Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
^
Znam zato i konstatujem, mada vidim da se kod većine razlikuje. Što je najgore ne vidim nikakvu razmeru, patern, nazovite kako god, nego je situacija randum...
4352/640 Exe Net wireless, danas uzeo, caoooo telekomeeeee (da ne reklamiram ali kod telekoma placam 4 Mbit i nikad nisam imao vise od 3.5 a up jedva dodje na 192 kbs, cena za trecinu skuplja tako da mi je ovo doslo kao kec na deset)
Ajd i ja malo da se pohvalim , radijus vektor mi povecao upload
Dakle sada je 8mb/512 +diigtv+analogna tv za ~3k dinara sve zbirno ... Cini mi se da i nije toliko losa ponuda sto je najgrdje ...
Power lvl bi mogao biti malo bolji ... Ali 5 televizora u kuci radi svoje ... Pogotovo posto nisam mogao da izvedem da signal direktno ide u modem sa prvog splittera ...
Od pre par meseci sam na istom pojacalu/cvoru kao i vlasnik (k)radijus vektora... Od tada ... Ni jedan dc, nista ... sve perfektno ... Do tada , muka bozija je bila. E da , sam napomenuo da su uveli optiku do tog cvorista ? *and that is how things work in Serbia ^^