A što? Mislim, šta je prednost 2x u odnosu na 1x? Zar nije prednost kliknuti 1x i da se fajl odmah otvori?Meni je sasvim normalno da skoro niko ne koristi jedan klik ..
A zašto je jednoklik toliko revolucionarna stvar?Interesantno Ja sam bio ubeđen da skoro niko ne koristi dabl klik
Znam da moja devojka na svom kompu koristi dvoklik, što mene svaki put izluđuje kad sednem za njen komp. Hm, često je pitam otkud to da koristi dvoklik u 21. veku
Ko je pominjao revoluciju?A zašto je jednoklik toliko revolucionarna stvar?
Slažem se - ali, da li to važi i za "fabrički nameštene" IE i WMP, npr?tako je fabricki namesteno i tako su svi navikli.
Ko je pominjao revoluciju?
Ti.Hm, često je pitam otkud to da koristi dvoklik u 21. veku
Pa, da... To me interesovalo, kakve su navike ljudi na forumuU prevodu, navika.
Kako misliš "odvaja rečenicu"?Ovo je kao da pitas nekoga zasto posle zareza odvaja recenicu, a po pravopisu se ne odvaja
U prevodu, navika.
I mene zanima.Kako misliš "odvaja rečenicu"?
Mm, cek, zar to nije ispravno po pravopisu? Mene su tako ucili u predmetu koji nas uci o pravilnom pisanju naucnih radova..Ovo je kao da pitas nekoga zasto posle zareza odvaja recenicu, a po pravopisu se ne odvaja
U prevodu, navika.
Ja bih rekao da se po pravopisu uvek odvaja.Ovo je kao da pitas nekoga zasto posle zareza odvaja recenicu, a po pravopisu se ne odvaja
U prevodu, navika.
Opet, čudno je diskutovati o pravopisu i o kucanju na tastaturi.Mm, cek, zar to nije ispravno po pravopisu? Mene su tako ucili u predmetu koji nas uci o pravilnom pisanju naucnih radova..
Dakle rec pa kada se zeli upotrebiti zarez onda je spojen sa tom reci i onda ide razmak.