Snajpuj kupujem prodajem i nacices povoljno ram.Gde nalazite tako jeftino ram?
Lep kolekcionarski primerak.Nakon Chaintech Ultra Zenith ploce u kolekciju je stigla i Apogee.
Pogledajte prilog 29010 Pogledajte prilog 29011
Tako je, svi ovi ljubicasti su malo naduveni. Zeleni deluju ok ali bi svakako trebalo odraditi full recap u neko dogledno vreme.@DR4C0Ni4N: Deluje mi da imas par naduvanih kondenzatora oko socketaMada bi ih verovatno sve trebalo izmenjati vec
![]()
Au sunce ti j*bem kakvo oko. Ja gledam i ne kontam nista. Tek kada sam zumirao sliku sam skontao za jedan desno da je malo naduvan.@DR4C0Ni4N: Deluje mi da imas par naduvanih kondenzatora oko socketaMada bi ih verovatno sve trebalo izmenjati vec
![]()
Mislis da skeletor nije zumirao slikuAu sunce ti j*bem kakvo oko. Ja gledam i ne kontam nista. Tek kada sam zumirao sliku sam skontao za jedan desno da je malo naduvan.
Au sunce ti j*bem kakvo oko. Ja gledam i ne kontam nista. Tek kada sam zumirao sliku sam skontao za jedan desno da je malo naduvan.
Da ne verujes, al nije, samo profesionalna deformacijaMislis da skeletor nije zumirao sliku![]()
![]()
Lepo,u zdravlje da te sluzi.Galaxy S10+ Prism Black
![]()
To ce uz onaj punjac da ide...Galaxy S10+ Prism Black
![]()
Da saljem na private svoje podatke da posaljes svoj stari fon, kontam bolji je od mog starog?Galaxy S10+ Prism Black
Sto znaci da ces jako da ga usrecis.Galaxy S8 poklanjam mom bratu kao i paket koji je dosao uz S10+![]()
Prva djunta, odlicna kupovina.Galaxy S10+ Prism Black
![]()
Od tebe se nista manje nije ni ocekivalo, jedino si mozda mogao da sacekas Galaxy FoldU skladu sa tendencijama, i ja da se pohvalim:
![]()
Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока
Pravo da ti kazem, ne vidim ni jaHvala, a što se tiče folda - teško, ne vidim praktičnu upotrebu takvog telefona...
Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока