Kobatz
Moderator
- Učlanjen(a)
- 03.04.2009.
- Poruka
- 6.541
- Rezultat reagovanja
- 633
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Nzxt
CPU & cooler:
Amd Ryzen 1600 ~ 4.1ghz 24/h
Motherboard:
Msi x450 gaming
RAM:
4 x 4gb Kingston fury 2400 ~ 3000mhz by Micron
VGA & cooler:
Gigabyte 3060ti oc 8gb
Display:
Asus vs27 27' + Denver 56' lcd -madvr+ hitachi projector
HDD:
Adata sx8000 480gb+Kingston 480gb +2x 1.5tb by zamzung
Sound:
Asus Xonar Dx
Case:
Nzxt Apollo case,slight mod
PSU:
Raidmax 530w
Optical drives:
Liteon writer
Mice & keyboard:
Logitech g3,saitek eclipse II
Internet:
sbb 50/4
OS & Browser:
Windows 11,chrome&ff
Other:
Nexus 7' 2013, Htpc i7 2600, rx580 8gb madvr 4k60fps high conf
- Admin
Posto su mi pre neki dan deknuli mob iz tashne(nokia 5800), intresuje me drugari kakvo vi imate iskustvo sa nalazenjem istih od strane mup-a i da li to funkcionise kod nas ili treba da se juri veza itd...
Slucaj je prijavljen u policiji i kartica je ugasena

Slucaj je prijavljen u policiji i kartica je ugasena

)... tu mi vala vec bilo jasno kol'ko je sati... inspektor
je poceo sa pitanjima koje je marke telefon, koje boje
.Kad sam sve namestio stavio sam mob u zadnji dzep od sorca(koji ima samo cicak)u dzepu su mi bile maramice,mob i ipod.Krenu ja da trcim negde oko Time Outa i posle nekih 50ak metara ,izvadih iz dzepa ipod posto mi je smetao jer me je stezao oko vrata jer je kabl malo kraci.Stavim ja ruku u dzep i vidim nesto tu fali,preturam,preturam kad ono nema moba.Ja pozeleneo,trk nazad do mesta gde sam poceo da trcim,NISTA,pitao,smarao sve zive ljude iz kafica,konobare,ljude sto prodaju sladoled,niko nista nije video,par ljudi iz kafica bilo ljubazno pa me cimnuli na mob,kazu nedostupan si(kroz glavu mi prosao tracak nade reko,moguce da ,posto je poklopac baterije izdrndan,da je mob ispao iz dzepa i rasklopio se).Ja se tu vec smorio kao ker.Mislim se jbt da li je stvarno neko od njih uzeo moj sugavi,raspali motorizer z3 (koji vise i ne radi kako treba),pa ne moze da se proda ni za 15-20e,sem nekoj totalnoj budali.Tu se ja bedacim,motam po glavi koliko mi je telefona otislo u nepovrat.Trazih ja tako sigurno sat vremena,svaki kamen i cm tog puta sam pregledao,nema nista.Videh da nema poente da dalje trazim,pokupim se i odem kuci.Od svog nerviranja legoh da spavam,pre toga pozvah sebe na mob reko sta me kosta,opet nedostupan,tu sam se potpuno pomirio da cu ikada vise videti svoj fon,rekoh kevi ne zanima me ko zove,nisam tu nizakoga.Budi mene keva posle nekog vremena i kaze telefon za tebe,kaze drug da je hitno,ja poceo da se derem ko je sada,zabole me,nije mi nidocega
Btw. to se desilo takodje na adi kad sam usao u bus i vozio se samo dve stanice do sajma!