Ako je bilo pitanje po meni te preostale sa liste pre svega, tj. njih sam gledao/gledam i mislim da su vredne vremena. Jos bih dodao (nasumicno navedene) i Treci kamen od Sunca, Mucke naravno, Californication !, Two and a Half Men, Frasier, Scrubs, Cheers, Seinfeld, Sopranos, Twin Peaks, Serlok Holms sa linka iznad, kao i Poaro ^, a kao bonus Cuvari Plaze, Tropska Vrelina i Vrelina Akapulka.Shta gledati sad posle svih ovih serija:
Allo 'Allo
Dexter
Friends
House M.D.
La femme Nikita !
That '70s Show
The Big Bang Theory
??
To je lista serija koje sam odgledao...Ako je bilo pitanje po meni te preostale sa liste pre svega, tj. njih sam gledao/gledam i mislim da su vredne vremena.
Sopranos sam odgledao i to mi je najbolja kriminalistichka serija...Treci kamen od Sunca,
Mucke naravno,
Californication !,
Two and a Half Men,
Frasier,
Scrubs,
Cheers,
Seinfeld,
Sopranos,
Twin Peaks,
Serlok Holms sa linka iznad,
kao i Poaro ^,
a kao bonus Cuvari Plaze,
Tropska Vrelina i
Vrelina Akapulka.
Au brate oću i ja ovoliko slobodnog vremena24
Alias
Allo 'Allo
Burn Notice
CSI Miami
Chuck
Day Break
Dexter
Dollhouse
FlashForward
Fringe
Friends
Greek
Heroes do 3 sez
House M.D.
How I Met Your Mother
La femme Nikita
Malcolm in the middle
Lost
One Tree Hill
Prison Break
SpongeBob SquarePants
Spartacus: Blood and Sand
Smallville
True Blood
That '70s Show
The Big Bang Theory
The Mentalist
The Nanny
The Simpsons
The Sopranos
The Unit
V ( 2010 )
Weeds
??
Šta fali True Blood?aj sve,al true blood i smallville
Gledao sam SmallVille pre jedno 5god kad si bio bas klinac, i bio mi je u lepom secanju...aj sve,al true blood i smallville
Zaboravio sam da stavim::
24
Alias
Allo 'Allo
Burn Notice
CSI Miami
Chuck
Day Break
Dexter
Dollhouse
FlashForward
Fringe
Friends
Greek
Heroes do 3 sez
House M.D.
How I Met Your Mother
La femme Nikita
Malcolm in the middle
Lost
One Tree Hill
Prison Break
SpongeBob SquarePants
Spartacus: Blood and Sand
Smallville
True Blood
That '70s Show
The Big Bang Theory
The Mentalist
The Nanny
The Simpsons
The Sopranos
The Unit
V ( 2010 )
Weeds
??
Ne. Valja li? Ajde opisi malo. Mozes u spoiler da "metnes" all the juicy detail Vidim da je dobro ocenjena al me nesto ne privlaci kad ne znam nista o njoj.
Odgledao sam jednu epizodu na TVu i to dok sam cekao drugaricu da se spremi za izlazak. ReciNe. Valja li? Ajde opisi malo. Mozes u spoiler da "metnes" all the juicy detail Vidim da je dobro ocenjena al me nesto ne privlaci kad ne znam nista o njoj.
Po mom mišljenju, nakon gledanja par epizoda (na TVu, ne epizoda za epizodom), je da je Kristina upravo najveći kvalitet te serije Radnja mi je... onako, nije mi to dovoljno zanimljivo.I privukla me je, zato i pitah, nisam pored toga nista gledao, obecava ovako na prvi pogled, u krajnjem slucaju zbog Kristine Hendriks.