A što? Mislim, šta je prednost 2x u odnosu na 1x? Zar nije prednost kliknuti 1x i da se fajl odmah otvori?Meni je sasvim normalno da skoro niko ne koristi jedan klik ..
A zašto je jednoklik toliko revolucionarna stvar?InteresantnoJa sam bio ubeđen da skoro niko ne koristi dabl klik
![]()
Znam da moja devojka na svom kompu koristi dvoklik, što mene svaki put izluđuje kad sednem za njen komp. Hm, često je pitam otkud to da koristi dvoklik u 21. veku![]()
Ko je pominjao revoluciju?A zašto je jednoklik toliko revolucionarna stvar?
Slažem se - ali, da li to važi i za "fabrički nameštene" IE i WMP, npr?tako je fabricki namesteno i tako su svi navikli.
Ko je pominjao revoluciju?![]()
Ti.Hm, često je pitam otkud to da koristi dvoklik u 21. veku![]()
Pa, da... To me interesovalo, kakve su navike ljudi na forumuU prevodu, navika.
Kako misliš "odvaja rečenicu"?Ovo je kao da pitas nekoga zasto posle zareza odvaja recenicu, a po pravopisu se ne odvaja
U prevodu, navika.
I mene zanima.Kako misliš "odvaja rečenicu"?
Mm, cek, zar to nije ispravno po pravopisu? Mene su tako ucili u predmetu koji nas uci o pravilnom pisanju naucnih radova..Ovo je kao da pitas nekoga zasto posle zareza odvaja recenicu, a po pravopisu se ne odvaja
U prevodu, navika.
Ja bih rekao da se po pravopisu uvek odvaja.Ovo je kao da pitas nekoga zasto posle zareza odvaja recenicu, a po pravopisu se ne odvaja
U prevodu, navika.
Opet, čudno je diskutovati o pravopisu i o kucanju na tastaturi.Mm, cek, zar to nije ispravno po pravopisu? Mene su tako ucili u predmetu koji nas uci o pravilnom pisanju naucnih radova..
Dakle rec pa kada se zeli upotrebiti zarez onda je spojen sa tom reci i onda ide razmak.