Ipak bih više poena iz ovog filma i predstave dao Glogovcu, maestralno je odradio svoju ulogu
@R_O_N_I_N
Dalje! Kako je gotivan lik
ma jes, poklon. Sto nije uzeo i tu lepu kutiju onda? Mislim, to je original pakovanje "poklona", verovatno titanijum i fensi do jaja. Sa druge strane, predsednici i uopste diplomate kad prime poklone ti pokloni se predaju u vladu i gde vec, tamo se zavedu i sve po PS-u, takav je protokol svuda.Ali njegova ideja da to moze da prodje neopazeno sa sve zakopcavanjem sakoa kao maske je priceless.
Pise u opisu klipa da je njegov PR rekao da je to bio poklon
Sigurno nije poklon, stoga i "krezavi" smajli na kraju A i sta je ostalo tom jadnom P.R.-u nego da tako nesto izjavi i da saceka da podsmevanje prodje. Jedino drugo sto je mogao da kaze bi bilo "degen je ukrao"ma jes, poklon. Sto nije uzeo i tu lepu kutiju onda? Mislim, to je original pakovanje "poklona", verovatno titanijum i fensi do jaja. Sa druge strane, predsednici i uopste diplomate kad prime poklone ti pokloni se predaju u vladu i gde vec, tamo se zavedu i sve po PS-u, takav je protokol svuda.
Ovo je bre Ceh, lopina. Oni i Slovaci, znaci, brdo, znaci Turci, znaci niko im ravan nije. Mom stricu su pisoare krali iz picerije u Kosicama....
Mislim da reči ne mogu opisati ovakvu lepotu...
mojne se ljutiti, prevencija bato.. da ne ode u nacionalnom smeru.. znam sta si hteo recipa nisam reko da nisu, svi svuda kradu, ali znam sta pricam, uostalom proguglaj pa se nasmej I nije nacionalna prica, nisam rekao da Slovaci kao narod kradu, vec da se u DRZAVI slovackoj i ceskoj krade, DRZAVI! A i piju maltene najvise na svetu. Ako te bas itneresuje, pogledaj proces privatizacije u slovackoj pa izvuci zakljucke. Nasi su za njih male mace. Kao sto verovatno znas i sam, moj buraz je odavde, sa detelinare, otisao u slovacku da zivi i bio zabezeknut onim sto je tamo video i doziveo, pa sad ti vidi
PS. Pored toga, cak i u komentaru lika koji je okacio klip na YT imas napisano "tipicno ceski".