Vala baš...
 Kako možeš to rešiti ili ublažiti
 Kako možeš to rešiti ili ublažiti Dodatno
 DodatnoSa Marantz nema greske. Moze i NAD ali preferiram Marantz.Neka ga, neka sviraBar nek posluži dok se ne usviraju zvučnici, ipak su novi. Posle prodam pojačalo i kupim nešto kvalitetno, što ti kažeš Marantz.

Zadovoljan ali moram da poradim na basu. Nije kao na primer u 4Audio prodavnici. Možda treba da se usviraju, možda su blizu zida, možda je nešto treće...Dobro a svira li to kako si ocekivao?
Možda moraš tamo da slušaš...Zadovoljan ali moram da poradim na basu. Nije kao na primer u 4Audio prodavnici. Možda treba da se usviraju, možda su blizu zida, možda je nešto treće...

Moraju da se odmaknu i od zadnjeg i sa strane.Zadovoljan ali moram da poradim na basu. Nije kao na primer u 4Audio prodavnici. Možda treba da se usviraju, možda su blizu zida, možda je nešto treće...
E prijatelju moj. To tako ide. Jedne zvucnike koje sam ja kupio pre nekih pa sad vec ima 25 26 godina u salonu kad mi ih pustio onaj prodavac imale su onaj punch bass onaj osecaj kad ti u plucima vibrira od basa kod mene nije bilo ni u mikronima toga.Zadovoljan ali moram da poradim na basu. Nije kao na primer u 4Audio prodavnici. Možda treba da se usviraju, možda su blizu zida, možda je nešto treće...