AXE
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 5.956
- Rezultat reagovanja
- 500
Moja konfiguracija
International Gaming Festival 2016 – Novi Sad
U velikoj sali Sportskog i poslovnog centra Novi Sad, Vojvodina (SPENS), po prvi put održaće se međunarodni festival igara (International Gaming Festival – IGF) koji će okupiti igrače iz celog sveta.
Glavni događaji Festivala biće turniri u četiri kompjuterske igre (Dota 2, Counter Strike, League of Legends i Hearthstone), kartaškoj igri Magic The Gathering i igri na konzoli - PES. Pored toga, održaće se i mnoga manja takmičenja u stonim igrama poput X-Wing i Warhammer, kao i raznim igrama na konzolama - PS4 i Xbox.
PCAXE ekipa će prisustvovati IGF-u u sastavu Proka, Atila i Dule, ali će imati i štand na kome će izložiti svoje modovane računare, ali i računare naših poznatih modera (neSSa i Sinda). Takođe, pripremljeno je i par iznenađenja, te pogledajte video najavu koju smo vam pripremili!
Opširnije...

. Ja ne volEm video materijale/testove, bolje mi je kad su bitne informacije napisane jer se brzo uoče, ko će gledati gomiletinu video materijala od par minuta do sat. Jbg previše informacija na sve strane po raznim temama i oblastima života
. Aj pozdrav i lep vam provod želimo u NS! 
Nisam homofobičan, niti sam nastrojen tako, tj nisam homo, niti mi je strano da pokažem drugarsku ljubav!