• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• L
    Lazar357 je odgovorio(la) u temi Kupovina novog PC.
    Zaboravio sam da napomenem da je konfiguracija polovna ali mi se svakako cini da je isplativa?
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    Zar nije jedno vreme sklapan u Litvaniji? Doduse sa uvezenim delovima iz Kine... U toj cenovnoj klasi 200-350e Orient je i dalje "best...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi OLED monitor preporuka.
    @Somehere Proveri ipak cenu, KP preprodavci su poznati po ceni koja drastično odstupa od napisane u oglasu.
    • 20260331_131048.png
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    I dalje piše Made in Lithuania dole.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi The Expanse: Osiris Reborn sa Like Like.
    Ovo uz Exodus (ex ME devs) obecava... Mass Effect mi je jedna od omiljenih igara/fransiza a ovo deluje kao pravi duhovni naslednik, plus...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi OLED monitor preporuka.
    Ja bas gledao za vikend oled/mini-led televizore i bacio pogled i na monitore... Malo guglao... Razmisljam i ja da uzmem u nekom...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je pokrenuo(la) novu temu.
    Ovo uz Exodus (ex ME devs) obecava... Mass Effect mi je jedna od omiljenih igara/fransiza a ovo deluje kao pravi duhovni naslednik, plus...
  • Mr.Dzon
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Zar nije jedno vreme sklapan u Litvaniji? Doduse sa uvezenim delovima iz Kine... U toj cenovnoj klasi 200-350e Orient je i dalje "best...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Kupovina novog PC.
    Meni je sumnjiva ta cena jer samo taj ram mislim da košta 450€ Čak i da je jedan štap od 32 ne izađe mnogo jeftinije...
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Resident Evil Requiem
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Riddick poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    Da, znam da nema.
  • P
    peja81 je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Ručni satovi sa Like Like.
    To više veze nema sa originalnim ruskim Vostokom. Čist kinez, ide NH35 sa aliexp koji ide u njihove mikrobrendove od 50e. Samo je Vostok...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Ručni satovi.
    To više veze nema sa originalnim ruskim Vostokom. Čist kinez, ide NH35 sa aliexp koji ide u njihove mikrobrendove od 50e. Samo je Vostok...
Vrh