudi ni ne stavljaju prednju tablicu , jel to dozvoljeno uopste?
Znaci ipak ima izbora za manje tablice napred? Kakav je to Americki fazon? (kontam te male tablice, ali opet bolje da pitam)
Sta pricas ti covece ??? Ne treba da budu iste velicine,zadnja nek bude normalne u slucaju policijske potere ili tako necega,al sta ce mi pobogu prednja tablica od pola metraInače, nije mi jasna ta fora sa "malim" prednjim tablicama. Po mom mišljenju, tablice treba da budu iste veličine i izgleda i napred i pozadi (na sviđa mi se američki fazon da zbog "narušavanja izgleda automobila"(?!?) ne mora da se stavljaju tablice napred).
Evo latinice, slova kojih nema u mobilnim, ali sa razlikom sto se moze desiti da postoji ista kombinacija kao i sa C.Evo i NS primerka... dabl ou sevn (ništa od sms plaćanja )
Iskreno, zabole me uvo za male tablice Proizvođač treba da smisli kako će ostaviti mesto za tablice i kako će ispoštovati domaći zakon... Realno, meni je priča o veličini tablica potpuno nevažna A zašto bi trebale da budu velike tablice i napred i pozadi? Ne znam, valjda da bi se jasnije videle (to je važno i od napred, npr. za razne kamere i slično).Sta pricas ti covece ??? Ne treba da budu iste velicine,zadnja nek bude normalne u slucaju policijske potere ili tako necega,al sta ce mi pobogu prednja tablica od pola metra
Ček, krivac je Parking servis ili mobilni provajderi? Ja sam sa svog telefona (Nokia, Telenor) slao na drugi telefon (Nokia, Telenor) poruke sa našim latiničnim slovima i uvek su poruke stizale "ošišane" (jednom je čak stiglo nešto potpuno nečitljivo).Ma ima tih slova u mobilnim, ali glupi Parking servis nema software koji može da ih prepozna
Onda nije problem - ipak se to lako rešava.Parking servis je kriv... tj. njihov softver.
Paaa, nema jare, samo pare, putevi su kršššš.A i ne vidim u cemu je problem sa placanjem. Svaka zemlja zivi od poreza i ostalih prihoda. Svi bi mi da nam Srbija bude lepo sredjena kao Nemacka, ali zato i svi izbegavaju da plate porez, neku taksu i sl. E pa ne mogu i jare i pare.