• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Automobili

ays

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
17.07.2009.
Poruka
1.376
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Ja nisam govorio o prodaji, nego o brojevima koji su izmereni u praksi za odredjene modele automobila. TT-RS je brzi i bolji od Z4, S4 je brzi i bolji od 335i, A8 je laksi, agilniji i manje trosi od BMW 750i.
Auuu, kako su ovde misljenja pocela da nam se razilaze...

Testovi, brojke i licna iskustva govore najvise. Prema tome, BMW mozda ima vecu prodaju od Audija, ali Audi trenutno ima bolja vozila. ;)
Audi je deo VAG grupacije, pa zato mozda imas osecaj kao da sedis u VW. Elem, po kvalitetu izrade enterijera, Audi je ispred BMW-a i Mercedesa. Sedi u novi A8 i novi BMW 7 ili u MB S klasu pa ces videti razliku.
Drugo, danas VW ima modele automobila koji nista ne zaostaju za premium klasom.
Sedeo u sva 3 automobila iz lux klase i BMW je daleko ispred po svemu od A8 i S-klase...
Kakva bre crna kvalitetnija unutrasnjost od BMW-a, nemoj me zezati... audi je precenjeni VW, sto cene servisiranja, delova itd, dokazuje.
Pouzdanost je tek nesto gde audi ne moze da se poredi sa BMW-om, dok je M-Benz, konacno, resio da napravi kvalitetnije i pouzdanije automobile.
Sam osecaj koji ima vozac kada sedne za upravljac bmw-a i sa druge strane, bilo audija ili mecke, pogotovo ako je prvo bio u druga dva, imace osecaj da je otisao par godina unapred.

S

stalja

Guest
Drugar vozi A4 B8 quattro i zajedno smo bili na testiranju oba modela pre nego što je prevagnula kupovina audija.

Ciljani motori kod oba su bila do 2l što znači da je u slučaju audija imao 2.0 tdi od 140 ili 170 konja, a bmw agregat od 170.

Kao prvo bmw je skoro 4000 evra bio skuplji a nudio je istu opremu od audija

Kao drugo itekako mogu da se porede što se tiče unutrašnjosti, a ja npr. ću svakako pre gledati luksuznije za taj novac. Nekome je i dovoljna plejstejšn unutrašnjost koji krasi jedan GTR, al to je već drugi profil kupaca.

(trokraki S line i alkantara recaro sedišta je u mom slučaju)

Kao treće ako je verovati našim ovlašćenim serviserima, više reklamacija u garantnom roku su imali vlasnici Bmw nego Audi, mada to se uglavnom odnosi na slabije 318 modele.

Nemoj pogrešno da me shvatiš jer ja trenutno jako poštujem i cenim bmw, ali u tvom slučaju jako subjektivno posmatraš marku.

Bmwov xDrive je glupost pogotovo po snegu gde najviše i treba da dodje do izražaja. Quattro je već druga priča, probali i videli.

ays

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
17.07.2009.
Poruka
1.376
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Onda je trebalo da testirate model sa M opremom, kada vec gledate S-line opremu. Ta serija 3, ciju si sliku postavio je u prodaji od 2005te godine, tek 2012 ce biti u prodaji nova serija 3, posto sledece godine izlazi nova serija 1.

Uporedi izgled ove unutrasnjost(F10 serija 5) sa bilo kojim Audijem i jos bolje, sedi u novu 5cu i shvatices o cemu govorim/pisem:

Posto je u pitanju novi dizajnerski tim, koji je do sada uradio Z4, seriju 7 i seriju 5... veoma su slicne unutrasnjosti, pa mozes da naslutis koji ce stil pratiti u buducnosti na novim modelima.

A unutrasnjost bilo koje verzije A3/A4/A5/A6 je barem meni, ocajna i odise jeftinocom.
Ne znam kako ste napravili toliku razliku u ceni, posto ako odes na sajtove oba proizvodjaca i upalis konfigurator i napravis identicne modele(mislim na opremu/motore/menjac) dodjes na vecu cenu za audi. Npr, Nemacka.

Poslednja izmena:

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell n5010, Intel Core i3 370M 2.4 GHz, 4 GB DDR3 1333
CPU & cooler:
Intel Core i7 4790K @ 4.5 GHz
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
16GB Kingston HyperX Beast 2400
VGA & cooler:
Sapphire AMD Radeon R9-280X
Display:
Viewsonic VA2342 23" LED, LG 25"Ultrawide, Samsung VA2342 23"
HDD:
Samsung SSD850 Evo 250GB, Kingston 120GB V300 SSD, 2x1GB WD Caviar black
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Cooler Master G650M modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Keyboard/Mouse Cooler Master Storm
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
A unutrasnjost bilo koje verzije A3/A4/A5/A6 je barem meni, ocajna i odise jeftinocom.
Jel to tvoja licna procena ? Po meni unutrasnjost BMW-a 3, a i 5 odise jeftinocom. Enterijer A4 je dosta bolje uradjen nego sto je to slucaj sa E92. Uostalom, pogledaj slike koje je stalja okacio.

A sto se tice A8 vs BMW 7:

Tesko je reci sta je kvalitetnije. Meni se vise svidja Audije cockpit. Ovaj u sedmici je vrlo slican kao i u petici od pre 6-7 godina.

Pouzdanost je tek nesto gde audi ne moze da se poredi sa BMW-om, dok je M-Benz, konacno, resio da napravi kvalitetnije i pouzdanije automobile.
Sam osecaj koji ima vozac kada sedne za upravljac bmw-a i sa druge strane, bilo audija ili mecke, pogotovo ako je prvo bio u druga dva, imace osecaj da je otisao par godina unapred.
Ja se ne bih slozio sa tobom. Daj mi podatke za to sto tvrdis inace Audi FTW! ;) :d

Poslednja izmena:

ays

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
17.07.2009.
Poruka
1.376
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Jel to tvoja licna procena ?

Tesko je reci sta je kvalitetnije. Meni se vise svidja Audije cockpit. Ovaj u sedmici je vrlo slican kao i u petici od pre 6-7 godina.
Moja licna procena, testovi koji su radjeni pre par godina a ne ovi gde porede nov model A4 sa e90 koji je izasla pre 5 godina...
Unutrasnjost je daleko bolja i lepsa sada nego sto je bilo u e60...

Ja se ne bih slozio sa tobom. Daj mi podatke za to sto tvrdis inace Audi FTW! ;) :d
AutoBild je preneo rezultate testiranja ADAC-a za 2009tu godinu... nemam za 2010. U golf klasi je serija 1 bila u top 3 pored Honde Civic i Mazde 3, serija 3 je delila prvo mesto sa hondom accord a mazda 6 je bila na drugom mestu... dok je serija 5 bila na prvom mestu ispred A6 i lexus(jbmliga, koji je sada model bio... stvarno ih ne znam)

ELPR1NC1PAL

CORSAIR
Učlanjen(a)
10.12.2009.
Poruka
493
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 975 PreProduction @4,xxGHz Engineer Sample - Corsair H50
Motherboard:
GigaByte GA-X58A-UD9
RAM:
Corsair DDR3 Dominator GT 12GB by 1866 MHz CL8
VGA & cooler:
4x EVGA GeForce GTX 480SC QSLI Mode LuKü
Display:
2x Eizo SX2461WH-BK 24" HDMI / FULL HD 1080P
HDD:
2x WD Velociraptor 600GB SATA600 RAID Systemdisc + 2x WD Caviar Black 1TB SATA600 Dataspace
Sound:
Asus Xonar Essence STX
Case:
Corsair Obsidian 800D
PSU:
Enermax Revolution 1250 Watt
Optical drives:
LG BluRay Writer (12x)
Mice & keyboard:
G9 + G19 by Logitech
Internet:
2x 100 MBit Cable by KD
OS & Browser:
Windows Seven 64 Bit Ultimate Edition
Other:
KillerN1C Xeno & Beyer Dynamic Manufacture 300 MMX Headset
moraš gledati gde je mušteriji focus...
imaš tu različite - i to je i dobro :) nebi voleo da svako auto izgleda isto - sem ako je F - Modena li Panamerikana ;) ali to je već ukus kako kod koga je.

Meni deluje BMW 7 Series isto što i Forbes dokazao 2009 (BMW High Class Models postavljaju 70% evropski auta kod Forbes Rich skale - audi čak i nije u listi) - ali to je već i jako (image i prestige)...

po kvalitetu nebi rekao da je audi daleko od BMW. Problem je - da Ljudi "svi" isto kao i ja što imam - svoj ukus - i ako neće niko da prizna - u stvarnosti se svako nekom modelu preobdelio i će da mu propusti više mane nego drugom - pre nego što bi uvideo i rekao da je krš ;)

Meni se Porsche jako svideo - i prvi put je bilo da kupim totalno drugo Auto nego zašto sam otišao...
Bio sam u SportsCar Center u Hannoveru i (Old Audi & Porsche Center) - i hteo da vozim i da kupim S5 - prema tome je sam sales agent tamo video da mi neke stvari ne pašu i predložio da popričam sa kolegom - koji prodaje porsche - ok prićali 10min - samo malo ovako privatno, i ne kao kod audia da me mući sa ovim i onim pitanjem - dao mi kljuć i rekao - vozi ga preko weekend i mislim da netrebam više ništa da prićam - nisam u san mislio da ču da ga uzmem - ali bio je pravi NO.1 Car.
Vozio sam i S5 posle njega i šta da kažem - gledajte PS i testove, ali ako jednom provoziš porschea lepo i posle toga u S5 sedneš - misliš da si promenuo ne jednu nego 2-3 klasse na dole...

Neznam i neću da maštam kako je to kod BMW 1,3,5 itd. ali vozio sam aktuelnu BMW 6 od Alpine i meni se to Auto stvarno svidelo - misim ok to već nije moja klassa novca i nebi ga kupio niti bi trenutno mogo - ali je stvarno Car for a Dream. Meni ne izlazi jedna rećenica od kollege od Asusa iz glave, koju je pre par godina nekome na sajmu rekao - i mislim da paše 100%.

svaki ćovek ko kupuje u Premium klassi Auto - ima smisao da uzme nešto posebno, nešto što ga ne podseća na radni dan, standardna auto itd. taj ćovek ima i pravo da dobije za svoj novac - nešto što ga nosi kao kralja i da ga ništa nesmeta.

eto to mi je naj bolja bila razumeti zašto Ljudi do 35 Godine mešano kupuju - kad več van BMW skoro niko ne prodaje u meri 35 do 45 i posle toga dobro još i Mercy prodaje. To je Statistika od German Automibil Industry Fond - i samo nemačke proizvodjaće meri. I u pravu su - gledaj prosećno koliko Godina imaju Audi - BMW i Mercy Owners ;) bar u nemačkoj mogu 100% reči da paše statistika - neznam kako je van nemačke u srbiji, ali ipak i kod mene se to tako slično primera - vozio sam puno audi, bmw i VW i sada mi mišlenje i otići utisak sve više i više tera prema BMW i Porscheu - čak Austin Martin - da nebi bio tako skup - bi mi se svideo ovaki, eto te cene to je nemoguće, mislim i da bi imao lovu cash - da nebi toliko dao za auto, ali ipak mislim da je teško i čak nemoguče diskutovati o ukusu koji se obično kod svakog čoveka prema godinama menja. Da si me pre desetak Godina pitao za auto - počeo bi ta merim Focus RS i takva auta sa S3 od Audija, danas nikad - pošto vidim da su toliko daleko jedan od drugog da mi nebi nikako palo napamet ;)

evo subjetivno, mogu ti reći pošto imam u firmi skoro only BMW owners šta je njihova prva kad ga pitaš zašto BMW...

obićno dobiješ ovo - vozim 20 Godina BMW, nikad me nije izdao,
kao drugo odma: orijentacija Cockpita prema Pilotu.
kao treće: Mašine kad je palim čuje se ko Avionska turbina - to je nešto čudno što sam dosada samo na velikim bmw ćuo - motor ti u toku palenja da respekt - da znaš samo kros to - šta je pod haubom.

sigurno je to subjektivno - ali pokazuje i dobro koji klijente to vozi - ni jedna reć je pala oko spoljnim izgledu - mislim ćak i da bi oped otišli na e46 design liniu koja stvarno nije bmw linia po pravilu da bi isto prodali dobre kolićine ;)

to je sve subjektivno - ja respektiram ako neko drugačije to vidi - mislim da sam dobro objasnio šta želim sa tim da kažem - neradi mi se uopšte ko pravi bolji - nego o shvatanju koje je totalno razlićito :)

Poslednja izmena:
S

stalja

Guest
Onda je trebalo da testirate model sa M opremom, kada vec gledate S-line opremu. Ta serija 3, ciju si sliku postavio je u prodaji od 2005te godine, tek 2012 ce biti u prodaji nova serija 3, posto sledece godine izlazi nova serija 1.

Uporedi izgled ove unutrasnjost(F10 serija 5) sa bilo kojim Audijem i jos bolje, sedi u novu 5cu i shvatices o cemu govorim/pisem:

Posto je u pitanju novi dizajnerski tim, koji je do sada uradio Z4, seriju 7 i seriju 5... veoma su slicne unutrasnjosti, pa mozes da naslutis koji ce stil pratiti u buducnosti na novim modelima.

Ne znam kako ste napravili toliku razliku u ceni, posto ako odes na sajtove oba proizvodjaca i upalis konfigurator i napravis identicne modele(mislim na opremu/motore/menjac) dodjes na vecu cenu za audi. Npr, Nemacka.
M paket košta doosta skuplje tako da to nije ni bilo za razmatranje.

Evo npr šta je bmw nudio kod nas za 40 000 evra, krajem 2008 kad je uzet Audi.

http://www.bmw.rs/rs/en/usedvehicles/ponuda_srbija/pdf/v05.pdf

Od s-line opreme jedino je volan sedista i lajsne. Videću da uslikam čisto da vidiš o čemu pričam :)

ays

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
17.07.2009.
Poruka
1.376
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Cak i ova cena od 32.000 je velika za auto koji ima nista od dodatne opreme... Ne znam stvarno sta bih rekao na to, posto nase cene podosta razlikuju od onih u npr. Nemackoj...

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.065
Rezultat reagovanja
3.738
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark, phanteks t30
Motherboard:
asus rog strix b550-i gaming
RAM:
g.skill trident z neo 32gb
VGA & cooler:
nvidia rtx 4070super founders edition
Display:
asus vg27aql1a
HDD:
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Sound:
ifi zen dac v2, presonus eris 3.5, akg k712 pro balanced
Case:
lian li a4 h20
PSU:
corsair sf750 platinum
Mice & keyboard:
lamzu atlantis mini, kbd.fans tofu65 e-white
Internet:
optical cable
this is the sound of Underground!

S

stalja

Guest
Cak i ova cena od 32.000 je velika za auto koji ima nista od dodatne opreme... Ne znam stvarno sta bih rekao na to, posto nase cene podosta razlikuju od onih u npr. Nemackoj...
Nasao neke stare slike

E sad uporedi ga sa onim bmw i reci iskreno šta je bolja ponuda? ;)

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
Bolja ponuda je Zastava :P :P :P

Alo ljudi,kako ne shvatate??? BMW,Audi,Mercedes...Nema neke razlike,jedina prava i velika i glavna razlika je u licnom ukusu: Tebi je lepsi Audi,Ays-u Bembara a meni mozda Merka i to je to...Kako bilo verujem da niko od nas ne bi ostao ravnodusan niti bi bio odbojan prema poklonu od bilo kojih navedenih marki :d Ti bi prihvatio oberucke Bembaru kao sto bi Ays Audi--a i kao sto bih ja bilo sta od tri navedena :d :d :d

CAR

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
16.04.2009.
Poruka
1.694
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-920 @ 4.4GHz (21x210) HT-off / Noctua NH-D14
Motherboard:
Gigabyte EX58-UD5
RAM:
3x2GB Mushkin Blackline PC3-12800 CL7 1600MHz @ 1680MHz 7-9-7-24 1T
VGA & cooler:
PowerColor Radeon HD 5850 @ 950/1275MHz
Display:
Samsung SyncMaster T220
HDD:
Crucial RealSSD C300 128GB / Samsung Spinpoint F4EG 2TB
Sound:
Creative Labs Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series / Logitech Z-5500 Digital
Case:
Cooler Master Cosmos S
PSU:
Cooler Master Real Power M1000
Optical drives:
Samsung SH-S203B
Mice & keyboard:
Logitech MX 1100 / Logitech Wave Keyboard
Internet:
aDSL 1024/128
OS & Browser:
Windows XP Professional Edition Service Pack 2 / Windows 7 Ultimate 64-bit
Other:
PowerColor TV Wonder 650 / Corsair Flash Voyager GTR 32GB / Apacer HT203 200X 1GB

ays

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
17.07.2009.
Poruka
1.376
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija

Alo ljudi,kako ne shvatate??? BMW,Audi,Mercedes...Nema neke razlike,jedina prava i velika i glavna razlika je u licnom ukusu: Tebi je lepsi Audi,Ays-u Bembara a meni mozda Merka i to je to...Kako bilo verujem da niko od nas ne bi ostao ravnodusan niti bi bio odbojan prema poklonu od bilo kojih navedenih marki :d Ti bi prihvatio oberucke Bembaru kao sto bi Ays Audi--a i kao sto bih ja bilo sta od tri navedena :d :d :d
Istog momenta... i onda pravac auto pijaca da probam da ga djoram za bmw! :rotf::rotf::rotf:

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE

BEGINER

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.740
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5 4440 @ 3.10GHz
Motherboard:
ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K
RAM:
16,0GB Kingston Crveni txn Proka
VGA & cooler:
1023MB NVIDIA GeForce GTX 750
Display:
Neka 24orka, ocekuje se 32
HDD:
Patriot Blast ssd 240
Sound:
pojma neam
Case:
Xigmatek Elysium
PSU:
Seasonic 850w
Optical drives:
pojma neam
Mice & keyboard:
Logi i Logi svasta
Internet:
Ikom 200Mbita
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
MONEY & PUSSY LOVER
S

stalja

Guest

Ja bi prihvatio i yuga da mi pokloniš, al o ne diskutujemo o tome već o boljoj ponudi naših uvoznika.

Shiki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.609
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Kingston V+ 128GB|WD GREEN 1TB (Icy Box)| 160GB WD Passport
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Apple Magic Mouse|Apple Wireless Keyboard
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Snow Leopard 10.6.6 :)
Other:
Macbook White Unibody

drfedja

CPU Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.084
Rezultat reagovanja
14
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell n5010, Intel Core i3 370M 2.4 GHz, 4 GB DDR3 1333
CPU & cooler:
Intel Core i7 4790K @ 4.5 GHz
Motherboard:
Biostar Hi-Fi Z97WE
RAM:
16GB Kingston HyperX Beast 2400
VGA & cooler:
Sapphire AMD Radeon R9-280X
Display:
Viewsonic VA2342 23" LED, LG 25"Ultrawide, Samsung VA2342 23"
HDD:
Samsung SSD850 Evo 250GB, Kingston 120GB V300 SSD, 2x1GB WD Caviar black
Sound:
Altec Lansing 5100E
Case:
Cooler Master 690-III
PSU:
Cooler Master G650M modular
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
Keyboard/Mouse Cooler Master Storm
Internet:
Cable
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64-bit
Other:
iPhone 6S 64GB
Tu je i Mk6 GTI... :rolleyes: ;)

SuperStarr

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
06.04.2009.
Poruka
1.342
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD DA-C2 @ 3,66Ghz (1.4V) under Alpenföhn Broken
Motherboard:
DFI LANParty JR 790GX-M2RS @ 1,8Ghz
RAM:
4x 2Gb "Crne Dragane" @ 866Mhz CL5 1.95V
VGA & cooler:
PCS 6770 1Gb feat. Scythe Musashi + PAPST 12cm @ 5V
Display:
ASUS VW222U
HDD:
1x Maxtor, 3x WD, 1x Hitachi
Sound:
SB0460 feat. Creative Fatal1ty Gaming Headset
Case:
kinez čisto da zašrafim ploču da se ne krivi...
PSU:
ZM850-HP
Optical drives:
LiteOn always & forever :P
Mice & keyboard:
GA GM-M6800 & Microsoft Multimedia 1.0A
Internet:
Telekom ADSL 1Mbps
OS & Browser:
xDark W7 x64 SP1 /// Google Chrome
Other:
2x Doggy Dog ?

d0minat0r

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.633
Rezultat reagovanja
58
Moja konfiguracija
VGA & cooler:
Gainward 4850 512DDR3
Display:
Viewsonic 24"
HDD:
seagate 500Gt Single P
Case:
/
Optical drives:
Samsung 203D
Mice & keyboard:
A4tech oscar X 748K i microsoft ergo natural 4000
Internet:
ADSL 4Mbit
OS & Browser:
WIN7
malo noviteta
RS6 bas mu dobro stoji ova zuto zlatna
ovoj spyder je ciganija kao i svaki drugi kabario :d

a evo ga i ministar :D

pavle93

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
157
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core 2 Duo 3,06 + Core 2 Duo P8700 2.53 GHz
Motherboard:
iMac + Sony Vaio FW41ZJ
RAM:
4GB + 6GB
VGA & cooler:
ATI Radeon HD 4670 + ATI Mobility Radeon HD 4650 1GDDR
Display:
iMac 27" + 16.4" TFT 1920 x 1080 - X-black + Sony Bravia 40W5500
HDD:
1TB(iMac)+2x2TB(Storage) + 500GB
Sound:
Z5500
Case:
iMac + Sony Vaio
PSU:
iMac + Sony Vaio
Optical drives:
DVD-RW + BluRay RW
Mice & keyboard:
MX Performance + Mac Keyboard
Internet:
DSL - 16mb + 6mb
OS & Browser:
OSX + Win 7
Other:
PS3, Sony Vaio FW41ZJ, Logitech Harmony 1100
On the Paris Motor Show, we present the new BMW Connectivity Accessories – they help you take your digital world on the road with you: Use the iPad™ as an entertainment or communication platform for rear seat passengers, get the BMW Link App for your iPhone™ or create a WLAN hotspot in your car. Which one is your favourite?

Koliko vidim uskoro ce biti iBMW :d

Shiki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.609
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Kingston V+ 128GB|WD GREEN 1TB (Icy Box)| 160GB WD Passport
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Apple Magic Mouse|Apple Wireless Keyboard
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Snow Leopard 10.6.6 :)
Other:
Macbook White Unibody
Da ne izvlacim slike :) POGLEDATI :)

800 konja, 1300+ Nm ako se secam dobro, mrzi me opet da trazim :eek:

I sad samo cekam da se neko javi da kaze da je BMW lepshi unutra :) :P

pavle93

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
157
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core 2 Duo 3,06 + Core 2 Duo P8700 2.53 GHz
Motherboard:
iMac + Sony Vaio FW41ZJ
RAM:
4GB + 6GB
VGA & cooler:
ATI Radeon HD 4670 + ATI Mobility Radeon HD 4650 1GDDR
Display:
iMac 27" + 16.4" TFT 1920 x 1080 - X-black + Sony Bravia 40W5500
HDD:
1TB(iMac)+2x2TB(Storage) + 500GB
Sound:
Z5500
Case:
iMac + Sony Vaio
PSU:
iMac + Sony Vaio
Optical drives:
DVD-RW + BluRay RW
Mice & keyboard:
MX Performance + Mac Keyboard
Internet:
DSL - 16mb + 6mb
OS & Browser:
OSX + Win 7
Other:
PS3, Sony Vaio FW41ZJ, Logitech Harmony 1100
Lepsi je BMW, ima podrsku za "i" uredjaj ;)

Shiki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.609
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM: