• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

The Elder Scrolls V: Skyrim

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.067
Rezultat reagovanja
3.740
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark, phanteks t30
Motherboard:
asus rog strix b550-i gaming
RAM:
g.skill trident z neo 32gb
VGA & cooler:
nvidia rtx 4070super founders edition
Display:
asus vg27aql1a
HDD:
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Sound:
ifi zen dac v2, presonus eris 3.5, akg k712 pro balanced
Case:
lian li a4 h20
PSU:
corsair sf750 platinum
Mice & keyboard:
lamzu atlantis mini, kbd.fans tofu65 e-white
Internet:
optical cable
ima kool masku, slicnu ovima iz Dark Brotherhooda :)

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.345
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
E drugari, uspeo sam delimicno da uradim ono sto sam hteo (jos nisam nasao sve delove oklopa koji mi trebaju i treba mi jos jaci enchanting skill)
skino sam sve iteme sto daju manu i napravio ili stavio iteme koji daju umanjenu cenu na destr magiju.
otprilike to izgleda ovako
master robes of destruction - 22% popust, +150% mana regen
circlet of master destruction - 22% popust
prsten koji sam sam napravio - 15% popust
ogrlica koju sam sam napravio - 15% popust

dakle skupa 74% popust. Fireball kosta 14 :P Imam 340 mane. firespray kosta 1, znaci mogu da ga dual cast-ujem 170 sekundi nonstop :D, fireball dual cast ne skoro da ne moze da mi istrosi manu jer se uvek izmedju regenerise taman toliko da ima skoro za jos jedan ceo DC, bacao sam ga oko 30 sec non stop probe radi i nisam potrosio manu. Slicno je i sa svim ostalim magijama. Incinerate je 24 magica (cast cost). Cilj je da nabijem dstr na 100+ % ako je moguce :)

snimicu video klip malo kasnije pa cu okaciti, znaci ludilo spam :D

Uruk

PCAXE Member
Učlanjen(a)
16.12.2010.
Poruka
537
Rezultat reagovanja
282
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
mc5
CPU & cooler:
i7 8700/frio 14
Motherboard:
Z370 pro4
RAM:
2x8gb Vengeance
VGA & cooler:
RX 6600 Challenger D
Display:
Px329
HDD:
1.5 TB nvme Kingston
Case:
Carbide 400c
PSU:
supernova G3 550
^...kada enchatujes mozes da popijes onaj pot za enchatere i to jos vise pojacava efekat enchatovanja.
Najaca oprema se moze napraviti ako napucas prvo alhemiju na master, pa onda zbuckas neke master potove koji pojacavaju enchanting i onda to popijes na master enchating skill... Samo prvo treba naci recepte za pravljenje enchating potova... Ima u manastiru par enchanterskih potova, mislim da pojacavaju enchating 30% za 60sec.

...znaci s tim enchating potovima i jos dodas neke rukavice na koje bi isto destruction napucao...mislim da ce ici preko 100%.

Poslednja izmena:

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II [email protected] + Prolimatech Megahalems
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
SSD 840EVO 250GB, 2x1TB Samsung
Sound:
Audigy 4 + Altec MX5021 + Sennheiser HD555@HD595
Case:
CM HAF932 + Zalman MFC1 Plus
PSU:
Chieftec APS-750C Modular
Optical drives:
Pioneer DVR-216D 20x DVD-RW
Mice & keyboard:
MS Sidewinder + Logitech ultraX
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Ja sam na 75 destruction tek, pa vi se ne skidate sa igre :D

Na sta da trosim dragon souls, iam 3 kom u steku...i dosta nekih shouteva ne otkljucanih, samo 2 sam otkljucao.

Uruk

PCAXE Member
Učlanjen(a)
16.12.2010.
Poruka
537
Rezultat reagovanja
282
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
mc5
CPU & cooler:
i7 8700/frio 14
Motherboard:
Z370 pro4
RAM:
2x8gb Vengeance
VGA & cooler:
RX 6600 Challenger D
Display:
Px329
HDD:
1.5 TB nvme Kingston
Case:
Carbide 400c
PSU:
supernova G3 550
Imam i ja jedno desetak zmajevih dusa i dosta shoutova neiskoriscenih, sve cekam da zatreba pa onda da planiram sta i kako, ali nikako da zatreba, a vec sam i bez toga OP.

edit:
Sto se tice onog grindanja alhemije, smitinga i enchatovanja, govora, dzeparenja, itd. tih neborbenih skilova, tu treba biti oprezan, i ako se vec to grinda onda treba dobro isplanirati i ici do kraja, IMO.... Jer se dizanjem tih skilova dize lvl, a dizanjem lvl-a i cela okolina lvl-uje, i ako se ne upotrebe te vestine kako treba moze samo da se oteza igra... ako me neko razume...:d

Poslednja izmena:

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Poslednja izmena:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.345
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
^...kada enchatujes mozes da popijes onaj pot za enchatere i to jos vise pojacava efekat enchatovanja.
Najaca oprema se moze napraviti ako napucas prvo alhemiju na master, pa onda zbuckas neke master potove koji pojacavaju enchanting i onda to popijes na master enchating skill... Samo prvo treba naci recepte za pravljenje enchating potova... Ima u manastiru par enchanterskih potova, mislim da pojacavaju enchating 30% za 60sec.

...znaci s tim enchating potovima i jos dodas neke rukavice na koje bi isto destruction napucao...mislim da ce ici preko 100%.
a ne mogu da budzim sad jos i alhemiju. Nesto razmisljam, 100% je 100%, nema potrebe vise od toga jer nema smisla. E sad, bilo bi dobro (bolje) kad bih nabio po 50% na dva predmeta i kraj, ali tesko da ce to da moze, nije ni bitno. ~90% ce biti ok :P Imam jos prostora na rukavicama, cizme ne mogu, za sada, jer imam jedne koje daju 50% res na fire, jedne koje daju 50% na shoc i jedne koje daju 50% na frost. Primena je nadam se jasna :D Isto tako imami dva stita, jedan daje 50% na forst, drugi 50% na shock :D (fire mi ne treba jer sam dark elf jelte).

al bih voleo da stignem do dual effect na enchantemnts da mogu da napravim ebony armor chest plate sa 150% mana regen i % za destr. :D

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.345
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
evo video

fraps mi je napravio 3gb, ja sam koristio neki xvid converter da bi upload bio svega sat vremena. Kod mene nesto brlja kad gledam fullscreen, ali ja prosto ne znam kako drugacije da uradim. Windowed prikaz je okej. :D

Uruk

PCAXE Member
Učlanjen(a)
16.12.2010.
Poruka
537
Rezultat reagovanja
282
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
mc5
CPU & cooler:
i7 8700/frio 14
Motherboard:
Z370 pro4
RAM:
2x8gb Vengeance
VGA & cooler:
RX 6600 Challenger D
Display:
Px329
HDD:
1.5 TB nvme Kingston
Case:
Carbide 400c
PSU:
supernova G3 550
...pa da, preko 100% nema potrebe, jer ako je 100% ne trosi manu uopste za to.

Zamisli napravis neko odelo koje pojacava enchatovanje isto tako 90-100%, pa onda popijes neki elexir za enchatovanje i takav s tim odelom i pod dejsvom drogetine za enchatovanje krenes da enchatujes... to bi sve pucalo preko 50% po itemu:balavim:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.345
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
probacu, ici cu na 100 enchant i max poena na prvi perk. Ne znam dal ima neki limit, trazio sam po netu podatke o limitima ali nisam nista nasao

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Dodjoh do Markaretha. Odradih misije u njemu, i dodjoh do kuce neposa, pocistih ih... i sad htedose da me uhapse. Sve ih pocistih, ceo grad, osim sto nisam ulazio u pecinu onog njihovog jarla. :/ E sada, da li sam pogresio sto nisam otisao u zatvor ili?

Inace, nagruvao sam dvorucno na 95, smithing mi je na 100, imam i dragon armor :) Armor mi je na nekih 76, jos malo da nagruvam enchantovanje zbog daljih poboljsanja, malo jos block i luk mozda i to je to, mada sam i ovako vec sada sa ovim oklopom jak. :)

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Ako je Markareth onaj grad levo dole skroz u kamenu i metalu, onda...

da, trebao si u zatvor

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
e...

Da, video sam da se nista ne menja, stvorise se novi strazari i odoh kao u zatvor kad ono... uglavnom sada sam zavrsio tu misiju i dobio natrag oklop i oruzije :) i cepa se dalje :) lvl 33 sam sada, i ne znam kako je vama ali preko 30-tog mi mnogo sporije napreduje

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.345
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
e...

Da, video sam da se nista ne menja, stvorise se novi strazari i odoh kao u zatvor kad ono... uglavnom sada sam zavrsio tu misiju i dobio natrag oklop i oruzije :) i cepa se dalje :) lvl 33 sam sada, i ne znam kako je vama ali preko 30-tog mi mnogo sporije napreduje
meni licno je ekstra dosadno, odradio sam mali milion kvestova van glavne price i ne igra mi se vise, lvl 35 sam. Ne nalazim ni bolju opremu, ni zanimljivije kvestove, ni teze zmajeve, nista se ne desava vec 10 sati igranja. Destruction sam nagruvao skoro skroz, ostaje mi samo onaj master poen da stavim, a ne vidim koji ce mi ocin obzirom da mi firecloak i tako to ne treba uopste jer radi jadan dmg (8dps u melee range pffff...protivnici na na levelu 35 prezivljavaju po 5-6 dualcasted fireballs, to je 500+ dmg), i medved je poceo da prezivljava po 2-3 fireball-a...
a kolko vidim ni vama sa melee herojima nije nista interesatnije, 74 armora za melee heroja na lvl 32, pa ja kao mag imam 50 a nisam ni jedan perk uzeo u armoru i nosim robes, rukavice i cizme. Sad cu da zavrsim ovaj enchant tree id a se obucem u ebony armor od glave do pete, to bi trebalo da bude preko 100 armora kad ih sve pretvorim u (exquisite) parcice :) E tek onda ce da mi dosadno...Vracam se sad na glavni kvest i idemd a zavrsim igru. Dosta mi je ovih fetch kvestova, smorio sam se.

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Ne, naprotiv i ovo je dosadno, mozda jos vise u borbi sa zmajevima meni jer nisam jak sa lukom a i ne moze bas da se pogodi uvek pa onda moras cekati da sidje. :D Uglavnom i ja istrazih sve armore, i sada vidim sta ima sve od oruzija i armora i tu sam se najise i razocarao. Najvise zbog dizajna. Tj nekako su ih zacrnili, mislio sam da je do grafickih podesavanja ali nije jer sam probao vise nacina. Izmedju ostalog i onaj steel armor, obican i plated super izgleda a ebony recimo kao crna rupa na ekranu. Evo sada sam 33-ci nivo, jos malo pa 34 i stvarno je sve monotono. Sad su misije trci do tog kampa, zamahni dva puta i dobices 100 zlatnika. Onda trci do tog grada i ubedi tog da dodje ovde i dobices neku nagradu. *****no pomalo. :/
Ja imam strasan utisak da sam op. Nagruvao sam oklop na maksimum i sada mi je preko 200 samo glavni deo oklopa, pa jos oruzije... recimo da mi dzin ne moze nista sada, pre me dune iz jednog hica. :D

Mada cu videti necim malo da osvezim igru, mozda umesto dvorucnog maca da uzmem sekiru ili cekic/malj. Ili da predjem na light armor. :)

A malo je glupo sto u svakoj igri ove vrste se vuku neki daedric alike armori i oruzije, i oni su po pravilu najjaci. Mislim igra se rti oko besnih zmajeva od pocetka i dragon armor je poslednji za istrazivanje a ispade slabiji od daedric armora. No dobro. Ne mozemo mi tu nesto sada da menjamo. :)

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.345
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
ja ne nadjoh jos ni jednu deardric rusevinu niti deadre (osim par magova). To je bila velika car prethodnih delova, pogotovo morrowinda. Kad si jak, OP ovo ono i onda uletis u neku rusevinu i ... :)
Ne nadjoh ni glass armor (niti jedno parce), ne nadjoh deadric armor, naso sam samo tu i tamo neke ebony rukavice ili cizme. One silne koske i krljust zmajeva vise ni ne skupljam, koji ce mi ocin?! Da su ubacili nekog NPC-a koji ti nudi da ti od toga napravi neki armor ili nesto (kao u Two worlds 1 i 2, kao u gothic-u 2 i 3 i sl) medjutim nista. Samo su teski do zla boga, a ne vrede svoje tezine u zlatu. bah. Mislim okej je igra i sve to, samo je malo mozda preobilna i prevelika, lako se covek pogubi i nakupi milion nekih kvestova, vise ne znam ni sta treba da radim :D

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Ej pa od tih zmajevih kostiju i krljusti se pravi armor, malo slabiji od daedricnog. :) Ja taj nosim, glass sam nasao gornji deo ali je ebony jaci od njega. Glass sam mislim skoro sve nasao, mozda nisam cizme ili rukavice. Ebony sam imao komplet dok nisam skupio za dragon.

Ma mene smaraju neki zadaci, tipa drzi run 5min i uzmi biljku, onda se vrati i donesi mi biljku. E jeee...

Daedre nisam ni ja nasao, nasao sam samo onog lika odevenog u taj armor, onaj sto se zapija s njim u whiterun-u u onoj kafani pa u nastavku price se otkrije.

Kerrigan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
19.11.2009.
Poruka
1.007
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i7 3770K @ CM Seidon 240M
Motherboard:
Gigabyte Z68X-UD7-B3
RAM:
16GB Corsair Vengeance
VGA & cooler:
Titan
Display:
3x Dell U2311H @ nVidia Surround
HDD:
Intel 520 240GB/Kingston V (G2) SSD 128gb/Western Digital Blue 500gb/640gb/2TB@ Scythe Himuro
Sound:
E-MU 1212M @ Wharfdale Diamond 10.1/Harman Kardon HK-6500
Case:
CoolerMaster Cosmos II
PSU:
Corsair TX750
Optical drives:
LiteOn Ez-Dub external
Mice & keyboard:
Corsair Vengeance K90,Logitech DiNovo Edge (backup :P),Logitech MX Air/G500/G9x
Internet:
20mb Fiber Optic
OS & Browser:
Windows 7 64bit

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.345
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Ej pa od tih zmajevih kostiju i krljusti se pravi armor, malo slabiji od daedricnog. :) Ja taj nosim, glass sam nasao gornji deo ali je ebony jaci od njega. Glass sam mislim skoro sve nasao, mozda nisam cizme ili rukavice. Ebony sam imao komplet dok nisam skupio za dragon.

Ma mene smaraju neki zadaci, tipa drzi run 5min i uzmi biljku, onda se vrati i donesi mi biljku. E jeee...

Daedre nisam ni ja nasao, nasao sam samo onog lika odevenog u taj armor, onaj sto se zapija s njim u whiterun-u u onoj kafani pa u nastavku price se otkrije.
znam care ali sta ja kao mag da radim sa tim kostima? da razvijam smiting? Okej, razvijacu ga, daj mi opciju da ispletem dragon robes of mother f***g i nema problema...Lakse mi je valjda nositi Ebony ako vec ocu armor, ne moram da razvijam smiting za tih, sta, 20 armora vise? Koja je poenta toga uopste ako je deadric bolji? Jel samo ja vidim fail ovde ili sta? :/

c-p-r

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
23.04.2009.
Poruka
1.976
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Aha, mislio sam da si razvalio smithing sa onim dagerima, ja ih samo pravio i prodavao i nagurao do 100. Treba ti samo iron i oni kaisevi.
Pa to jeste. Daedric je problem jer se tesko nalazi to srce koje je sastojak potreban za isti. Jos ga ne nadjoh. A i mnogo je crn. :P
Ma ja razmisljam da se nisam mozda zeznuo sto nisam uzeo light da razvijem do kraja jer je i ovo OP, a light ima razne pogodnosti.

IvaNftw

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.07.2010.
Poruka
684
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i6 6700k 4.4ghz
Motherboard:
GA Z170x-UD3
RAM:
32 GB DDR4
VGA & cooler:
Nvidia GTX 680
Display:
Dell u2312HM / Samsung 2032BW / Samsung LE40C530
HDD:
850 EVO / 830 PRO
Sound:
Line 6 POD
Case:
NZXT Phantom
PSU:
TT 630W
Mice & keyboard:
Apple magic mouse,Apple wireless keyboard,razer deathadder
Internet:
Cable 25/1
OS & Browser:
OSX 10.11.3
Other:
S7 Edge
Deadric heart mozete kupiti kod ucenika (il sta je vec) u Winterhold Univerzitetu :d

mINUS

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.353
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte GA-790XTA-UD4
RAM:
12GB DDR3 HyperX 1600
VGA & cooler:
MSI GTX660 Twin Frozr
Display:
Benq G2420HD 24"
HDD:
Sound:
Case:
PSU:
Optical drives:
Mice & keyboard:
Internet:
30+ MGbit
OS & Browser:
Win 8.1 x64
Other:
Nexus 4
Ja pokupio 3 komada vracajuci neku belu zvezdu do neke boginje na planincugi, i ona vas posalje u zvezdu da je procistite od zlog maga.
Tu ima 3 deadra spodobe i od njih sam mazno srca :)

Deadre padaju na winter magije.

Uruk

PCAXE Member
Učlanjen(a)
16.12.2010.
Poruka
537
Rezultat reagovanja
282
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
mc5
CPU & cooler:
i7 8700/frio 14
Motherboard:
Z370 pro4
RAM:
2x8gb Vengeance
VGA & cooler:
RX 6600 Challenger D
Display:
Px329
HDD:
1.5 TB nvme Kingston
Case:
Carbide 400c
PSU:
supernova G3 550
...deadric heart...
moze da se pravi i u atronach forge;)... kao i jos dosta zanimljivih dzidzabidza...
Meni je igra isto dosadila, kvestovi su mi mnogo linearni, jednolicni... nema onih zanimljivih c&c zanimacija i kombinacija kao u pravim RPG-evima... sve se svodi na idi od tacke A do tacke B, pa se vrati...

Poslednja izmena:

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.705
Rezultat reagovanja
2.345
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
ja sam par tih deadric hearts nasao na lesevima raznoraznih magova, a nalazio sam i human hearts na vampirima :P

elem, oklop planiram da nadjem, ne da pravim.

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
@All

Ljudi, jel spavate vi bar malo? :) Jel to stvarno toliko dobro?

@gx-x

Da nadjesh, a? Ciguliliguligi :troll: :p

Vrh