Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
^
Pa nema nekih must have, zavisi šta tebi treba što telefon po difoltu ne može.
Recimo da bi Opera Mini ili Mobile bila poželjna, jer je bolje rešenje od Nokia-inog browsera.
opera mini, opera mobile, gmail (ako koristis), weather2umbrella, planplus, youtube
pošto ćeš imati GPS, verovatno će ti biti zanimljiv Garmin za navigaciju i google maps
to je otpirike ono što sam ja koristio na e51
edit
vidim da BigJoe predlaže ili operu mini ili mobile. ja sam koristio obadve (pa i sad to radim na HD2). ima razlike u prikazu i situacija kada se jedna bolje ponaša od druge...npr. pregled foruma sa mobile temom je bolje na opera mini dok je pregled nekog full sajta bolji na opera mobile
Ja sam za office bio koristio quickoffice i office suite. Inače po meni neke must have koje sam koristio su: Handy Taskman, Handy Shell, Resco photo viewer, Ndrive za GPS nije loš (lepši je od Garmina).
Ajde ako neko ima neki fin softver za symb nek podeli...
Evo od mene jedan veoma koristan i po meni esecijalan softver...voyager home screen 4.35 verzija
Od kada sam ga stavio,sve je mnogo lakse(zahvaljujuci shortcut-ima,brzom trazenju itd)
Bez njega ne mogu vise
Zna li neko u cemu moze biti problem da stalno trepti na ekranu koverat,a nema neprocitani poruka ni emailova i ne znam kako da je uklonim da ne blinka?
Ne bih radio reset na fabricka podesavanja,mozda ima drugo resenje?