• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• AlfaRomeo
    https://www.imdb.com/title/tt14858658/ Gledao sam ovo pre neki dan iz dosade, izgleda da je neka prozivka na ovog Ejpstajna ili kako...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Kupovina novog PC.
    Ne gubi on nista i da ima jedan stap, x3d procesori nisu osetljivi na to.
  • владо
    владо je pokrenuo(la) novu temu.
    Стање 10/10, HU гаранција до средине јуна. Потпуно исправна. Преузимање у Краљеву и околини. Пола слика неће да се отпреми. Шаљем...
    • 20251212_204643.jpg
    • 20241206_140544.jpg
    • 20241206_140534.jpg
  • Cika_Kure
    Zaboravih da dodam... Mississipi Grind (2015) Odlicna crna komedija/drama o kockanju i posledicama koje nosi. Ben Mandelson odlican, uz...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi The Expanse: Osiris Reborn sa Like Like.
    Ovo uz Exodus (ex ME devs) obecava... Mass Effect mi je jedna od omiljenih igara/fransiza a ovo deluje kao pravi duhovni naslednik, plus...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Sta znam, ne bih dao vise od 250e max za San Martin sat i to mozda za onu kopiju Tudor Pelagosa u titanium izvedbi sa Miyota 9000...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Po kvalitetu izrade i završnoj obradi najbolji je kineski San Martin i IXDAO. ( modeli sa orig.dizajnom). Bolji od švajcaraca od 1000e...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    https://www.howtogeek.com/good-news-pc-ram-prices-are-finally-dropping/
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ovo je mozda vazilo pre tipa 8 godina kada sam prvi put uzeo kucni net, mislim da vise nije relevantno. Tada sam dobio ZTE MF283. Pre...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    I dalje piše Made in Lithuania dole.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    pa da, sklopljen samo... isto kao i Made in Germany i Made for Germany... :D Sve dok ne stoji "Crafted in" kao kod japanaca ili...
  • Mr.Dzon
    Zaboravih da dodam... Mississipi Grind (2015) Odlicna crna komedija/drama o kockanju i posledicama koje nosi. Ben Mandelson odlican, uz...
  • Somehere
    Somehere je odgovorio(la) u temi OLED monitor preporuka.
    Odlicni predlozi, poprilicno su skupi doduse, posto mi je ovo prvi prelaz na oled, ne bih se bas ispucao mnogo para da ne zaglavim sa...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi OLED monitor preporuka.
    Btw... Takodje model koji mi je zapao za oko, nije OLED ali je dobar VA mini-led panel, uz to je i flat a ne zakrivljen... Cenovno moze...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Kupovina novog PC.
    Ako je ta cena onda je ok. Po meni jedino uzeti drugu grafičku, proveriti da li je jedan štap memorije ili dual, i koji je nvme da nije...
Vrh