a ne mogu da budzim sad jos i alhemiju. Nesto razmisljam, 100% je 100%, nema potrebe vise od toga jer nema smisla. E sad, bilo bi dobro (bolje) kad bih nabio po 50% na dva predmeta i kraj, ali tesko da ce to da moze, nije ni bitno. ~90% ce biti ok Imam jos prostora na rukavicama, cizme ne mogu, za sada, jer imam jedne koje daju 50% res na fire, jedne koje daju 50% na shoc i jedne koje daju 50% na frost. Primena je nadam se jasna Isto tako imami dva stita, jedan daje 50% na forst, drugi 50% na shock (fire mi ne treba jer sam dark elf jelte).^...kada enchatujes mozes da popijes onaj pot za enchatere i to jos vise pojacava efekat enchatovanja.
Najaca oprema se moze napraviti ako napucas prvo alhemiju na master, pa onda zbuckas neke master potove koji pojacavaju enchanting i onda to popijes na master enchating skill... Samo prvo treba naci recepte za pravljenje enchating potova... Ima u manastiru par enchanterskih potova, mislim da pojacavaju enchating 30% za 60sec.
...znaci s tim enchating potovima i jos dodas neke rukavice na koje bi isto destruction napucao...mislim da ce ici preko 100%.
meni licno je ekstra dosadno, odradio sam mali milion kvestova van glavne price i ne igra mi se vise, lvl 35 sam. Ne nalazim ni bolju opremu, ni zanimljivije kvestove, ni teze zmajeve, nista se ne desava vec 10 sati igranja. Destruction sam nagruvao skoro skroz, ostaje mi samo onaj master poen da stavim, a ne vidim koji ce mi ocin obzirom da mi firecloak i tako to ne treba uopste jer radi jadan dmg (8dps u melee range pffff...protivnici na na levelu 35 prezivljavaju po 5-6 dualcasted fireballs, to je 500+ dmg), i medved je poceo da prezivljava po 2-3 fireball-a...e...
Da, video sam da se nista ne menja, stvorise se novi strazari i odoh kao u zatvor kad ono... uglavnom sada sam zavrsio tu misiju i dobio natrag oklop i oruzije i cepa se dalje lvl 33 sam sada, i ne znam kako je vama ali preko 30-tog mi mnogo sporije napreduje
znam care ali sta ja kao mag da radim sa tim kostima? da razvijam smiting? Okej, razvijacu ga, daj mi opciju da ispletem dragon robes of mother f***g i nema problema...Lakse mi je valjda nositi Ebony ako vec ocu armor, ne moram da razvijam smiting za tih, sta, 20 armora vise? Koja je poenta toga uopste ako je deadric bolji? Jel samo ja vidim fail ovde ili sta? :/Ej pa od tih zmajevih kostiju i krljusti se pravi armor, malo slabiji od daedricnog. Ja taj nosim, glass sam nasao gornji deo ali je ebony jaci od njega. Glass sam mislim skoro sve nasao, mozda nisam cizme ili rukavice. Ebony sam imao komplet dok nisam skupio za dragon.
Ma mene smaraju neki zadaci, tipa drzi run 5min i uzmi biljku, onda se vrati i donesi mi biljku. E jeee...
Daedre nisam ni ja nasao, nasao sam samo onog lika odevenog u taj armor, onaj sto se zapija s njim u whiterun-u u onoj kafani pa u nastavku price se otkrije.