ays
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 17.07.2009.
- Poruka
- 1.376
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Auuu, kako su ovde misljenja pocela da nam se razilaze...Ja nisam govorio o prodaji, nego o brojevima koji su izmereni u praksi za odredjene modele automobila. TT-RS je brzi i bolji od Z4, S4 je brzi i bolji od 335i, A8 je laksi, agilniji i manje trosi od BMW 750i.
Sedeo u sva 3 automobila iz lux klase i BMW je daleko ispred po svemu od A8 i S-klase...Testovi, brojke i licna iskustva govore najvise. Prema tome, BMW mozda ima vecu prodaju od Audija, ali Audi trenutno ima bolja vozila.
Audi je deo VAG grupacije, pa zato mozda imas osecaj kao da sedis u VW. Elem, po kvalitetu izrade enterijera, Audi je ispred BMW-a i Mercedesa. Sedi u novi A8 i novi BMW 7 ili u MB S klasu pa ces videti razliku.
Drugo, danas VW ima modele automobila koji nista ne zaostaju za premium klasom.
Kakva bre crna kvalitetnija unutrasnjost od BMW-a, nemoj me zezati... audi je precenjeni VW, sto cene servisiranja, delova itd, dokazuje.
Pouzdanost je tek nesto gde audi ne moze da se poredi sa BMW-om, dok je M-Benz, konacno, resio da napravi kvalitetnije i pouzdanije automobile.
Sam osecaj koji ima vozac kada sedne za upravljac bmw-a i sa druge strane, bilo audija ili mecke, pogotovo ako je prvo bio u druga dva, imace osecaj da je otisao par godina unapred.