Ipak bih više poena iz ovog filma i predstave dao Glogovcu, maestralno je odradio svoju ulogu
@R_O_N_I_N
Dalje!Kako je gotivan lik
![]()
ma jes, poklon. Sto nije uzeo i tu lepu kutiju onda? Mislim, to je original pakovanje "poklona", verovatno titanijum i fensi do jaja. Sa druge strane, predsednici i uopste diplomate kad prime poklone ti pokloni se predaju u vladu i gde vec, tamo se zavedu i sve po PS-u, takav je protokol svuda.Ali njegova ideja da to moze da prodje neopazeno sa sve zakopcavanjem sakoa kao maske je priceless.
Pise u opisu klipa da je njegov PR rekao da je to bio poklon![]()
Sigurno nije poklon, stoga i "krezavi" smajli na krajuma jes, poklon. Sto nije uzeo i tu lepu kutiju onda? Mislim, to je original pakovanje "poklona", verovatno titanijum i fensi do jaja. Sa druge strane, predsednici i uopste diplomate kad prime poklone ti pokloni se predaju u vladu i gde vec, tamo se zavedu i sve po PS-u, takav je protokol svuda.
Ovo je bre Ceh, lopina. Oni i Slovaci, znaci, brdo, znaci Turci, znaci niko im ravan nije. Mom stricu su pisoare krali iz picerije u Kosicama....
Mislim da reči ne mogu opisati ovakvu lepotu...
pa nisam reko da nisu, svi svuda kradu, ali znam sta pricam, uostalom proguglaj pa se nasmejI nije nacionalna prica, nisam rekao da Slovaci kao narod kradu, vec da se u DRZAVI slovackoj i ceskoj krade, DRZAVI!
A i piju maltene najvise na svetu. Ako te bas itneresuje, pogledaj proces privatizacije u slovackoj pa izvuci zakljucke. Nasi su za njih male mace. Kao sto verovatno znas i sam, moj buraz je odavde, sa detelinare, otisao u slovacku da zivi i bio zabezeknut onim sto je tamo video i doziveo, pa sad ti vidi
PS. Pored toga, cak i u komentaru lika koji je okacio klip na YT imas napisano "tipicno ceski".