Skini drajvere za Win7 moze i XP ides desni klip na setup pa idi propretis > kompatibiliti i stavi za koji su Win ti drajveri i instaliraj...pa kad bi ih nasao za w10 ...:p
... na špijuniranje.
Mislim da treba da se ulogujes sa accountom na kom ti je bio licenciran windows, taj isti.Pitanje, posle updatea sa 8.1 na 10 pro, uradim clean install, da li moram opet da se logujem sa identicnim hotmail akauntom da bi se desetka aktivirala ili je dovoljno samo instalirati je na identicnom kompjuteru (laptopu u mom slucaju) i ulogovati se sa bilo kojim akauntom?!
Nikakvo logovanje na hotmail nije potrebno, od sada i zauvek. Samo clean install, kad se prethodno uradi upgrade.Pitanje, posle updatea sa 8.1 na 10 pro, uradim clean install, da li moram opet da se logujem sa identicnim hotmail akauntom da bi se desetka aktivirala ili je dovoljno samo instalirati je na identicnom kompjuteru (laptopu u mom slucaju) i ulogovati se sa bilo kojim akauntom?!
Probao si clean bez ikakvog online naloga? Nisi.Mislim da treba da se ulogujes sa accountom na kom ti je bio licenciran windows, taj isti.
Nikakvo logovanje na hotmail nije potrebno, od sada i zauvek. Samo clean install, kad se prethodno uradi upgrade.
Probao si clean bez ikakvog online naloga? Nisi.
Ima tome, čini mi se skoro mesec dana.