Snajpuj kupujem prodajem i nacices povoljno ram.Gde nalazite tako jeftino ram?
Lep kolekcionarski primerak.Nakon Chaintech Ultra Zenith ploce u kolekciju je stigla i Apogee.
Pogledajte prilog 29010 Pogledajte prilog 29011
Tako je, svi ovi ljubicasti su malo naduveni. Zeleni deluju ok ali bi svakako trebalo odraditi full recap u neko dogledno vreme.@DR4C0Ni4N: Deluje mi da imas par naduvanih kondenzatora oko socketa Mada bi ih verovatno sve trebalo izmenjati vec
Au sunce ti j*bem kakvo oko. Ja gledam i ne kontam nista. Tek kada sam zumirao sliku sam skontao za jedan desno da je malo naduvan.@DR4C0Ni4N: Deluje mi da imas par naduvanih kondenzatora oko socketa Mada bi ih verovatno sve trebalo izmenjati vec
Mislis da skeletor nije zumirao slikuAu sunce ti j*bem kakvo oko. Ja gledam i ne kontam nista. Tek kada sam zumirao sliku sam skontao za jedan desno da je malo naduvan.
Au sunce ti j*bem kakvo oko. Ja gledam i ne kontam nista. Tek kada sam zumirao sliku sam skontao za jedan desno da je malo naduvan.
Da ne verujes, al nije, samo profesionalna deformacijaMislis da skeletor nije zumirao sliku
Lepo,u zdravlje da te sluzi.Galaxy S10+ Prism Black
To ce uz onaj punjac da ide...Galaxy S10+ Prism Black
Da saljem na private svoje podatke da posaljes svoj stari fon, kontam bolji je od mog starog?Galaxy S10+ Prism Black
Sto znaci da ces jako da ga usrecis.Galaxy S8 poklanjam mom bratu kao i paket koji je dosao uz S10+
Prva djunta, odlicna kupovina.Galaxy S10+ Prism Black
Od tebe se nista manje nije ni ocekivalo, jedino si mozda mogao da sacekas Galaxy FoldU skladu sa tendencijama, i ja da se pohvalim:
Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока
Pravo da ti kazem, ne vidim ni jaHvala, a što se tiče folda - teško, ne vidim praktičnu upotrebu takvog telefona...
Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока